От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 083
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Не схващате иронията.
Не става дума дали не може да се случи да направят така графика, че да работят в неделя. И дали служителите им са съгласни на това, защото ние няма как да знаем, аз например също работя в сферата на търговията и моите служители категорично не желаят да работят в неделя. И те имат семейства и ги разбирам, не ми е чак толкова фатално за работата, че няма да има работещ в неделя. И също съм наясно, че ако ще и денонощно да работя винаги ще има някой недоволен, това е неизбежно при работа с клиенти.

Обаче едно е да предлагаме подобрения в работата на някой, да даваме идеи, пък той да си прецени може или не може. И съвсем друго е да се вадят пищови и да беснеем, че някой си е позволил да почива в неделя, както повечето работещи. И да наричаме това некоректност.

# 226
Добър ден, прекрасни. Искам да си поръчам от La Redoute и ще го правя за първи път откакто промениха условията и съответно махнаха безплатната доставка до BG и искам да ми препоръчате кой доставчик да ползвам. Поръчката ще е маратонки + още няколко дребни неща (под 40 E общо). В София ще искам да пристигне (има офис на Еконт близо до мен ако е от значение).

# 227
  • София
Не схващате иронията.
Не става дума дали не може да се случи да направят така графика, че да работят в неделя. И дали служителите им са съгласни на това, защото ние няма как да знаем, аз например също работя в сферата на търговията и моите служители категорично не желаят да работят в неделя. И те имат семейства и ги разбирам, не ми е чак толкова фатално за работата, че няма да има работещ в неделя. И също съм наясно, че ако ще и денонощно да работя винаги ще има някой недоволен, това е неизбежно при работа с клиенти.

Обаче едно е да предлагаме подобрения в работата на някой, да даваме идеи, пък той да си прецени може или не може. И съвсем друго е да се вадят пищови и да беснеем, че някой си е позволил да почива в неделя, както повечето работещи. И да наричаме това некоректност.
няма спор и схванах иронията ти - самоче съм сигурна, че твоята фирма работи ежедневно, т.е. няма почивка от 10-тина дни, в които няма пратки, мратки и т.н. и работа - т.е. спокойно можеш да помолиш някой да работи в неделя и после да му дадеш 2 дни компенсация например, нали - вярно не всеки ще се съгласи, но пък всичко е въпрос на договаряне между страните  Peace

мнението ми е принципно - пак казвам, аз получавам нещата по пощата и пистолети не вадя - ако нещо ми е спешно, купувам го от сайтове, които доставят до българия, от франция в момента чакам общо взето глезотийки, които идея си нямам, защо съм поръчала  Joy

# 228
 абе няма файда да се пазарува от Франция и това си е.
Ех Дзвер не е така баш.Я виж това:http://www.brandalley.fr/FSRayon/Id-12033-Produit-0-Rayon-757038.
и това:http://www.brandalley.co.uk/FSRayon/Id-12187-Produit-0-Page-2-Rayon-757038
  bouquet

# 229
  • София
абе няма файда да се пазарува от Франция и това си е.
Ех Дзвер не е така баш.Я виж това:http://www.brandalley.fr/FSRayon/Id-12033-Produit-0-Rayon-757038.
и това:http://www.brandalley.co.uk/FSRayon/Id-12187-Produit-0-Page-2-Rayon-757038
  bouquet
e, бранда нямат доставка до България, имат и френски вариант, където цените в никакъв случай не са по-ниски, освен това продават маркови дрехи на ниски цени - номерът е да хванеш момента - аз имам дънки Ед Харди за 10 паунда купени от там - няма такова качество и удоволствие да носиш хубава дреха, и други попадения имам - Хъш Пъпис за мъж ми за 15 лири, с ваучер - 5 лири и 5 лири доставка - 10 лири общо, така че навсякъде има какво да се купи на ниски цени.
Между другото от република купих на мъжО дудуна за 10 лири, която е много хубава и качествена, а от Джордж обувки естествена кожа със силиконови стелки за 7,50 паунда  Wink

# 230
  • София-Лагера
Добър ден, прекрасни. Искам да си поръчам от La Redoute и ще го правя за първи път откакто промениха условията и съответно махнаха безплатната доставка до BG и искам да ми препоръчате кой доставчик да ползвам. Поръчката ще е маратонки + още няколко дребни неща (под 40 E общо). В София ще искам да пристигне (има офис на Еконт близо до мен ако е от значение).
Aми ако прочетеш последните 2 страници ,ще ти стане ясно.
Едните са туткави ,а при другите вече 2 момичета се оплакаха,че им липсват неща от поръчките.
Избери си сам.  bouquet

# 231
  • В полето, под тепето.
Ами и другите не са много бързи, стартираха с чести курсове и почнаха да ги разреждат, и чудно сякаш никой не забелязва! Wink

# 232

Някои от вас ме посъветваха да питам с какво тегло е постъпила пратката при тях, е оказа се че те не теглят пратките а само на око ги определеят , защото и за 4 иза 10кг таксата е една . И така моята пратка с тегло 5,600 кг /според Ларедут/ е заприходена в Еконт като 10кг.

Ама как да не ги теглят, не е вярно това. Само пишете до централата им и гледайте какво става в офиса, където са приели пратката. Препоръчвам да се обадите в централата, имат телефони и да изискате да Ви възстановят сумата за маратонките. След като не са теглили /по техните думи/ пакета, който изпращат, те са длъжни да осигурят обезщетение , ако по пътя някой си е харесал чифт- два маратонки. И понеже казвате, че колетът идва от Редута с тегло 5.600, а в Еконт е записан като 10-килограмов такъв, можете да имате претенции за разликата, още повече, че за всяка пратка фирмата подател /в случая Франсето/ плаща /с Вашите пари/ препоръка и застраховка на колета- това може да се прочете в общите условия на Еконт. С една дума за тази им "небрежност" можете да ги пратите в кучи г.з, извинете за израза.

# 233
заплес  Mr. Green
И аз да се оплача, чаках си нещат от СД сума си време и взех, че днес си дойдох на село и сега гледам, ооооооооо изненада. Всичките ми 6 поръчки били пристигнали с този курс (които чаках отдавна) на СД общо 13 кг, обаче благоволиха да ме уведомят днес, т.е. вчера започнаха да ми се появяват плавно в сайта им  Rolling Eyes
И сега няма да мога да отида да си ги получа другата седмица  Sad
Остава като отида по-другата (вече ще е минало повече от месец) да вземат да ми сложат някоя глоба магазинаж, като някога на митницата  Mr. Green

# 234
  • София-Лагера
Изпрати някой близък да ти ги вземе.

# 235
Изпрати някой близък да ти ги вземе.
няма кой. Мъжът ми е обичайно много зает, а и го държа далеч от пратките ми от Ла Редут, че ще вземе да му стане лошо като види  Mr. Green
Ще се свържа с тях по телефона (ако ми вдигнат) през седмицата да им кажа, че ще трябва да ги задържат 10-тина дни  Rolling Eyes

# 236
  • на морето
Франсето и те ли искат копие на платежното,когато превеждаме парите по банков път?

# 237
Франсето и те ли искат копие на платежното,когато превеждаме парите по банков път?

Не,те пускат пратката дори да не си платил предварително.

# 238
  • на морето

Не,те пускат пратката дори да не си платил предварително.
О,супер,че плащам с дск-директ и ми е тъмна индия как се праща копие Embarassed

# 239
  • София
Снощи писах на СД ,че съм потвърдила смяна на доставката от Еконт на БП и днес имам отговор. Hug

Общи условия

Активация на акаунт