От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 43 933
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
В СД има раздвижване "в изпълнение" имам вече за няколко пратки.

Дали са пристигнали вече в БГ? При мен само на една се промени статусът.

# 46
Имам коментар от СД,че трябва да сменя адреса на фактуриране,да не бил техен. В нито един от акаунтите нямам адрес на фактуриране на СД,всички са на адреса ми тук в БГ. Има ли и други като мен с такъв коментар?

Същото и при мен. И на двата ми акаунта адресът на фактуриране си е българският ми адрес. Върнах им мейл, че са в грешка.

# 47
  • София
Имам коментар от СД,че трябва да сменя адреса на фактуриране,да не бил техен. В нито един от акаунтите нямам адрес на фактуриране на СД,всички са на адреса ми тук в БГ. Има ли и други като мен с такъв коментар?
Az имам една поръчка с техен адрес на фактуриране, за което им писах и извиних..обаче мисля, че още не ми е пристигнала поръчката. От Бялата порта е.
А твоята поръчка от къде е?..питам защото може да са ни близки имената..или номерата в СД newsm78

От Ларедут е.

Същото и при мен. И на двата ми акаунта адресът на фактуриране си е българският ми адрес. Върнах им мейл, че са в грешка.

Добре си направила.

Но се замислих,дали като съм писала,че е подарък(за да получа каталог) не е сложен техния адрес за фактуриране. Някой получил ли е каталог,и може ли да провери какъв е адреса на фактуриране?

# 48
Дори да си чекнала, че е подарък адреса на фактуриране си остава твоя, а на доставка - на превозвача. Единствената разлика във фактурите е, че няма стойност срещу стоките.

# 49
И аз с едно малко мръннн (нали който се оплаче тук, взема че му се решава проблема  Laughing ) От 7-8 поръчки имам в изпълнение само една и то част (разделена е). Дано не остане самичка пътуваща, а и дуги да тръгнат  Peace

# 50
  • София
Дори да си чекнала, че е подарък адреса на фактуриране си остава твоя, а на доставка - на превозвача. Единствената разлика във фактурите е, че няма стойност срещу стоките.

Тогава, и аз ще им пращам писмо. Peace

# 51
  • sofia

А какво то4но зна4и "в изпьлнение" ? Полу4или са пратката вьв Фр или пьтува за Бг или ве4е е тук? Какво следва след "в изпълнение"-то?

# 52
Значи е качена на този курс и края на седмицата е в БГ.

# 53
  • София

А какво то4но зна4и "в изпьлнение" ? Полу4или са пратката вьв Фр или пьтува за Бг или ве4е е тук? Какво следва след "в изпълнение"-то?
Че са тук, обработват ги Peace

# 54
  • София
Брей и моите са "в изпълнение" Не мога да повярвам! По еконт дали има шанс да ги получим в събота?
За колко време ги получавате по еконт, след като пристигнат?  Hug

# 55

Значи на моята статуса като е чака номер на кашон изопщо да не я чакам ? smile3518

# 56
  • София

Значи на моята статуса като е чака номер на кашон изопщо да не я чакам ? smile3518
От коя дата е, с колисимо ли е?
Една от моите още чака номер на кашон, но все пак курсът не е пристигнал официално Wink

# 57

От коя дата е, с колисимо ли е?
Една от моите още чака номер на кашон, но все пак курсът не е пристигнал официално Wink
[/quot Поръчката ми е от 13.01. със колисимо е когато я търся в системата на СД пише че е добавена в системата на 19. но в история на поръчките пише че няма добавени пакети съвсем се обърках

# 58
  • Sofia
Потърси я в системата на френските пощи де  Laughing
Или дай номера, ние ще я открием  Party

# 59
  • София
имам поръчки с проследяване от бранда и атласа, и двете са пристигнали доста преди 29-ти /на 19-ти и 23-ти/, обаче си чакат номер на кашон и това е  Sad.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 07:26 от Дзвер

Общи условия

Активация на акаунт