От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 086
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Хм. Губи ми се втората част от поръчка от 17-ти януари! Не съм си прибрала първата част от соларното студио, но не ми се вярва да са двата пакета заедно. Щяха да са на два реда в описа, а не беше така.  newsm78

И аз имам поръчка от 17.01., която не я намирам в списъка, а в Суивито ми пише че е доставена на 27.01. и статуса от тогава и е Термине  newsm78

Абсолютно същото. С надпис Livré le 27/01/2012.

# 541
  • Сандански
Хм. Губи ми се втората част от поръчка от 17-ти януари! Не съм си прибрала първата част от соларното студио, но не ми се вярва да са двата пакета заедно. Щяха да са на два реда в описа, а не беше така.  newsm78

И аз имам поръчка от 17.01., която не я намирам в списъка, а в Суивито ми пише че е доставена на 27.01. и статуса от тогава и е Термине  newsm78

С подарък ли беше твоята от 17.01. или без, че моята беше с подарък и нямах номер за проследяване.

# 542
Хм. Губи ми се втората част от поръчка от 17-ти януари! Не съм си прибрала първата част от соларното студио, но не ми се вярва да са двата пакета заедно. Щяха да са на два реда в описа, а не беше така.  newsm78

С подарък ли беше твоята от 17.01. или без, че моята беше с подарък и нямах номер за проследяване.

Да, точно тази е с подарък, но няма значение- нали в суивито пише датата на доставка. Курсът е тръгнал на 6-ти. 

# 543
  • София
От 17-ти до 27-ми е срокът на изпращане към адрес, след това пращат мейл, че е пусната и чакаш още 10 дни Confused Като нищо за ден си ги изпуснала, но нищо, поне често имат курсове Simple Smile

# 544
  • Сандански
От 17-ти до 27-ми е срокът на изпращане към адрес, след това пращат мейл, че е пусната и чакаш още 10 дни Confused Като нищо за ден си ги изпуснала, но нищо, поне често имат курсове Simple Smile

Дано да си права...но нямам и имейл newsm78

# 545
  • София

Дано да си права...но нямам и имейл newsm78
Имам поръчка от 18-ти, при Смарта я няма, при все, че техният курс тръгна 3 дни по-късно мисля Rolling Eyes

# 546
 Cryи аз сьм с липсваща част от пратка от дата livré le 27/01/2012.(беше разделена на 3 пакета,двата ги получих с предишният курс).Интересно  порьчката е разделена на 3 двата ги получих а оставащият не.Итересно от 27.01 до 06.02 са 11 дена и да не е пристигнала на адреса им Naughty newsm78Притесних се вече.Порьчката е с подарьк.Писах на превозвача отговорьт им е   

Всички пратки, пристигнали на адреса до датата на отпътуване на курса са пристигнали с този курс. Вероятно Вашата все още не е била пристигнала, въпреки датите, които са Ви дали. Моля, проверете дали става въпрос за дата на изпращане или дата на получаване! Ако нямате проследяване, няма как да сте сигурни, че пратката действително е доставена на тази дата.
Поздрави

# 547
  • София
Ролина, може и точно така да е Peace
Аз съм получавала 1 поръчка в 2 курса.
Гледайте си мейлите/ако имате такива/, кога е изпратена към адрес. От тази дата, броите горе долу 10 дни.

# 548
Тъй де, в два поредни курса да се доставят- ок. Едната ми част обаче дойде в миналия курс, а в този липсва остатъка. Иначе и на двете части си пише, че са доставени на 27-ми. Няма логика от никъде. Мислех си, че тъй като курса тръгна на 27-ми, не са били пристигнали всички или пък статуса не е точен и има ден-два разминаване. Но от 27-ми до 6-ти си има предостатъчно време.

# 549
 Embarassed Искренно се надявам за е така,порьчката не е за мен и силно се надявам да я получа.Ако е моя мога да пия една студена вода.За тази порьчка нямам мейл от редута.На 09.02 направих друга порьчка,за нея получих сигурно 9 мейла че е регистрирана порьчка и още един че е пратена.
Благодаря ти за успокоението Hug.Дано това обьркване и забавяне да го отдадем на други фактори-а не на фактора-липса Laughing.
Coolmummy  и аз си задавам този вьпрос че сьм изпуснала курса от 27 с липсващата част.И се надявах на 06. да я товарят вече,да е пристигнала при тях newsm78.
Ще изчакаме следващият курс Crossing Arms

# 550
  • Сандански
Гледайте си мейлите/ако имате такива/, кога е изпратена към адрес. От тази дата, броите горе долу 10 дни.

А когато нямаш имейл/като мен/, а статуса от 27.01. е livré le 27/01/2012 à l'adresse de livraison choisie...какво означава, че не е доставена на адреса, а тогава е изпратена и трябва да броя 10 дни, за да е на адреса....Това ли имаш в предвид newsm78
Ох, доста сложно го обясних Embarassed

# 551
  • София

А когато нямаш имейл/като мен/, а статуса от 27.01. е livré le 27/01/2012 à l'adresse de livraison choisie...какво означава, че не е доставена на адреса, а тогава е изпратена и трябва да броя 10 дни, за да е на адреса....Това ли имаш в предвид newsm78
Ох, доста сложно го обясних Embarassed
Да, точно Peace
Много тъпо с тая COLIECO POST. Така да ме радват подаръците, ама май ще се отказвам от тях.
Втората ми поръчка от 18-ти, без подарък с Колисимо беше след няма и 3 дни на адреса  Rolling Eyes
То, 2 седмици ги мотат само у френско, пък и превозвачите взимат пакети в определени дни. Ако в събота не го вземе, трябва да се чака повторна доставка в понеделник......смятайте и тия дни ooooh!

# 552
Cryи аз сьм с липсваща част от пратка от дата livré le 27/01/2012.(беше разделена на 3 пакета,двата ги получих с предишният курс).Интересно  порьчката е разделена на 3 двата ги получих а оставащият не.Итересно от 27.01 до 06.02 са 11 дена и да не е пристигнала на адреса им Naughty newsm78Притесних се вече.Порьчката е с подарьк.Писах на превозвача отговорьт им е   

Всички пратки, пристигнали на адреса до датата на отпътуване на курса са пристигнали с този курс. Вероятно Вашата все още не е била пристигнала, въпреки датите, които са Ви дали. Моля, проверете дали става въпрос за дата на изпращане или дата на получаване! Ако нямате проследяване, няма как да сте сигурни, че пратката действително е доставена на тази дата.
Поздрави

И аз съм така!  ooooh!
Пратката е със статус "получена на 27/01/2012" - разделена е на две. Едната част получих с предния курс на 03/02/2012 на франсетобг, но другата - не. Поръчката е с подарък. И в този курс сега пристигнал на 15/02/2012 я няма. Нямам е-мейл за проследяване. Чудя се какво става?  newsm78

# 553
И аз съм така  livré le 27/01/2012 беше разделена на 3 пакета,двата ги получих с предишният курс, а третия и снега го няма

# 554
Мацки, някоя знае ли дали СД са натоварили всички пратки, пристигнали преди потеглянето на курса?

Общи условия

Активация на акаунт