От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 041
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Мерси Цоцоланке !
Имам пратки от 18.01, 23.01, 27.01 и всички със статус чака номер на кашон в СД. Rolling Eyes
Писах им за първата още миналата седмица и те ми отговориха, че датата на пристигане на техен адрес 26,01 от сайта на Ларедут в случая за първата поръчка от 18,01 била най-ранната т.е може и да е изпуснала курса от 29,01, но оттогава не би ли следвало да промени статуса си ?
Преди пускаха мейл и когато пътува или бъркам ?

# 526
  • София
Реално, статусът се променя, когато са тук и са обработени Peace
На френски адрес ги вкарват само с колисимо в системата.....я вкарали, я не..

# 527
От фейсбук страницата на СД

"Здравейте.

Курсът от 09.02.2012 пристигна.
Пратките се обработват. Раздаването за София най-вероятно ще бъде за петък и събота. За по-точна информация следете тук в края на деня (15.02) или утре."

# 528
  • София
Реално, статусът се променя, когато са тук и са обработени Peace
На френски адрес ги вкарват само с колисимо в системата.....я вкарали, я не..
ясно. ами остава да чакаме. стана ми странно, защото през декември изпращаха мейл и когато е натоварена в камиона и пътува.  Peace

# 529
  • София

Моля, още веднъж за линк към колисмото , където си проверявате пратките ...
http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR
мерси. и аз тук проверям - ама нъц. пише 13 -цифрен код, а моите са все 12 цифрени - напр. 8G1141481611  Rolling Eyes. нещо не схващам. Confused

ако това е номера на пратката ти, тя е добавена в системата на СД на 02.02.2012 г. най-вероятно. Едно момиче беше пуснало тук, че сменя G-то с W и накрая добавя цифра от 0 до 9 и й се появява информация за доставка в системата на СД - изпробвах го с 3 пратки от предходния курс и накрая наистина се появи това колисимо  Peace

# 530
  • София

Моля, още веднъж за линк към колисмото , където си проверявате пратките ...
http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR
мерси. и аз тук проверям - ама нъц. пише 13 -цифрен код, а моите са все 12 цифрени - напр. 8G1141481611  Rolling Eyes. нещо не схващам. Confused
ако това е номера на пратката ти, тя е добавена в системата на СД на 02.02.2012 г. най-вероятно. Едно момиче беше пуснало тук, че сменя G-то с W и накрая добавя цифра от 0 до 9 и й се появява информация за доставка в системата на СД - изпробвах го с 3 пратки от предходния курс и накрая наистина се появи това колисимо  Peace
Пакет № 8W11414816118 е добавен в системата на 2012-02-02
за единия пакет сработи в сайта но СД, но е и в сайта на колисмо

# 531
В сайта на Колисимо няма как да сработи номера, пратката не е изпратена с тази поща. Все едно да търсиш номер на препоръчана пратка, която е изпратена с Български пощи в сайта на DHL

# 532
  • София
В сайта на Колисимо няма как да сработи номера, пратката не е изпратена с тази поща. Все едно да търсиш номер на препоръчана пратка, която е изпратена с Български пощи в сайта на DHL
да, да грешката е моя. а всъщност дали е колисимо или колиеко зависи от това дали като поръчваш от ларедут е къщата или so colissmo. май най-накрая стоплих  Crazy

# 533
Курса на Франсето дойде:  06.02.2012 - 15.02.2012 пристигнал

Тръпна в очакване на списъка  Peace

# 534
  • В полето, под тепето.
Има и списък! Peace

# 535
# 536
Хм. Губи ми се втората част от поръчка от 17-ти януари! Не съм си прибрала първата част от соларното студио, но не ми се вярва да са двата пакета заедно. Щяха да са на два реда в описа, а не беше така.  newsm78

# 537
  • МИНДЕРА
Пратките ми в профила на СД,са в процес на изпълнение,това означава ли че всичките са тук в България и скоро ще си ги получа?

# 538
  • София
Пратките ми в профила на СД,са в процес на изпълнение,това означава ли че всичките са тук в България и скоро ще си ги получа?
Да

# 539
  • Сандански
Хм. Губи ми се втората част от поръчка от 17-ти януари! Не съм си прибрала първата част от соларното студио, но не ми се вярва да са двата пакета заедно. Щяха да са на два реда в описа, а не беше така.  newsm78

И аз имам поръчка от 17.01., която не я намирам в списъка, а в Суивито ми пише че е доставена на 27.01. и статуса от тогава и е Термине  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт