От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 093
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
На мен пък ми омръзна да ви чета мрънканията, превърнахте го на клюларник.
vishenka, теб най-вече имам предвид но не само. Мъжа ми, събота, делничен ден - твои си работи!!! Аз пък не искам в събота да ми дойде поръчката, удобно ми е през седмицата - да рева ли на глас? Кой го интересува? Като напишете 'плащам си' та мед ви капе...плащате за това което получавате, а то се знае предварително! Ако искаш друго - планирай - специалист дипломиран си. Ама не кой какво още да свърши специално за теб за мижави стотинки!  Всичко останало е 'клатене на незнам какво...

Ако ти отмързнало от мен - не чети, пропускай моите постове.
Аз никъде не ревала тука на глас, не карала никой да върши нещо специално за мен.

Ако смяташ че 30 лева мижави стотинки - браво, мога само да порадвам се за теб, че толково си богаташка.
Доста хора тука пазаруват от чужбина само за това, че така по-евтино.

Да, пращам съм, точно за това кое получавам, чета общите условия -
2. Разумни срокове за доставка до офиса в България- до 10 дена след тръгване на курса от френския офис.

И искам хора да спазват тези условия, ако смятат че им плащам за тези условия (чета предварително и съгласна съм)

И да, аз ще мрънкам колкото поискам, докато има какво да споделя с вас Peace

# 601
  • Варна
Чета наред като всички останали. Ти си тази която ни разказва битието и неволите си. Дали дължиш 30лв отново никой не го интересува и отново ни вкарваш в битовизмите си. Плащаш точно толкова колкото и ние, дали имаш 1 или 10 кг е подробност. За богаташката няма да коментирам, дано се усетиш какви ги пишеш.
За 10те дена съм съгласна, но претенцията ти по това условие се разми в многословието ти. И да - досега го спазват, сега предполагам не. Закъснения има в цяла Европа заради пътната обстановка. Какво общо имаше това с работното време и заетост на мъжа ти?

# 602
  • София-Лагера
Съгласна съм с Flash*
Предлагам Смарт и Франсето да пуснат кепенца,че ми писна да чета . ooooh!

# 603
  • София

Аз пък не разбирам защо ,когато някой е недоволен да не си изрази мнението ? newsm78

Когато нещо не ви допада го подминете.Всеки има право на мнение - ние сме различни хора и няма как всички да бъдем доволни от един или друг превозвач. Peace

Темата за какво е - само за хвалби ли ? newsm78

За мен остава безумие курса да пристигне във вторник/сряда и пратките по БП да бъдат изпращани след седмица ,за СД става въпрос.

Моля  без съвети за алтернативни начини за доставка от ЛР и колко време сме чакали преди години по време на намаление/сега доставката не е безплатна /.Запозната съм с тях. Peace

# 604
  • Sofia
Ако действително в тази фирма работата е общо около 10 дни в месеца (когато пристига курса и се раздава) и аз ръководя подобна фирма ще наема хора за почасова работа, естествено. Не мисля че в някоя фирма може да са дотолкова глупави, че да държат хора на пълен работен ден и да си клатят краката в останалото време, а и мисля, че всички превозвачи са на този принцип.
Пък и не мисля, че приходите от подобна дейност са толкова големи, че да покриват служители на пълен работен ден наред с разходите по транспорта, които се плащат на транспортна фирма, наем във Франция, още един тук, софтуер и прочее.
Студенти биха били идеални за целта (освен ако не е фамилен бизнеса де, тогава ясно е, че всички в семейството помагат в каквито може часове).

Но какво ли разбирам аз, нямам диплома по стратегическо планиране  Whistling

# 605
По принцип тема за обсъждане на превозачи, те и обсъждам, а не тема "обсъдеме постове на Оля"
Чета наред като всички останали. Ти си тази която ни разказва битието и неволите си. Дали дължиш 30лв отново никой не го интересува и отново ни вкарваш в битовизмите си.
Ако погледнеш тема, аз доста рядко пиша, и не питам "от коя дата получавате", " престигна ли курс" и други работи. Не плача колко платила за доставка по бг  и колко тежи моят кашон.
Момичето попитала "какво ми огрее" да получа пратка на един ден по-рано - аз отговорила.
Втора причина (освен заетост на моят мъж) това, че пейпал има срокове, моят в 45 дена приближава.
За това предпочитам получа пратка утре - да пусна диспут, ако 2 моите ботуша леви.
Да, не спирам да казвам, че не мога някои пратки бъдат приоритетни, защото пращами еднакви "мишави" стотинки.
ДА, хора работят почасово, защото не всеки ден престига курс, за това могат в някои дни и поработят по 20 часа, а не до 18.

Нещо гледат моят диплом за някои хора като кокол в гърло. Моля ви, сприте ми обсъждате.

Аз смятам да не пиша, правите каквото искате.

Нямам нищо против смарт, като ползвала ги така и ползвам, ама имат някои пропуски, нека прочетат и оправят работа.

Надявам се на това дискусия да бъде приключена.

Благодаря за внимание, и търпение на тези на кои наложило се да ми прочете защото чете постове подред  bouquet

# 606
  • София
Аз да похвяла Смарта-взех си пакета 30мин. след края на работното им време Peace
Вишенка Hug  bouquet

# 607

Публикации: 27

Re: От Франция до България- превоз на покупките ни (12)
« #3 Ср., 01 Февр. 2012, 23:05 »
   Отговори с цитат
Относно отзивите за превозвачите,си мисля  добре че ги има ,защото като се замисля с моите поръчки през ден ,не мога да се наплатя с такси .Аз от тази гледна точка съм адски доволна.Не ни искат французите за клиенти,но според мен не сме лоши купувачи,хич даже. Naughty

iskam da popitam i az da se kombiniram s nqkoi,s tezi firmi kolko e idividualno dostavkata,6om ste pora4vali

# 608

Аз пък не разбирам защо ,когато някой е недоволен да не си изрази мнението ? newsm78

Когато нещо не ви допада го подминете.Всеки има право на мнение - ние сме различни хора и няма как всички да бъдем доволни от един или друг превозвач. Peace

Темата за какво е - само за хвалби ли ? newsm78

За мен остава безумие курса да пристигне във вторник/сряда и пратките по БП да бъдат изпращани след седмица ,за СД става въпрос.

Моля  без съвети за алтернативни начини за доставка от ЛР и колко време сме чакали преди години по време на намаление/сега доставката не е безплатна /.Запозната съм с тях. Peace

newsm10 smile3501

# 609
Е, не е ли естествено, куриерските да се обработват с приоритет, понеже някоя е решила да дава повече пари за дадена услуга, тя да е първа, а не аз, която избирам по-евтиния, следователно по-бавен вариант?
Изобщо не се трогвам, че спорите кое е правилно и кое не. Не съм икономист, но разбирам, че когато поръчах с Петит Солей бяха коректни с мен, даже ми занесоха пратката в частен техен адрес, само и само да мога да си я взема в една вечер, която на мен ми беше важна. Никой не им е платил, гониха ме да ми връщат ресто до стотинка, въпреки жеста си. Затова останах при СД, защото те им поеха нещата. Лоялност ли е, що ли е, не знам, но пак съм доволна.
Не засичам кой кога си клати краката - когато може да ги клати, да си ги клати.
Това е, много нерви вкарвате и ако имате вариант да предложите решение - направете го. Ако имате идея как да подобрите някаква услуга - направете го самите вие и ние ще ви изберем за превозвачи  Peace
Тук е добре да се споделят тревоги, но аз съм на принципа, че когато някой ми служи добре, то ще му платя, ако не ми служи ще го сменя.
Ако фалира някой поради отлив на клиенти, ще се наложи всички да ползваме това, което е налично.

# 610
  • МИНДЕРА
Истината за мен е че СД,са страшно коректни,сбърках ''къщичката'' и не ме накараха да платя допълнително за причиненото неудобство.Написах едно в заявката и начина на доставка ,после го промених,пак човешки се отнесоха,Всеки път моля да ми обединяват пратките,никога не е имало проблем...Предоставят и еконт поща,което е голям плюс за мен(от Англия с друг посредник направо ми пращат с Еконт и не ги интересува ).Коректно отношение и отзивчивост и за мен не е проблем да изчакам няколко дена в повече  ,за да получа това което чакам.И се радвам ,че ги има посредниците ,иначе само щях да гледам по намаленията. Thinking

# 611
Някой взел ли е от днес пощенска пратка от Еконт от Франсето? Бясна съм на Еконт! Имам мейл, че е пратена вчера, а днес няма нищо.  #Cussing out

# 612
  • Варна
Някой взел ли е от днес пощенска пратка от Еконт от Франсето? Бясна съм на Еконт! Имам мейл, че е пратена вчера, а днес няма нищо.  #Cussing out

Може да е пратена след 17:00 часа и да пристигне в понеделник. newsm78

# 613
Няма такива положения! Мейла от франсето е изпратен в 15:19 със съдържание "Вашата пратка е предадена в Еконт за изпращане до избрания от Вас офис/ адрес." Това е преди 17:00 часа. Еконта не са си свършили работата пак  #2gunfire Другия вариант е мейла да са го пратили преди да занесат пратката, но при всички случаи има някой, който не си е свършил работата както трябва и съм много ядосана. В момента на Еконт, защото за момента франсето ми е бяло като снега навън. Писах им на стената на фейса да ми дадат номер за проследяване. 

И все пак чакам да кажете взел ли е някой пощенска от Еконт днес.

# 614

Да, аз си взех моята преди около час Peace

Общи условия

Активация на акаунт