От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 040
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
dodi, сега задължително трябва да пратиш копие от платежното, иначе ще ти пуснат пратката с наложен платеж  Peace

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 21:37 от Дзвер

# 166
  • Къде ли не
Мисля, но не съм сигурна, че събота и неделя, не се осчетоводяват преводи през нета. Много пъти ми се е случвало да нареждам и винаги си ги виждат в понеделник хората.

# 167
Rolling Eyes Вместо запис да споделя,че в Ларедутската тема вече 2 момичета се оплакаха от ФранстоБГ че им липсват неща от кашоните,леееекичко започвам да се притеснявам и да се питам дали да не се преориентирам към другия превозвач,при СД някой да е имал проблеми с липси в пратките  newsm78
Това не е точно така  Naughty
В единия случай пакетът е срязан и лепен с тиксо, т.е. със следи, че е отварян извън ЛР. Дали проблемът е при превозването до България или след предаването на Еконт е в процес на уточняване. Моля потърпевшото момиче да се включи и да сподели за развитието на случката. Надявам се да е вече компенсирана от виновника.
Вторият случай е със запазена цялост на пратката. Така че вероятно грешката е на ЛР, добре е това да се уточни.
Кога Франстубг ще започне да претегля пратките при получаването им? Сверката на написаното на пакета тегло и на реално полученото би им спестило неприятности...

не съм писала поста с идеята да оплювам превозвача - след одисеята с адресите в Лил и Бонди и аз реших отново да им се доверя,досега при мен е нямало проблеми.Доколкото бях прочела в постовете на момичетата не става ясно дали проблемът е в Ларедут/Френски пощи / Бг доставчик /Еконт.Но все пак нещо ми притрепва под лъжичката и ще се радвам да се споделя развитие по случаите,защото продължавам да поръчвам на техния адрес  и честно казано не ми иска отново да си пиша 1 месец с Ларедут и превозвач до доуточняване ще си получа ли пратката/парите обратно и къде точно е вината Peace Затова  и питам при СД имало ли е аналогични ситуации?

# 168
  • В полето, под тепето.
За каталозите-  явно пращат на този, който не ги иска.  Simple Smile Имам подозрително тежки пратки Rolling Eyes

# 169
  • София
Аз също имам каталог в пратката,съдейки по кг.Поискала съм доставка в Дружба,но никъде не виждам това да е отразено,нито в е-майла,нито на сайта им.Как да разбера последно къде ще я пратят?

# 170
  • София
Аз също имам каталог в пратката,съдейки по кг.Поискала съм доставка в Дружба,но никъде не виждам това да е отразено,нито в е-майла,нито на сайта им.Как да разбера последно къде ще я пратят?
Трябва да им пишеш допълнително и да искаш да ти ги пратят в Дружба Crazy
То и аз къв Д2 ги засилих, ама хайде....ще си ги взема от Младост

# 171
  • София
Писах коментар към поръчките,писах и писмо отделно.Ако има още някъде, където е трябвало и съм изтървала  newsm78 ?

# 172
  • София ,
Нормално ли е поръчка от 21.01 още да не е пристигнала в България  #Cussing out

# 173
  • Сандански

Съвсем нормално е...Аз имам от 17.01. и още я няма... Wink

# 174
  • София
Да.Моите пристигнали са от 12 и 13.01 (с къщичка) със СД. И от 17.01 (с къщичка) с Франсето.

# 175
  • София ,
Благодаря! Вече не може да се проследяват пратките както беше с DHL и не виждам смисъл за поръчване от сайта  #Cussing out

# 176
  • София
Писах коментар към поръчките,писах и писмо отделно.Ако има още някъде, където е трябвало и съм изтървала  newsm78 ?

Аз също потвърдих на мейла им  ,че искам корекция на доставката /имаше промяна по това време за наложен платеж по БП/- от Еконт на БП и сега имам 7 поръчки по БП и 1 по Еконт,в което не виждам логично обяснение.Писах им,да видим дали ще ми отговорят!?!

# 177
  • Варна
Благодаря! Вече не може да се проследяват пратките както беше с DHL и не виждам смисъл за поръчване от сайта  #Cussing out

Това проследяване толкова важно ли е?  newsm78
Според мен имаше най-голям смисъл от поръчки, когато нямаше никакво проследяване и поръчвахме с БГ пощи до БГ. Laughing

# 178
  • София
  Някой знае ли и обявено ли е от СД, в офиса в Младост, кои дни ще раздават пратките?
  Моите неща са пристигнали всички, освен от две поръчки по един пакет, които просто късно са пристигнали на адрес във Франция.
  Предвид, че споделяте от кога са, първата ми поръчка от 11.01 и е пристигнала на адрес чак на 31.01,  съответно съвсем естествено я няма в този курс . Тя е с къщичката
   Има и само още една част от поръчка от 18.01, пристигнала на адрес на 26.01, която също не е в този курс. Тя е с колисимо.

# 179
За каталозите-  явно пращат на този, който не ги иска.  Simple Smile Имам подозрително тежки пратки Rolling Eyes

и аз имам няколко такива пратки, даже накарах СД да проверят едната /маратонки+ бебепки потник, блузка и две ризки 2.50 кг/  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт