От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 081
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Хайде малко стил мрън-мрън.  Mr. Green

Статус курс 09.02.2012 - пътува
*поради тежката пътна обстановка не може да дадем дата на пристигане в България. Ще ви държим в течение веднага щом получим нова информация.
[/b]

Не е ли време да дадат някаква информация вече? Пет дена минаха. Не е нещо жизненоважно, ма пусто много ме сърбят ръцете.  Mr. Green
И аз нямам търпение  Crazy
П.П някой получил ли е пратка на френския адрес на смарта днес или вчера?

# 496
  • София

И аз нямам търпение  Crazy
П.П някой получил ли е пратка на френския адрес на смарта днес или вчера?

В колисимо  вчера ми изписа ,че получателят е отсъствал,но мисля ,че СД получаваха във вторник ,четвъртък и събота ? /май/. Peace

# 497
  • София
На Франстубг още не им е пристигнал курса, а?!
И аз това гледах още вчера трябваше да е тук.
За Русе ще мине през Румъния мисля, следователно през Дунав мост, а там е страшно!

# 498
Мацки, за СД може ли да си променя начина на получаване на поръчката, след като нещата дойдат в БГ?    newsm78 newsm78 Някой да е правил подобна гимнастика и да са му уважили молбата? Оказа се, че все по-неудобно ми става да ходя до офиса им и искам нещата да дойдат с Еконт поща при мен и така и да платя. Дали ще ми уважат молбата.

Мерси за отговорите предварително   bouquet

# 499
  • Бургас
Мацки, за СД може ли да си променя начина на получаване на поръчката, след като нещата дойдат в БГ?    newsm78 newsm78 Някой да е правил подобна гимнастика и да са му уважили молбата? Оказа се, че все по-неудобно ми става да ходя до офиса им и искам нещата да дойдат с Еконт поща при мен и така и да платя. Дали ще ми уважат молбата.

Сега поискай да променят начина на доставка.  Peace

# 500
  • София

Може.Пиши коментар към всяка поръчка на която искаш да промениш начин на доставка. Peace

# 501
По какъв начин да ги накарам да проверят не загубило се ли нещо случайно в склада им в Франция? Whistling
не се притеснявай, не се е изгубило, може да е "залежало" - я виж моята шапка как я откриха след 3 месеца, "залежала" в склада  Mr. Green
имам загубена поръчка от СД - изплатиха ми стойността ѝ до ст. - по тяхно предложение  Peace

Дзверче, не искам нося ботушки през лято Laughing И не искам хвърля боб - ще получа ли пратка след 3 месеца от "залежалите" неща от склада. Crossing Arms

Интересно, каво ще прави Смарт, ако ние ще получаваме своите поръчки (и платим им) след 3 месеца? newsm78

Рали, нищо не ми предложили, само 2 пъти измрънкали се, че всичко ко имали за мен, изпратили.
Помолили номер на колисимо "за для погледа пак внимателно" - но след това нищо Whistling

# 502
На Франстубг още не им е пристигнал курса, а?!
И аз това гледах още вчера трябваше да е тук.
За Русе ще мине през Румъния мисля, следователно през Дунав мост, а там е страшно!
И планувания за 10-13 не е потеглил  newsm78
При справка на Saisir un numéro de colis излиза Agence Seine-Saint-Denis, това ли е когато е при тях?

# 503
06.02.2012    15.02.2012       отпътувал

15.02.2012                             плануван

Read more: http://www.francetobg.net/bg/kursovje/

# 504
Мерси, писах коментар. Да видим дали ще видят навреме Simple Smile Мерси за помощта   bouquet

# 505
Рали, нищо не ми предложили, само 2 пъти измрънкали се, че всичко ко имали за мен, изпратили.
Помолили номер на колисимо "за для погледа пак внимателно" - но след това нищо Whistling
Моята поръчка беше регистрирана в системата им, като получена на фр.адрес, след това в Бг, но после изчезна, не можаха да я намерят нито във Фр, нито в Бг. Дори да са я пратили по погрешка на някой друг клиент се чудя той защо не я е върнал на СД  newsm78 на кой ли болен мозък му трябваше календар с моите деца и мъж...

# 506
  • Пловдив
Мерси, писах коментар. Да видим дали ще видят навреме Simple Smile Мерси за помощта   bouquet

Като я видят промяната (нали като коментар им писа на всяка от поръчките?) ще ти отговорят за всяка,поне при мен така направиха,аз също за сега много доволна от тях.....пу-пу да не им е уроки  Mr. Green

# 507
  • МИНДЕРА
Аз лично съм много доволна от СД,с каквато и молба да съм се обърнала към тях ,винаги са били в услуга на клиента ,както се казва.Само едно нещо ми прави впечатление,бавно идват поръчките,имам една от 20-ти миналия месец ,още не е дошла.Това си е цял месец както и да го погледна. Whistling
Всяко нещо си има плюсове и минуси.По намаленията според мен ,трябва курсовете да са по често,а като свършат може да се разредят.

# 508
  • София
Аз лично съм много доволна от СД,с каквато и молба да съм се обърнала към тях ,винаги са били в услуга на клиента ,както се казва.Само едно нещо ми прави впечатление,бавно идват поръчките,имам една от 20-ти миналия месец ,още не е дошла.Това си е цял месец както и да го погледна. Whistling
Всяко нещо си има плюсове и минуси.По намаленията според мен ,трябва курсовете да са по често,а като свършат може да се разредят.
Ако е била с подарък, като нищо до 9-ти да не е още на адрес Simple Smile Peace

# 509
  • София
Къде провелрявате колисмото ? Аз имам за 3 от 4-те пратки уведомление на имейла, че са изпратени и едни номера, започващи с 8G........., но в сайта so colissimo ми ги дава като несъщесвуващи. Може ли линк, към където проверявате ? А какво се случва с пратки, които нямат такъв номер, в сайта на Ларедут има само техния си номер и нямам уведомление по мейла с номер, пише, че са изпратени обаче Rolling Eyes. Те явно не могат да се проследяват ?
Благодаря ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт