От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 075
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София-Лагера
Работят в събота до обяд. Peace

# 586
  • София
Прекрасно!  Mr. Green

# 587
Вижте сега, когато има обявено работно време то е съобразено не само с клиента, ами и с търговеца. Какво сега, да работят от 18.00 до 21.00 вечерта ли? Тогава ще има хора, които ще кажат, че си къпят и приспиват децата.
Когато ми е трудно да отида някъде и да си взема пратка, давам лична карта, обаждам се, пращам друг от мое име, комбинираме се с приятелки. Плащам си на куриер ако и друг не може вместо мен...изобщо трябва да сме по-толерантни. Peace

Между другото имам мейл от СД, за една мнооооого дълго чакана поръчка по вина на франсетата/направих я на 01.12, за Коледа  Mr. Green/, та вчера подскочих от приятна изненада. Сега ще чакаме да видим дали ще е ок самата пратка, че на ларедутци вече не вярвам. И като съм получила мейла вчера, вероятно е обработена точно 20.40 вечерта, което си е работно време, но не с клиенти. Клатят си краката, докато аз гледам телевизия. Sunglasses Предполагам, че днес може и да пуснат по Еконт нещата? newsm78

Никой не ги изисква работя до 21 час, поне да имат "по-широко" работно время.
Аз само за това спряла да ползва Е. (английска) защото не ми кефело по 5 пъти обаждам на мъж, да знам кога той свободен и да излезе от апаратамента и изнесе ми пратка до входа. Предпочитам изпратя мъж да ми я вземе от магазина (друг англ. превозвач)

Да, ми трудно отида някъде, и влача 10 кг, предпочитам това направи мъж, да не искам ангажирам приятели, роднини, познати, комшии, да взимам такси, носач, плащам на куриер.
Точно за това ние и поръчаме с превозвач - да пестим парички, ако аз бих искала да ми донесат я в къщи и желала да платя за това - бих поръчвала направо до БГ.

Кога казвам, че хора в друго время клатят крака, аз знам за какво казвам, и аз не само руско момиче, коя намерила кой я гледа.
Аз съм магистр по икономика точно по стратегическо планиране (така че смарт може ми вземе на работа да оправя малко нещата))))))
А второ - работила съм 5 години като супервайзер на големи проекти. И знам, че в тези дни кога няма работа (курс) кратят крака, и аз ги клатила пред телевизора. Но в дни на промоции или флешмоби - от 6 до 24 работила, и спала по 4-5 часа, кво толково? само 3 дена, а после клатиш крака.
А при Смарт (ако гледаме колко често курсове) - само 1 седмица месечно, а после кратиш крака.

Не искам ги обидя или подценя техен труд, просто искам да разберете, ние им плащаме, значи  можеме да искаме спазване на срокове и обещания.  И те хора трябва да знаят - закъснял автобус (да те не виновни, ама все пак), чаали дълго групаж (и курс след 3 седмици тръгнал) - бъдете толково мили, искате през ноща работите, ама спазите срокове и изпратите всичко най-бързо.

Я ми кажете, какво те ще правят, ако половината от нас ще взимат своите пратки с наложен платеж след седмица, две?

# 588
  • София
Поръчката ми от 18.01, за която толкоз много рИвах, че я няма в системата на СД е .... изгубена. Това ми писаха от ЛР, след като им пуснах запитване. Много съм скръбна, ама все пак вещи са това  Confused.

# 589
Вижте сега, когато има обявено работно време то е съобразено не само с клиента, ами и с търговеца. Какво сега, да работят от 18.00 до 21.00 вечерта ли? Тогава ще има хора, които ще кажат, че си къпят и приспиват децата.
Когато ми е трудно да отида някъде и да си взема пратка, давам лична карта, обаждам се, пращам друг от мое име, комбинираме се с приятелки. Плащам си на куриер ако и друг не може вместо мен...изобщо трябва да сме по-толерантни. Peace

Между другото имам мейл от СД, за една мнооооого дълго чакана поръчка по вина на франсетата/направих я на 01.12, за Коледа  Mr. Green/, та вчера подскочих от приятна изненада. Сега ще чакаме да видим дали ще е ок самата пратка, че на ларедутци вече не вярвам. И като съм получила мейла вчера, вероятно е обработена точно 20.40 вечерта, което си е работно време, но не с клиенти. Клатят си краката, докато аз гледам телевизия. Sunglasses Предполагам, че днес може и да пуснат по Еконт нещата? newsm78

Никой не ги изисква работя до 21 час, поне да имат "по-широко" работно время.
Аз само за това спряла да ползва Е. (английска) защото не ми кефело по 5 пъти обаждам на мъж, да знам кога той свободен и да излезе от апаратамента и изнесе ми пратка до входа. Предпочитам изпратя мъж да ми я вземе от магазина (друг англ. превозвач)

Да, ми трудно отида някъде, и влача 10 кг, предпочитам това направи мъж, да не искам ангажирам приятели, роднини, познати, комшии, да взимам такси, носач, плащам на куриер.
Точно за това ние и поръчаме с превозвач - да пестим парички, ако аз бих искала да ми донесат я в къщи и желала да платя за това - бих поръчвала направо до БГ.

Кога казвам, че хора в друго время клатят крака, аз знам за какво казвам, и аз не само руско момиче, коя намерила кой я гледа.
Аз съм магистр по икономика точно по стратегическо планиране (така че смарт може ми вземе на работа да оправя малко нещата))))))
А второ - работила съм 5 години като супервайзер на големи проекти. И знам, че в тези дни кога няма работа (курс) кратят крака, и аз ги клатила пред телевизора. Но в дни на промоции или флешмоби - от 6 до 24 работила, и спала по 4-5 часа, кво толково? само 3 дена, а после клатиш крака.
А при Смарт (ако гледаме колко често курсове) - само 1 седмица месечно, а после кратиш крака.

Не искам ги обидя или подценя техен труд, просто искам да разберете, ние им плащаме, значи  можеме да искаме спазване на срокове и обещания.  И те хора трябва да знаят - закъснял автобус (да те не виновни, ама все пак), чаали дълго групаж (и курс след 3 седмици тръгнал) - бъдете толково мили, искате през ноща работите, ама спазите срокове и изпратите всичко най-бързо.

Я ми кажете, какво те ще правят, ако половината от нас ще взимат своите пратки с наложен платеж след седмица, две?
smile3501 newsm10

# 590
  • София
СД - Пощенската ми пратка с Еконт, вече е "дадена на куриер за доставка".  Party

# 591
  • София
Имам мейл от ФТБ, че  пратките ми са предадени на БПощи...  newsm44
Утре може и да си ги взема...  Party

# 592
Пратки Еконт - изпратени*
       *Днес бяха предадени на Еконт всички пратки. КУРИЕРСКИТЕ са обработени с приоритет и те ще бъдат утре при получателите си. Пощенските ще бъдат обработени и изпратени утре, петък 17.02.2012г.

Така, че днес ще изпратят останалите пратки по Еконт и утре ще са при нас.  Party

Работеха в събота, нали?  newsm78

О, и тук имам въпрос към Смарт Laughing Как аз преди не забелязала това.
акво значи куриерски  приоритетни? тези кои заявили да получавам с куриер не би ли плащат по-скъпо за доставка до бг? Плащаме всички еднакаво, всички пратки е важни - и 100 грам и 100 кг.
Нямат възможност техен офис на Еконт да обработят бързо - да занесат пратки в различни офиси да върви по-бързо работа (същото аз казвала и за бгпощи) Peace

# 593
  • София
Пратки Еконт - изпратени*
       *Днес бяха предадени на Еконт всички пратки. КУРИЕРСКИТЕ са обработени с приоритет и те ще бъдат утре при получателите си. Пощенските ще бъдат обработени и изпратени утре, петък 17.02.2012г.

Така, че днес ще изпратят останалите пратки по Еконт и утре ще са при нас.  Party

Работеха в събота, нали?  newsm78

О, и тук имам въпрос към Смарт Laughing Как аз преди не забелязала това.
акво значи куриерски  приоритетни? тези кои заявили да получавам с куриер не би ли плащат по-скъпо за доставка до бг? Плащаме всички еднакаво, всички пратки е важни - и 100 грам и 100 кг.
Нямат възможност техен офис на Еконт да обработят бързо - да занесат пратки в различни офиси да върви по-бързо работа (същото аз казвала и за бгпощи) Peace
Напълно съм съгласна с теб, Оля!
Някак дразнещо е това "приоритетно" обработване...
От ФР. до БГ всички плащаме еднакво,цената за всички е една и съща. Еконт не трябва да се намества тук, всички клиенти на ползваната услуга на СД трябва да имат равни права, според мен.
СД не би трябвало ги бърка колко пари ще плати клиента, за да си получи пратката от техния офис, нали така? Тяхна грижа е да съберат парите за услугата от Франция до България.
А вече начина, по който всеки клиент е избрал да  получи пратката си от офиса на СД си е грижа единствено на клиента, обработката и изпращането би трябвало да е еднаква... без значение дали аз ще платя 2.60 да пощенски или 7-8 лв за куриерски услуги...

Лично мое мнение, не ангажирам никого с него, аз лично бих възроптала срещу подобна дискриминация...

# 594
  • София
Съгласна съм.  Peace

# 595
  • София
Съобщението може да се тълкува и по друг начин. Че пратките са предадени на Еконт, и вече Еконт обработват приоритетно куриерските пратки...
Но, и тук може да се поспори. Защото и пощенските пратки в Еконт пристигат на следващия ден.
А повечето офиси на Еконт работят в събота. Така и "по-малко приоритетните клиенти"  Rolling Eyes биха могли да се надяват да си получат пратките утре...

# 596
  • Варна
На мен пък ми омръзна да ви чета мрънканията, превърнахте го на клюларник.
vishenka, теб най-вече имам предвид но не само. Мъжа ми, събота, делничен ден - твои си работи!!! Аз пък не искам в събота да ми дойде поръчката, удобно ми е през седмицата - да рева ли на глас? Кой го интересува? Като напишете 'плащам си' та мед ви капе...плащате за това което получавате, а то се знае предварително! Ако искаш друго - планирай - специалист дипломиран си. Ама не кой какво още да свърши специално за теб за мижави стотинки!  Всичко останало е 'клатене на незнам какво...

# 597
  • Велико Търново
От Еконт са ми казвали, че пощенските пратки се освобождават по-бавно, затова когато в един офис пристигнат сутрин всички пратки, първо обработват куриерските, след това - останалите. При приемане на пратките може би важи същата последователност.

# 598
  • София
На мен пък ми омръзна да ви чета мрънканията, превърнахте го на клюларник.
vishenka, теб най-вече имам предвид но не само. Мъжа ми, събота, делничен ден - твои си работи!!! Аз пък не искам в събота да ми дойде поръчката, удобно ми е през седмицата - да рева ли на глас? Кой го интересува? Като напишете 'плащам си' та мед ви капе...плащате за това което получавате, а то се знае предварително! Ако искаш друго - планирай - специалист дипломиран си. Ама не кой какво още да свърши специално за теб за мижави стотинки!  Всичко останало е 'клатене на незнам какво...

Темата е за превозвачите,за мрънкания,хвалби и каквото се сетиш за тях.
Аз пък не мога да разбера,защото трябва да си замълча от нещо като съм недоволна,само и само да не би да подразня някой.

# 599
  • София
Момичета, някоя от вас намина ли през офиса на СД в Младост? Твърдо ли до 16.30ч ще работят?
Изпускам ги за 15мин....
Звънях да питам, никой не вдигна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт