Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • в моя свят на мир и любов
Аз се оплаквам за един стоп, пък гледам, че че цяло село е залято от язовир със скъсана стена. Естествено не стига, че няма виновни, ами и няма кой да измъкне хората от покачващата се вода:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4537271

Не мога да си обясна подобна безотговорност към живота на хората. Все някой е знаел за състоянието на стената  Thinking Докато не почнат да осъждат персонално отговорните лица, доникъде няма да стигнем.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 11:21 от luda

# 616
Аз се оплаквам за един стоп, пък гледам, че че цясо село е залято язовир със скъсана стена. Естествено не стига, че няма виновни, ами и няма кой да измъкне хората от покачващата се вода:

Не мога да си обясна подобна безотговорност към живота на хората. Все някой е знаел за състоянието на стената  Thinking Докато не почнат да осъждат персонално отговорните лица, доникъде няма да стигнем.

Сутринта го чух и аз ...
Дано няма жертви ! Praynig Praynig Praynig
В този студ , какво ще правят горките хора ... smile3518

# 617
Аз се оплаквам за един стоп, пък гледам, че че цясо село е залято язовир със скъсана стена. Естествено не стига, че няма виновни, ами и няма кой да измъкне хората от покачващата се вода:

Не мога да си обясна подобна безотговорност към живота на хората. Все някой е знаел за състоянието на стена  Thinking Докато не почнат да осъждат персонално отговорните лица, доникъде няма да стигнем.

Ужасна трагедия, посред зима. Горките хора. И естествено пак не сме подготвени  #2gunfire

# 618
И аз чух Confused
luda...често проблемите ни изглеждат незначителни на фона на големите трагедии. Но за нас не са Confused
На мене ми върнаха материала. Не са особено доволни, но поне не съм в изходна позиция, знам какво да коригирам. Rolling Eyes

# 619
Добро утро  Hug

Хепи,  txtloves Днес съм по навреме  Mr. Green

Макче, гадна работа с приятеля ти, дано нещо друго излезе Praynig Ако питаш за филма с Хавиер и Джулия Робъртс - казва се eat, pray, love . Малко е лигня, ама става Peace

Фуринка, за сега снегът е добре, не е навалял повече, ама не се и топи  ooooh!

Хепи, нали, Хавиер е хубавец. Снощи ме насметоха девойките, че бил дърт, ама на мен ми грабна душата Mr. Green

Морг, ТУЙ за тебе, дарлинг  Mr. Green 

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 10:32 от Pepina77

# 620
Пепи Heart  loveuuu

На девойките с ЕГН 8 , може да им е дърт , но на мен не ми е ! Blush

# 621
Хепита, па и аз съм с 8, ама и на мене не ми дъртее  hahaha

Таз Фиона, що такава невъзпитана е станала, не поздравява, да не би да има нещо там, за което пак не съм наясно  Thinking

# 622
Ооо Пепи, никак не е дърт, и аз харесвам точно такива мъже. Леко грозновати, с неправилни форми. Ето го моя любимец, обожавам този мъж  Heart Eyes Разните му там сладникави момченца типги оставям на другите, да видите на каква съм щедра  Mr. Green

# 623
Пепи , аз за мен говоря , мила ! Sunglasses
Теб те знам , че си малка ! smile3534

# 624
Макова, на мене Ерик не ми е симпатичен Peace

Хепи, детето на школо ли е? Кажи какво правиш Crazy Вчера те питах Деската има ли си някой момък newsm78

# 625
Добро утро на всички работещи и почиващи мами Simple Smile

На мен нещо ми е едно готинооооо, да видим Mr. Green

# 626
Мак с тоя втория убавец ме разсмя най - искрено  Mr. Green Бляяяяяк.
Наборът ми започва със 7 и завършва на 7 Laughing
Ама Хавиер или къвто е - тц.
Един мъж не трябва да излъчва захарна хубост, макар че Брат Пит си има неговия чар.
Ето ти един, леко грозноват, с неправилни форми, до моя Джейсън Flutter

# 627
  • Не от София.
Таз Фиона, що такава невъзпитана е станала, не поздравява, да не би да има нещо там, за което пак не съм наясно  Thinking
Ха,да ти дойде сЪрце на място,ша ви поздравя:
Добро утро,народе мой  bowuu

И да те успокоя-няма таквоз нещо,дето да не го знайш,споко!  Laughing
Просто влизам набързо и излитам,няма време за поздрави,давам по същество и бягам..   Whistling
Днес пак тъй-правя дзак и отивам да готвя,да поизчистя..нали съм пъргава!!  Flutter

П.П.....ааа,да не забравя!Ако ще се прави списък за Хавиерчо-мен да ме пишете на първо място!!! Crossing Arms

# 628
Е поне си отдъхнах, Фифи, само кажи как е кучето Hug

# 629
П.П.....ааа,да не забравя!Ако ще се прави списък за Хавиерчо-мен да ме пишете на първо място!!! Crossing Arms
Уф, избихте се за тоз... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт