Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 33 732
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
 Heart Eyes може ли да споделите за какви книги става въпрос и откъде могат да се купят Hug

# 61
Писанка, от тази книга имам само значенията на картите и астр.съответствие. Но сравнявайки я с руски книги, установих много разминавания....А и нещо не ми допадна, и то не защото е на английски....

# 62
Heart Eyes може ли да споделите за какви книги става въпрос и откъде могат да се купят Hug
На нашия пазар освен на тази на В.Зайченко, аз лично не съм попадала на други.

# 63
Ок, ще проверя по книжарниците. Благодаря ти, Миренка Simple Smile

# 64
Здравейте!
Скоро не съм си теглила дневни карти, но днес се чувствам доста объркана и ми се плаче от мъка. Направих май малка грешка с мъжа до мен Sad ето какво ми показват днвните карти
15 мечок 24 сърце 21 гора и допълнителни 28 мъж 6 облаци 30 лилии 19 кула 1 кконник

И си зададох въпрос дали съм направила грешка като му писах вчера

35 котва 6 облаци 34 риби 27 писмо 20 градина 8 ковчег  и допълнителни 31 слънце 5 дърво 17 щъркел 26 книга

Възможно ли е картите да показват, че сега съм притеснена и си мисля, че това което съм писала ще предизвика раздяла или не е само че си го мисля, а наистина ще доведе до раздяла Sad

Моля ви кажете си мнението, защото съм много объркана и притеснена  Praynig

# 65
Жени, той нещо се е заинатил, барикадирал, май не те допуска на 100% до сърцето си, новините, които е получил са му развалили спокойствието и хармонията, нещо се е ядосал....
И двете подредби показват твоите притеснения, но май ще има хубави промени, които засега още са тайна...

# 66
Миренка мерси много!
Да определено усещам тези два дни как се отдръпна изведнъж заради това и не ми пише и отговаря на обажданията, определено се е издразнил май Sad
Зададох въпроса дали ще се оправят нещата между нас
31 слънце 5 дърво 14 лисица 34 риби 32 луна
19 кула    22 път      12 птици 35 котва 2 детелина
и три допълнителни 33 ключ 8 ковчег  9 букет

Аз си го тълквам така: Имало е ххубави моменти но дълбоко в себе си някакво колебание ( предполагам той) и някакви хитрости и проблеми межу нас, но и щастливи моменти вечерите когато се виждаме. Този ковчег не мога да разбера дали е край на лошите моменти и ще има нещо хубаво- ключ и букет или ще има раздяла и след нея ще дойде нещо хубаво за мен  Thinking Надявам се с него да си остана  Tired

# 67
Jeni, имало е хубави моменти, но това е загубена кауза според мен от подредбата. Крайно време е да затвориш тази страница и да продължиш напред. Следя темата и забелязах, че ти винаги питаш едно и също от доста време- дали ще потръгне връзката ви.  Тоест, нещата никога май не са били ОК при вас. Вдигай главата и напред без него. А и какво е това изречение- вечерите когато се виждаме...вие само вечерите ли се виждате???  Защо директно не го питаш дали иска сериозна връзка, а питаш само картите? Така ще си сигурна и няма да си губиш времето с мисли за някой, който не заслужава!

Вие как тълкувате  картите на мой въпрос свързан с мъж?

31 слънце    24 сърце   15 мечка  21 планина  29 жена

# 68
Леонора, мечо ми изглежда хубав човек, слънчев, с добро сърце, но в момента има трудности с жената, нещо се дърпа и нещата не вървят особено гладко....

# 69
И тъй-като и на мен ми е адски депресирано, си наредих 3х3 с въпрос дали ще има скоро нов мъж в живота ми.

Някой има ли желание да помогне?  Hug

# 70
Здравей Леонора Simple Smile Имам предвид вечерите, защото през деня сме на работа и няма как да се виждаме, а само си пишем затова вечер се виждаме, но през почивните дни и през деня Simple Smile Да от 2-3 месеца има голям застой и проблеми в тази връзка, говорила съм с него директно и нещата ту се оправят, ту се влошат Simple Smile това е причината да питам картите.... Благодаря за съвета все пак  Peace

# 71
Миренка мерси много!
Да определено усещам тези два дни как се отдръпна изведнъж заради това и не ми пише и отговаря на обажданията, определено се е издразнил май Sad
Зададох въпроса дали ще се оправят нещата между нас
31 слънце 5 дърво 14 лисица 34 риби 32 луна
19 кула    22 път      12 птици 35 котва 2 детелина
и три допълнителни 33 ключ 8 ковчег  9 букет

Имали сте хубави моменти и то дълго време са били хубави. Но нещо се е промени, някакво изстудяване на чувствата и нов път, нов избор. Имало е разговори на тази тема, но нещата като че са закотвени, разбирате се, щастливи сте за кратко и после пак старата песен на нов глас.
За мен последните карти говорят че ключа към букета- щастието ти е ново начало и край с този човек.

# 72

Вие как тълкувате  картите на мой въпрос свързан с мъж?

31 слънце    24 сърце   15 мечка  21 планина  29 жена

Мечо е слънчев човек, сърцат..нещата са вървяли перфектно, но в момента има изстудяване/ отдалечаване на отношенията със жената. Има някаква бариера между вас и мисля че и двамата сте допринесли за нея, защото и двамата гледате към тази планина. Тя представлява някаква пречка.

# 73
И тъй-като и на мен ми е адски депресирано, си наредих 3х3 с въпрос дали ще има скоро нов мъж в живота ми.

Някой има ли желание да помогне?  Hug

Миренче а ти ли сложи сърцето като сигнифактор или само се падна там?

Дали нямаш някой приятел с който искаш да имаш нещо повече?
В миналото си имала някаква много хубава връзка, не съм сигурна дали човека, не е бил далече от теб, не в града в който живееш? Настоящето ясно си показва, надеждите ти да срещнеш човека, който да докосне сърцето ти. Бъдещето ще бъдещ щастлива, с някой твой приятел/ или кучето още не е дошло и скоро ще го срещнеш и освен прекрасни чувства любовни/ ще имате и страхотно приятелство. Този мъж ми изглежда доста умен/ мозъка му е като бръснач, на секундата може да даде отговор.
Конника попринцип е бърза карта, така че мисля че скоро ще го срещнеш или ще усетиш привличане към някой твой приятел. Но конник и куче, пък и кораба, по скоро си мисля че още не е пристигнал, и ще е от далече. Ще имате страхотна слънчева и щастлива връзка. Ще говорите много, ще има комуникация между вас.

# 74
Мерси, Писанка, дано си права! Hug
Сърцето си го сложих аз.  Наистина имах много хубава връзка, може би картите показват динамичността и, всичко се развиваше адски бързо, дори и раздялата, от раз....Човека беше тук, дори живеехме заедно. И да, имам такъв приятел, с който искам нещо повече, същия този мъж! Simple Smile Много ми се иска кучето да е точно той и пак да се съберем. Обаче той сега заминава за извън Бг за около 2г и не знам....

Общи условия

Активация на акаунт