Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 34 692
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
По моята подредба май нещата няма да стоят много добре....уж за работа пък каква е тази змия в 28 да не би мъжо ми да си хване някоя, и лисица в куче, и бича в дом 25, егати .... ooooh! Само това сърце в 1, може да получа любовно известие от път, и като че ли ми се виждат двама мъже единия мечока и другия 28, и може би змията е при 28, а може би мечока е съпруга ми, но защо в 28 излиза в дома на мечока, направо много се обърках  newsm78 и все пак как ще се развият нещата ми професионално не мога да разбера.....

# 211
Мишони според мен очакваш някакви новини от мъж с който си имала много хубави моменти, но сте се разделили и си малко притеснена. Незнам но ми се струва, че нещо скрито е имало между вас дали не е било заради друг мъж  ThinkingМисля, че на  тоя мечо ще му потръгнат нещата напред май е имало някакви проблеми, но ще се оправят нещата Предстои ли му пътува, да не би там да срещне тази змия или сега с нея му потръгват  Thinking Ох дано аз да бъркам но май има друга наистина Струва ми се, че ще има някаква раздяла или поне като обмисляне ще го има И май от приятел ще научиш за змията и щще те ядоса това.
А и аз сега съм наработа така, че може и да не ги виждам реални нещата довечера щще седна да видя както трябва Simple Smile

# 212
Мерси Жени, незнам кой, кой е. На съпруга си имам много голямо доверие и наистина много ще се изненадам ако има нещо такова, знам че за него аз и детето сме много важни. Въпреки че в момента е малко изнервено положението между нас и дано не кривне нещо. Но пък как може да имам доверие на мъж ? ooooh! Къде летя изобщо...незнам. Както и да е, от дядо ми запомних нещо - Мъже колкото косата на главата ти, дупе да ти е яко! Аз много години исках да съм със съпруга ми, ние сме от 10 год заедно, света обърнах за да се получат нещата, и когато дойде момента в който ми писна и исках да се разделим, се лепна за мен като пиявица, ходи говори с нашите, защо съм искала да се разделим и тем подобни, но много късно разбирах, че не е нужно да бягаш след мъж, той ако иска ще е с теб. Човек помъдрява с годините  Rolling Eyes Леле много дълбока станах... #2gunfire

# 213
Мисля, че тази змия ми излезе в дом 28, защото този мъж с който имах отношения сега е женен, а може би мечока е съпруга ми, с който ще имам проблеми през периода. той отдавна се съмнява за тази връзка в миналото, може би ще научи нещо и това ще създаде конфликти между нас..... Whistling ooooh! някой нещо позитивно вижда ли или направо да се гръмна...шегувам се разбира се  Naughty уж за работа я нередих, а пък то любовни терзания....тази любов  #Crazy май тази година ще е от към любовни емоции пълна.... Heart Eyes

# 214
Мишони, аз така си се обръщам към теб, понеже с "а" накрая не ми допада Simple Smile,  на сърце са ти планове за преместване, за пътуване на далеко (чужбина), солидни начинания....  и свързано с работа, но не знам доколко за това не се опитваш да получиш нови знания или квалификация, нещо, което да ти е от полза.... Много разчиташ на мъжа си, който е умен и умее да си прави сметката добре, в момента и двамата сте загрижени за детето, но и двамата имате усещането, че нещо ви се изплъзва, протеснения относно тази работа, излишно се задълбавате да мислите кое как ще стане, защото това само ви обърква....Доста разговори между вас, къде хубави, къде по-ожесточени, което води до трудности у вас....Трудности и с това пътуване.. Ти се притесняваш, ако заминете другаде дали това няма да разклати почвата под краката ти....Много искаш да промениш нящата като цяло, ама си пази здравето, психическото имам пред вид... Зад теб е мъж от миналото, за него си разбрала, че си има друга....Той не е до теб, не живеете в един град...Внимавай как движиш нещата в личен план, има евентуална заплаха, нестабилна връзка, която може да се разпадне дори и при малка грешка....И ти, и мъжа ти имате високи цели,... Това е засега....

# 215
Мишони, този мъж от миналото ти, с какво се занимава? Образоваелна или интелектуално дейност? Адвокат? Нещо в тази сфера?

# 216
Мерси Миренче, много точно ни описа ситуацията. Определено много се притеснявам за това пътуване, постоянно го мисля и губя времето си тук в мисли за бъдещето, без да изживявам пълноценно момента сега. Има неща които искам да си останат в миналото, а мястото където ще ходим е пълно с такива.... ooooh!
Ами да ти кажа честно незнам сега с какво се занимава. Преди работеше в общината в града, в който живее, но дали е още там нямам идея...

# 217
Има неща които искам да си останат в миналото, а мястото където ще ходим е пълно с такива.... ooooh!

Засега тези неща си се пазят добре, нищо, че ти имаш притеснения,  от теб зависи дали ще си остане така, затова ти написах и да внимаваш, понякога границата е много тънка, нали се сещаш... Wink

# 218
Има неща които искам да си останат в миналото, а мястото където ще ходим е пълно с такива.... ooooh!

Засега тези неща си се пазят добре, нищо, че ти имаш притеснения,  от теб зависи дали ще си остане така, затова ти написах и да внимаваш, понякога границата е много тънка, нали се сещаш... Wink

Да права си, трябва много да внимавам, дано не си загубя ума и да извърша някоя глупост. Изкушенията са много и опасни, човек трябва да е наясно с приоритетите си.  И само като си представя колко ще ми е кофти ако ми изневери човека до мен, а пък аз какви лоши мисли имам в главата....не мога да разбера защо сме такива хората newsm78 . не всъщност не искам никой да обидя, всеки отговаря за себе си...но като гледам какво става, всички си изневеряват рано или късно - кой с чувства, кой без....а дали пък не е по-лесно да си сам - колко болка и мъка ще си спестиш.... Thinking о днес в много размисли и страсти съм влязла...на това му се вика човек без работа... Crossing Arms

# 219
Е, защо, защо, така са устроени хората....Simple Smile Понякога този до нас ни изнервя, обидил ни е, не говори с нас, не ни разбира, не иска, не ни изслушва, чувстваш се самотен и точно в този момент се появява някакво изкушение и колко лесно е да му се отдаде човек....Или пък срещаш някого от миналото, някой, към когото чувствата се оказват, че не са изстинали и колкото да уважаваме или обичаме човека до нас, миналото и спомените ни грабват със страшна сила....

# 220
момичета докато размишлявате за живота аз теглих едни карти с въпрос какви са му чувствата към мен?
22 път 28 мъж 18 куче 11 метла 14 лисица допълнителни 32 луна 9 букет 25 пръстен 27 писмо 8 ковчег
За мен това означава че се колебае като приятели сме хитрува и дори и да има чувства ще ми пише че слага край  Cry Но аз изсхождам от моите притеснения Simple Smile
Мишони сама също не е хубаво да няма с кой да споделиш хубави и лоши моменти по-добре една кратка авантюра, която ще отмине и ще се преглътне, отколкото нищо Wink

# 221
Jeni според мен този мъж е раздвоен, на кръстопът е. Умали сте много хубава и стабилна връзка, но на този етап мисля, че ще ти каже нещо с което ще те нарани от сорта за сега да си дадете малко време и да се разделите за известно време, малко ми се струва неискрен с теб.
Права си не е хубаво да си сам, но тези мъже само нерви ни образуват #2gunfire и като си представиш че жени ги раждат и възпитават...... #Crazy кой знае и аз каква свеки ще съм.. Praynig Rolling Eyes

# 222
Жени, не знам какво да мисля.... и аз го виждам, че той се опитва да вземе някакво сложно и важно решение, изгубил е хармонията в себе си, вътрешен хаус и безпокойство.... Мисля, че куче и лиса описват него, хем е приятел, и може да ти окаже подкрепа, ама е и хитър и/или неверен.... Има хубави моменти, романтични преживявания, хармонична връзка, но 27-8,  ???? Дано наистина не ти каже такива новини... защото ковчега са си сериозни проблеми  и окончателен край....

# 223
този тип подредба за колко врме напред я гледате? за днес ли важи само отговора на въпроса или за по-дълъг период?

# 224
Аз лично към настоящия момент.

Общи условия

Активация на акаунт