Честита Баба Марта
Да сме бели и червени,
румени, засмени!
А на малките ръчички -
нека трепкат мартенички!!!
Целууууувки!!!
П.С. Теа, виждала съм само рибки с магнити бз вода, това явно е тунингована версия : )

). Но това се оказа нож с две остриета - щом съм в къщи, всеки очаква да съм "свободна". Сутрин водя Поли на градина, на обяд водя Коко на училищв, вечерта тръгвам да ги събирам поред..... Понякога мъжът ми помага в тази дейност, ама той е до късно на работа и така... Както и да е. Справяме се някак.
В началото я питах дали иска, но тя категорично отказа. И един ден просто отишла с групата и заявила, че вече и тя ще танцува. Оправно си ми е детето, спор няма.
Сега показва разни стъпки, брои тактове и върти дупе пред всеки, който успее да залови за публика.

аз от ноември месец не съм пропускала месец без АБ
и февруари започнах тибетските чеснови капки с огромната надежда да се повлияе организма ми от тях
) виждам се с Тифани от дъжд на вятър . 

, Ева-Мери, не сте сами
И ние сме си у дома, никаква детска градина .
и редовно и аз прикачам от тях. Нещо много кекава съм станала 

Но със сигурност знам,че децата от малки ги учат на "моето си е само мое". С две думи дисциплинирани егоисти (мое мнение)! А от това,което видях в парковете, ми остави още по-лош вкус в устата. Майката си гледа само нейното и другите не я интересуват.Веднъж едно дете падна от въжетата в пясъка,нищо сериозно,но започна да плаче.Точно до него имаше 2,3 майки,които си "пазеха"децата,но нито една от тях не помръдна да вдигне въпросното дете.Трябваше да дотича баща му, за да го вдигне!...

Тук в градината са доста по-назад, пак правят аплакиции, контури и тем подобни, но чак буквии не, мисля че числата учат до 5, по-скоро да броят - и като че ли е по-добре за мен така, защото кръстницата ми е начална учителка, една от най-добрите в града и постоянно ми напомня да не я натискам да знае букви и цифри, да се учи да чете и пише защото повечето такива деца им е безинтересно после в първи клас и трудно може да им се задържи вниманието
Вероятно системата им е друга и после ще учат други неща,като околен свят или ... кой знае
Сега се сещам, че днес след училище говорих с една майка-българка и синът й (6 годишен),излезе от училището с малка книжка, джобен формат,вътре с едри букви,която им бяха дали да прочетат през уикенда! Не е сложно,защото бяха по 3,4 реда на страничка,но сега като се замисля, все пак децата са само на 6! 
Някои дечица и по-рано. Моите наблюдения са, че в 1-ви клас почти няма дете, което да не може да чете.
Засега се справя много добре. Пък накрая ще видим.