Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 601
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • AMS
Момичетаааааааааа!!! newsm18 newsm18 newsm18
Прочетох ви!!!
Мариана, Cruela, Slawena, Gery, Kampanula, rivva, kurkuma, Марта, ...

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 18:41 от di...va

# 151
Здравейте момичета! Напоследък все по-трудно успявам да Ви настигна. Все пак- годишно приключване и т.н. Огромно БЛАГОДАРЯ, че Ви има. За мен е истинско удоволствие да съм при Вас! Доставяте ми истинска наслада на душата. newsm10 txtloves newsm51 smile3525 newsm20

# 152
Момичета, желая ви лека вечер, изпълнена с положителни емоции !
Докато гледах серията - момента със съня на Ф. и последвалата и реакция като се събуди - страха, когато намери срязаната халка в ръката си - и това, че може би е загубила Керим - се сетих за тази песен. Някаква асоциация  на прима виста. Песента е на Цеца Величкович  "Пиле"

# 153
# 154
# 155
Happy moment for Kerim ❤

# 156
# 157
Мале този мъж ако дойде в България мисля, че няма да оцелее  Crazy  Crazy  Crazy

# 158
Момичета,на мен ли ми се стори или наистина тази серия беше изключително тежка-голям рев ревах Cry И втория,и третия път все така ooooh!
А Славенка ме остави без дъх- сякаш чух отчаяния вопъл на Керим от отвъдното newsm45 newsm45 newsm45.Да се върнеш бързо,джанъм Praynig
Марта,страхотна песничка Hug
Куркуметка,и на мен днес ми е много ревливо,ама много CryИ продължавам като един мазохист си да гледам серията ooooh!
Дива,клипчето е много яко-както би казала дъщеря ми Peace

# 159
Мале този мъж ако дойде в България мисля, че няма да оцелее  Crazy  Crazy  Crazy
Нали? Само ако знае какво го чака......Между другото да ви кажа една клюка от една друга тема - "Нарекох не Фериха" - там играе главната рола на Емир един младеж, малко прилича на Елвис Пресли, ама един сладникав такъв, сресан, нищо не ми трепва като го гледам, а и играе посредствено според мен. С една дума - на светлинни години от Енгин. Та там моля ви се не харесват нашия Енгин, че бил много космат и т.н. Представяте ли си? Направо не знаят за къде са тези девойки. Според мен нищо не разбират от мъже. Нали?

# 160
Да си гледат работата! Ние и без това не искаме конкуренция, а и Енгин е класа - не е за всеки!

Детелинкоsmile3545  Hug  Hug  Hug

# 161
Нали? Само ако знае какво го чака......Между другото да ви кажа една клюка от една друга тема - "Нарекох не Фериха" - там играе главната рола на Емир един младеж, малко прилича на Елвис Пресли, ама един сладникав такъв, сресан, нищо не ми трепва като го гледам, а и играе посредствено според мен. С една дума - на светлинни години от Енгин. Та там моля ви се не харесват нашия Енгин, че бил много космат и т.н. Представяте ли си? Направо не знаят за къде са тези девойки. Според мен нищо не разбират от мъже. Нали?

Laughing Всеки си има вкус-те си харесват техния герой,а ние нашия сладур;-).

Да си гледат работата! Ние и без това не искаме конкуренция, а и Енгин е класа - не е за всеки!

newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001

# 162
ааааа като не го харесват ... ние няма да го върнем момчето Simple SmileSimple SmileSimple Smile има жени без вкус просто ... какво да се прави ... да си стоят с левите завойчета
GrinningVery Happy:D:D:D:D

# 163
slawena, rivva, cruela,  Hug Hug Hug

Керим иска да пие чай Simple Smile

# 164

Общи условия

Активация на акаунт