Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 460
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Не можете да ме хванете за изкуствоведски спорове за дозата на реалното в художественото произведение. Тцццц. Не е това мястото.

# 571
  • Пловдив

Хайде лека нощ от момчето...., че утре е на работа.

# 572
Подсказки за 62 еп. от неизвестен източник:

62 еп. ще е еп. на любовта. ФГ ще мисли само за Керим. За 14.02 К ще заведе ФГ на едно много красиво място.

Но има и едни гадни слухчета, които няма да ни харесат  Confused

# 573
Мила Синчерита!
Как съжалявам, че оскърбих чувствата ти. Аз гледам на сценариите като на структура, построение, с логично развитие, а също така и логично подбран кръг участници. Щото в края на краищата всичко е измислица, нали?
Какви благородни чувства, идеи, каузи са сложени вътре, е друг въпрос и не бива да се смесва с оценката на канавата на сценария. То лоши идеи в турските сериали няма, доколкото ги познавам. Важното е да не са нахвърляни като в кошница, а навързани в някаква схема.
Имаме различен поглед към харесващото ни едно и също  (но по различни причини) явление.
Други квалификации са излишни, споровете също.
Че съм човек, добре си разбрала, в края на краищата ползвам един човешки език, българския.
Ама че съм жена, може и да не съм. Я си представи, че съм мъж, при това изнасилвач.... Laughing
Поздравявам те искрено с една любима моя класическа песен, носеща твоя ник.
Sincerita на Рикардо Кочианте.

трезвомислеща, постът ми не е насочен единствено към теб, напротив цялостното ми неодобрение е и към други дами. Но щом ми отговаряш и аз да го направя :Щото в края на краищата всичко е измислица, нали?- ето тук е разковничето- не е измислица мила, а реално събитие- някои хора още са в затвора.
А относно структурата и построението на един сценарий, права си но за останалите сериали.
Всъщност, какво значение има канавата на сценария- когато ти дълбае душата с длето.
Какъв език говорим(български), не е от значение, стига човешкото да прозвучи Hug.

Безкрайно съм ти благодарна за поздрава- голяма моя любов е  Heart Eyes

# 574
Бисенка казва, че репликата от слухчето "Би ли полегнала до мен?" се случва в болницата, а не в къщата. Също така не това ще бъде нещото, с което ще ни изненада накрая на серията ФГ.

Може този път тя да купи пръстените  Crazy и да пита кога ще е сватбата.
Подсказва също, че това щяло да е голяма крачка за ФГ.

Сега изниква въпросът: След като ФГ ще полегне до К на болничното легло, което е единично, то как това ще бъде без допир, както се казваше в едно слухче  Thinking
идеята е, че няма да се награбят, а просто ще си лежат, прегърнати предполагам.

# 575
Подсказки за 62 еп. от неизвестен източник:

62 еп. ще е еп. на любовта. ФГ ще мисли само за Керим. За 14.02 К ще заведе ФГ на едно много красиво място.

Но има и едни гадни слухчета, които няма да ни харесат  Confused
Малииии, айде разтреперах се. Ще има разходки с лодки.

За лошите не ги казвай, аз ги видех, ама не разваляй кефа и прекрасните сънища тази нощ.  Hug

# 576
Слухчета за следващите еп. от неизвестен източник:
  Няма да ви харесат  Confused Макар и да има нещо добро накрая.
Скрит текст:
Хаджер ще почине, докато ражда. Смъртта й ще повлияе на делото на Керим. Керим ще влезне в затвора, но не за дълго (за 2 еп.). Затова и ФГ плачеше над булчинската си рокля в един от първите трейлъри за 2-ри сезон. Яшаранови тайно ще помогнат на Керим да излезне от затвора. Правят го с цел да спасят холдинга си. Мустафа скоро ще бъде разкрит. Ще се докаже, че  е виновен.

Гери, сложих ги в спойлер гадните слухчета.

# 577
  • В Града на Липите
Някой може ли да ми пише за гадните слухчета на личен, че сега няма да заспя. Ще се впусна в едни филми и сценарии, отиде се не видя.

Мерси предварително   bouquet

Кампанулка, изпреварила си ме за част от секундата, мерси  Hug

Скрит текст:
Слухчето сякаш ме успокои, честно казано, очаквах нещо по-лошо. Жалко за Агджаер, но тя не беше щастлива, макар че бебето можеше и да я направи. Явно сценаристите са решили да уморят всички около Мустафа. Две серии в затвора за Керим, не ми се струва чак толкова страшно. Просто още един етап от сближаването. Първият път, когато беше там, двамата имаха много хубави моменти. Едни от любимите ми. Поне ще си получат техния първи Свети Валентин. Иии, Мустафато най-сетне ще бъде разкрит, поне за едно престъпление.  

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 01:40 от hrissi_sz

# 578
  • AMS
Слухчета за следващите еп. от неизвестен източник:
  Няма да ви харесат  Confused Макар и да има нещо добро накрая.
Скрит текст:
Хаджер ще почине, докато ражда. Смъртта й ще повлияе на делото на Керим. Керим ще влезне в затвора, но не за дълго (за 2 еп.). Затова и ФГ плачеше над булчинската си рокля в един от първите трейлъри за 2-ри сезон. Яшаранови тайно ще помогнат на Керим да излезне от затвора. Правят го с цел да спасят холдинга си. Мустафа скоро ще бъде разкрит. Ще се докаже, че  е виновен.
campanula,Благодаря и за хубавите, и за лошите слухчета!!!
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Мислех си подобно нещо за Хаджер - че ще я застрелят и бебето няма да се роди, ама не смеех да го напиша.

# 579
  • Пловдив

Добро утро. Много слухчета и хубави и не съвсем. Делото за убиството на Вурал беше насрочено за март. Е, ще минем и през всичко което са ни спретнали Едже и Мелек. Важното е съмненията да отпаднат. Хубав понеделник.

# 580
Добро утро!
Често се ядосвам, че пропускам добри дискусии, но тази сутрин направо съжалих, че не съм участвала снощи. Мине се не мине време и се намира някой да се прави на трезвомислещ. То не бяха ама сега защо го натоварват повече, защо обличат Фатмагюл така, няма ли да го допусне най-сетне до себе си?! Колко правилно го е написала sinceritaхора вие кой филм гледате?! Имам чувството, че не само физическите изнасилвачи, Мустафа, Мукадес, голяма част от обществото дори и тук във форумите продължават да изнасилват Фатмагюл. И не става въпрос за никаква пепел от рози, а точно за това Fatmagul`un Sucu Ne - КАКВА Е ВИНАТА НА ФАТМАГЮЛ. Ако филма ви затормозява, не отговаря на очакванията ви или претенциите ви може би е по-добре да натиснете дистанционното.
За това кое как се пише не си струва да се коментира. Не сме на това ниво. Благодаря на екипа, който превежда за положения труд. Според мен всяко усилие си струва да бъде поощрено, не съсипано от типично нашенското – Ти пък си много убав!?
Ще се включа и към поста на di...va . Моля новите момичета да не нахлуват с въпроси, за които ако положат малко усилия ще си намерят отговорите. Филмът е вече на очакван 61 епизод, темата е 74 (почти изписана). Дали досега не сме разисквали всичко и слагали стари снимки?! Поне старите снимки да се слагат в скрит текст. Темата се затлачва. То е ясно, че малко се спазват правилата, но все пак има такива. Интересно до кога ще си траят модераторите?!
Благодаря на campanula за новите слухове! Ето, вече ще говорим за 64, 65 епизод…

На патерица честитя юбилея на *¨*morski_briz*¨*. Здраве и късмет ти желая!   bouquet

# 581
# 582
  • Стара Загора

# 583
Започва голямото чакане.  Praynig

fatmagulunsucunecom
Последна активност

06.02.2012

# 584
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Добър ден и успешна седмица!!!

Скрит текст:
Не разбирам какво е това, но го слагам.
61. Blümün fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz siteniz medyarazzi de 61. Bölüm fragmanını bulabilirsiniz.
Скрит текст:

[/b]

Общи условия

Активация на акаунт