Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 460
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Да взема отношение по въпроса Йозге. Преди време един пост буквално ме вбеси, но реших да замълча- беше нещо от сорта- Малко ли проблеми си имат Фатма и Керим, та сега и с Йозге ли ще се занимават. Днес отново подобни мисли- кръпки в сюжета, филма бил за Фатма и нейното семейство и излишно се натоварвал.

И така, въобще няма да се извинявам, а ще попитам въпросните момичета- вие кой филм гледате и защо го гледате!?! newsm78 newsm78 newsm78- да си облажите окото с малко физическа близост между Фатма и Керим или просто време да минава.

Та това е Филм, който би трябвало да бръкне направо в същността на всеки човек, да се замисли какво е да живееш с изтерзана душа, може ли да намериш отново път към нормалното съществуване и застраховани ли сме ние и децата ни от подобни извращения.

Такива мерзости се случват във всяко общество, има и филми с такава тематика, но колко от тях са жив наръчник за преодоляване на проблема, колко от тях са така социално ангажирани, колко жени имат шанса на Фатмагюл, да продължат и открият истинската любов.

Ето заради всичко това образът на Йозге е повече от необходим и не ни оставя да забравим основното посланиена филма- виновен ли си, че си преживял ада и има ли смисъл след това.

Много моля, останалите момичета да ме извинят Hug Hug Hug, но не ми се четат и в бъдеще подобни мисли от човеци и то жени Mr. Green.

# 556
Абсолютно, срахотна вечер с любима компания  Hug Kurkuma, джанъм  Hug всички ги взех, и много неща научих, за което съм безкрайно доволна. Повечето от колегите ми са скъсани по няколко дисциплини, така че освен доволна съм и благодарна  Heart Eyes Та, продължавам с поздравите с една моя любима песен на Кърач :

Скрит текст:

# 557
  • Варна
Скрит текст:
Бризчето във този ден студен cold
тръгна да празнува своя ден рожден! smile3508
Тя софра голяма стяга,  Wine Glass
после до лаптопа бяга- atwork
да не изтърве подсказка  thumbsup
за приказната сказка.   loveuuu

Оле, Боже, как да мисля за тавата cook
като Керим ми е в главата?! Two Hearts

Сметаната ми що не се разбива? newsm78
Любовта във филма как ли се развива? married

Где забутах шоколада? ooooh!
Керим пак ли ще пострада? Sad

Ха- в едно легло Керим с Фатма!!!!! luvbed
Олееее, скарата ми прегоря! smile3511

Та такава подготовка спретнах,
но гостите добре посрещнах! Naughty

Сега за мене, за награда bowuu
серията нова- най ми се полага! Hands Clap
но гледам в темата - дебати no
пак някой пръстче клати smile3555

Оф яяяяяяя, стига вече! Stop
критиките по-далече!!!!!!  People No Good
Екипът е от дами- работливи  Naughty
те за нас са ФЕИ, ала живи!  love001   bouquet

# 558
В тон на поста на sincerita, ако някой не е гледал този филм

http://kino.dir.bg/material.php?id=812

# 559
Скрит текст:
Бризчето във този ден студен cold
тръгна да празнува своя ден рожден! smile3508
Тя софра голяма стяга,  Wine Glass
после до лаптопа бяга- atwork
да не изтърве подсказка  thumbsup
за приказната сказка.   loveuuu

Оле, Боже, как да мисля за тавата cook
като Керим ми е в главата?! Two Hearts

Сметаната ми що не се разбива? newsm78
Любовта във филма как ли се развива? married

Где забутах шоколада? ooooh!
Керим пак ли ще пострада? Sad

Ха- в едно легло Керим с Фатма!!!!! luvbed
Олееее, скарата ми прегоря! smile3511

Та такава подготовка спретнах,
но гостите добре посрещнах! Naughty

Сега за мене, за награда bowuu
серията нова- най ми се полага! Hands Clap
но гледам в темата - дебати no
пак някой пръстче клати smile3555

Оф яяяяяяя, стига вече! Stop
критиките по-далече!!!!!!  People No Good
Екипът е от дами- работливи  Naughty
те за нас са ФЕИ, ала живи!  love001   bouquet

Прекрасно...  Hug Искам да съм първата, която ще си купи твоя стихосбирка  Heart Eyes Талантът блика...  Two Hearts

# 560
Айде мойто не е диджейско, но па го слушам постоянно е хич не ми втръсва -

Дизилер, не се сърди, просто тук много се притесняват да не вземе някой друг да прави превода. Човека тук е само Един /без да умаловажавам труда на девойките/ и той не прави грешки!  Peace

# 561
  • AMS
Да взема отношение по въпроса Йозге. Преди време един пост буквално ме вбеси, но реших да замълча- беше нещо от сорта- Малко ли проблеми си имат Фатма и Керим, та сега и с Йозге ли ще се занимават. Днес отново подобни мисли- кръпки в сюжета, филма бил за Фатма и нейното семейство и излишно се натоварвал.

И така, въобще няма да се извинявам, а ще попитам въпросните момичета- вие кой филм гледате и защо го гледате!?! newsm78 newsm78 newsm78- да си облажите окото с малко физическа близост между Фатма и Керим или просто време да минава.

Та това е Филм, който би трябвало да бръкне направо в същността на всеки човек, да се замисли какво е да живееш с изтерзана душа, може ли да намериш отново път към нормалното съществуване и застраховани ли сме ние и децата ни от подобни извращения.

Такива мерзости се случват във всяко общество, има и филми с такава тематика, но колко от тях са жив наръчник за преодоляване на проблема, колко от тях са така социално ангажирани, колко жени имат шанса на Фатмагюл, да продължат и открият истинската любов.

Ето заради всичко това образът на Йозге е повече от необходим и не ни оставя да забравим основното посланиена филма- виновен ли си, че си преживял ада и има ли смисъл след това.

Много моля, останалите момичета да ме извинят Hug Hug Hug, но не ми се четат и в бъдеще подобни мисли от човеци и то жени Mr. Green.

Браво!!! Благодаря ти, Sincerita!!! Аз се запених от яд и не можах да се изразя така добре като теб!!!
Kurkumetka, и на мен ми липсва ValentinaP. Много хубава музика ни пускаше късно вечер.
Скрит текст:
Ето една от мен, с малко объркани асоциации. Хайде да не уточнявам все още не уточнените си мисли
http://www.youtube.com/watch?v=u6iNCHPJ1m4&feature=related[/b]

# 562
Бисенка казва, че репликата от слухчето "Би ли полегнала до мен?" се случва в болницата, а не в къщата. Също така не това ще бъде нещото, с което ще ни изненада накрая на серията ФГ.

# 563
Мила Синчерита!
Как съжалявам, че оскърбих чувствата ти. Забележката ми беше от гледна точка на сценария като  структура, построение, с логично развитие, а също така и логично подбран кръг участници. Щото в края на краищата всичко е измислица, нали?
Какви благородни чувства, идеи, каузи са сложени вътре, е друг въпрос и не бива да се смесва с оценката на канавата на сценария. То лоши идеи в турските сериали няма, доколкото ги познавам. Важното е да не са нахвърляни като в кошница, а навързани в някаква схема.
Имаме различен поглед към харесващото ни едно и също  (но по различни причини) произведение. Други квалификации са излишни, споровете също. Историята на Йозге е трогателна, но лично аз смятам, че и без нея историята на Фатмагюл ще си върви, със същите благородни идеи.
Че съм човек, добре си разбрала, в края на краищата ползвам един човешки език, българския.
Ама че съм жена, може и да не съм. Я си представи, че съм мъж, при това изнасилвач.... Laughing
С което за мен дискусията е приключена. Но много искам да те поздравя искрено с една любима моя класическа песен, носеща твоя ник.
Sincerita на Рикардо Кочианте.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 00:46 от трезвомислеща

# 564
Бисенка казва, че репликата от слухчето "Би ли полегнала до мен?" се случва в болницата, а не в къщата. Също така не това ще бъде нещото, с което ще ни изненада накрая на серията ФГ.

Може този път тя да купи пръстените  Crazy и да пита кога ще е сватбата.

# 565
Синцеритка, добре казано. Така е. Въпреки, че много пъти съм казвала, че съм привърженик на физическия контакт на майтап и аз мисля, че Йозге дойде за да ни припомни за какво е този филм и колоко жени има с такава съдба. Жени, които нямат подкрепа, жени, живеещи в един кошмар . Дори мисля, че прекалено бързо си замина.
Сампанулка, ей тва се казва Лека нощ, ма кой ли ще спи след това е въпроса.  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

# 566
Е там е работата, трезвомислеща, че това изобщо не е измислица. Де да беше!

# 567
Куркуметка, как си, диър след слухчето. Ще припадаме ли групово?  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 568

Може този път тя да купи пръстените  Crazy и да пита кога ще е сватбата.
Подсказва също, че това щяло да е голяма крачка за ФГ.

Сега изниква въпросът: След като ФГ ще полегне до К на болничното легло, което е единично, то как това ще бъде без допир, както се казваше в едно слухче  Thinking

# 569
Куркуметка, как си, диър след слухчето. Ще припадаме ли групово?  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Мани, мани! Не могат да ни свестят! Ще си постеля нещо мекичко около мене за всеки случай. Laughing

Кампанулка, то допир ще има, няма как, ама няма да е с последствия. Wink

Общи условия

Активация на акаунт