Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 575
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Дива,благодаря ти,мила  Hug bouquet

# 211
Дива невероятен момент всеки път като гледам тази част винаги плача  newsm45 newsm45 newsm45  А пък този епизод направо ме разтърси много силен не че другите не са Само исках да попитам има ли превод на разговора между Фахредин бей и Фатмагюл

# 212
Детелинка, дръж се прилично да не те наказват сестрите.  Joy

Joy Joy Joy

Между другото,докато излъчват Пепел от рози,няма визитация.После тръгват.Оказа се,че всички докторки и сестри вкупом следят сериала Joy Joy JoyВече съм с връзки Laughing-обещах им да им разкажа какво ще стане по-нататък Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ма вие голем купон ще спретнете там, особено като заговорите за Керим и дънките му.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Детинка,  Hug

# 213
  • В Града на Липите
Дива невероятен момент всеки път като гледам тази част винаги плача  newsm45 newsm45 newsm45  А пък този епизод направо ме разтърси много силен не че другите не са Само исках да попитам има ли превод на разговора между Фахредин бей и Фатмагюл

Има някъде из хроното от днес. Аз поне го четох.

Дива, благодаря ти за момента. Сигурно съм го гледала 10 пъти и няма да ми омръзне. И винаги плача, то трябва да си от камък за да останеш безчувствен. Всеки път усещам, как Керим умира да я прегърне и да я утеши и не смее. Имат толкова много моменти двамата, където при нормални отношения би я гушнал и успокоил но те стоят и плачат и не смеят да се докоснат. Много силни моменти и толкова различни и небанални.

# 214
Детелинка, дръж се прилично да не те наказват сестрите.  Joy

Joy Joy Joy

Между другото,докато излъчват Пепел от рози,няма визитация.После тръгват.Оказа се,че всички докторки и сестри вкупом следят сериала Joy Joy JoyВече съм с връзки Laughing-обещах им да им разкажа какво ще стане по-нататък Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ма вие голем купон ще спретнете там, особено като заговорите за Керим и дънките му.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Детинка,  Hug

Герчок,тя ще стане една......стой,та гледай  smile3521 smile3508

# 215
Детинка, напраО ти завидех на женското парти - "Керим и още нещо"  Wink , а аз тук играем Женени с деца.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 216
Детинка, напраО ти завидех на женското парти - "Керим и още нещо"  Wink , а аз тук играем Женени с деца.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

# 217
Фати: Когда именно ты захотел на мне жениться!!!!
Керем: Не знаю...
Фати: Знаешь, когда...говори...
Керем:когда ты проходила мимо нашего дома, когда ты шла в школу,
Фати: смеется...
Керем: не смейся...тогда я сказал, когда эта девушка вырастит она будет очень вкусно готовить для меня еду.....А ты???Когда ты поняла что любишь меня???
Фати: я твой звук поняла в  написанном для меня письме...С очень длинной дороги ко мне пришел...ТЫ НЕ ОСТАВИШЬ МЕНЯ КЕРЕМ???
Керем: машет головой...нет и улыбается..(он очень счастлив)
Фати: гладит его волосы..НЕ УХОДИ!!!! Увидишь, нас вместе ждут очень прекрасные дни...НЕ СМЕЙ УХОДИТЬ!!!!КЕРЕМ!!!!!КЕРЕМ НЕ УХОДИ!!!!!КЕРЕМ!!!!НЕ УХОДИ!!!!!
Привет и добра нощ на всички!
Копнах ви едно диалогче от форума на рускините ,надявам се да ви хареса.

# 218
# 219
Фати: Когда именно ты захотел на мне жениться!!!!
Керем: Не знаю...
Фати: Знаешь, когда...говори...
Керем:когда ты проходила мимо нашего дома, когда ты шла в школу,
Фати: смеется...
Керем: не смейся...тогда я сказал, когда эта девушка вырастит она будет очень вкусно готовить для меня еду.....А ты???Когда ты поняла что любишь меня???
Фати: я твой звук поняла в  написанном для меня письме...С очень длинной дороги ко мне пришел...ТЫ НЕ ОСТАВИШЬ МЕНЯ КЕРЕМ???
Керем: машет головой...нет и улыбается..(он очень счастлив)
Фати: гладит его волосы..НЕ УХОДИ!!!! Увидишь, нас вместе ждут очень прекрасные дни...НЕ СМЕЙ УХОДИТЬ!!!!КЕРЕМ!!!!!КЕРЕМ НЕ УХОДИ!!!!!КЕРЕМ!!!!НЕ УХОДИ!!!!!
Привет и добра нощ на всички!
Копнах ви едно диалогче от форума на рускините ,надявам се да ви хареса.
Душко, ако го и транслейтнеш, цена няма да имаш. Grinning

# 220
На лодката:
Ф.:Кога именно поиска  да се ожениш за мен?
К.:Не знам...
Ф.:Знаеш,кажи...кога...
К.:Когато минаваше покрай нас,отивайки на училище....
Ф.:смее се...
К.:Не се смей....тогава си казах,когато това момиче порасне ще готви много вкусни неща за мен.....А ти???Кога разбра ,че ме обичаш???
Ф.:Чух гласа ти чрез писмото,което ми написа....Дълъг път извървя до мен...ТИ НЯМА ДА МЕ ОСТАВИШ НАЛИ,КЕРИМ???
К.:поклаща глава...няма и се усмихва(щастлив е много)
Ф.:гали косата му...НЕ СИ ОТИВАЙ!!!!Ще видиш ,чакат ни много щастливи дни заедно...ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ ДА СИ ТРЪГНЕШ!!!!КЕРИМ!!!НЕ СИ ОТИВАЙ!!!КЕРИМ!!!НЕ СИ ОТИВАЙ!!!

Надявам се ,че така е по -добре.

# 221
  • Пловдив

Ето 59 серия на български. Превод от английски: bonobo, colorblind,
gphilipova, Sofi_q, riviera.
Приятно гледане.

# 222
Страхотни сте, момичета ! Следя ви с интерес и благодаря за всичко ! С радост се присъединявам към темата.   bouquet Hug

И едно бързо въпросче.. защо се е самоубила майката на Керим?

# 223
На лодката:
Ф.:Кога именно поиска  да се ожениш за мен?
К.:Не знам...
Ф.:Знаеш,кажи...кога...
К.:Когато минаваше покрай нас,отивайки на училище....
Ф.:смее се...
К.:Не се смей....тогава си казах,когато това момиче порасне ще готви много вкусни неща за мен.....А ти???Кога разбра ,че ме обичаш???
Ф.:Чух гласа ти чрез писмото,което ми написа....Дълъг път извървя до мен...ТИ НЯМА ДА МЕ ОСТАВИШ НАЛИ,КЕРИМ???
К.:поклаща глава...няма и се усмихва(щастлив е много)
Ф.:гали косата му...НЕ СИ ОТИВАЙ!!!!Ще видиш ,чакат ни много щастливи дни заедно...ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ ДА СИ ТРЪГНЕШ!!!!КЕРИМ!!!НЕ СИ ОТИВАЙ!!!КЕРИМ!!!НЕ СИ ОТИВАЙ!!!

Надявам се ,че така е по -добре.

СтраОтно просто !  Hug

# 224
Защото е обичала друг,но са я омъжили за бащата на Керим.После той умира,не знам как,но тя така и не успява да го забрави и прежали.Сянката му остава между родителите на Керим,баща му не издържа и заминава за Австралия,като се е надявал,че щом остави детето при нея,тя ще го последва.Само,че тя се самоубива,защото дори обичта към детето и не успява да потуши мъката и.
Момичета ,благодарности за новия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт