Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 584
  • 725
  •   1
Отговори
# 225

Ето 59 серия на български. Превод от английски: bonobo, colorblind,
gphilipova, Sofi_q, riviera.
Приятно гледане.

newsm44 newsm68 newsm44  love001  love001 smile3501 smile3501

Докато ние тук купонясвахме, вие сте се трудили, мили момичета! Благодаря ви от сърце за безценния ви труд! Страхотни сте!  Hug Hug Hug Hug

# 226
  • Варна

Приятно гледане.
Ето го и среднощния подарък!!!!!
Това явно, е нощ на чудесата!!!
За всички феи, които правят тези чудеса-

# 227
  • AMS
Марианка, bonobo, colorblind, gphilipova, Sofi_q, riviera,

за вас

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 03:33 от di...va

# 228
# 229
  • Пловдив

Добро утро в събота. Да започнем денят с чаша кафе в приятната компания на Керим и Фахретин.

# 230

Приятно гледане.

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

ПРЕКРАСНИ СТЕ
smile3501 smile3501 smile3501
ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА 
  love001  love001  love001
 txtloves txtloves  txtloves

# 231

Приятно гледане.

Нямам думи да изкажа благодарността си към вас,мили работливи пчелички!Кафето ще е много сладко тази сутрин Hug Hug Hugbonobo, colorblind,gphilipova, Sofi_q, riviera,Мариянка   newsm51 smile3525 newsm51

# 232
  • София
Много ви благодарим,мили момичета!!!Много!!!Супер сте!!! Hug Peace

Вие говорите сега за по-сериозни неща,ама аз малко ще се отклоня от това,просто не мога да не се посмея..........снощи пак си гледах епизодите назад и пак си поплаках и аз,обаче като стигнах до този момент където Мукадес говори по телефона с някой от селото за овцете и Рахми тичка и я пита "Какво за овцете,Мукадес,какво за овцете?" и Тя му отговаря.....блеееели са твоето име,"Раааааахмииии,Раааахххмииии,Раххххмииии" Joy hahaha Joy Joy Joyпосле съм се смяла часове на глас........развесели ме тая Мукадес,а артистката играе страхотно

# 233
# 234
  • Стара Загора
Добро утро момичета.Не мога да ви изчета днес ,вчера ви оставих на стр.9.И днес влизам и какво да видя приятна изненада-преведен 59 еп.Много много благодаря !

# 235

Приятно гледане.

Ooo, толкова хубаво ми стана тази сутрин! Страхотни стеbouquet  bouquet  bouquet

# 236
Много благодаря за преведения епизод!    newsm68 newsm44 newsm74 newsm20

# 237
Приятно гледане.
Страхотна изненада ! Виртуално цвете за вас и  благодарности от сърце -bonobo, colorblind, gphilipova, Sofi_q, riviera, Мариянка

# 238
Юпиииииииииииии! Имаме си съботно кино!  Hug за bonobo, colorblind, gphilipova, Sofi_q, riviera и mariana51   bouquet

Някой по-напред се интересуваше за разговора между Фатмагюл и Фахретин бей в болницата.
Моля:

Фатмагюл: Когато той за пръв път ми каза „няма да те оставя” аз с омраза го погледнах. Той ми беше враг тогава. Ние се намерихме там където това беше невъзможно. …там където бе невъзможно, започнахме да се опознаваме… Ненавиждах го…исках да го убия…с месеци не обръщах глава към него за да не виждам лицето му…И за него беше много трудно…най-големия срам в живота му беше пред очите му…Той можеше да остави всичко и да замине, но не го направи. Той реши да ми помогне да се боря. Несъзнавайки му се доверявах…Не можех да призная дори на себе си, но го обикнах. За мен това бе невъзможно, но аз му казах, че го обичам.

Фахреттин: Той успя да те заслужи, и с този куршум ще се справи. Искам да вярвам в това.

Фатмагюл: И аз.

# 239
Детелинка, дръж се прилично да не те наказват сестрите.  Joy

Joy Joy Joy

Между другото,докато излъчват Пепел от рози,няма визитация.После тръгват.Оказа се,че всички докторки и сестри вкупом следят сериала Joy Joy JoyВече съм с връзки Laughing-обещах им да им разкажа какво ще стане по-нататък Laughing
Ще ме уморите от смях  Joy
Въпреки, че лекичко "заслужавате" това сладурани.
Скрит текст:
При мен сериали не минават

Общи условия

Активация на акаунт