Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 526
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Кардешим,тенкс за резюмето

Всъщност добре би било campanula да погледне турския текст. Така би било по-пълно и по-добре. Моето е по-общо и от руски, не от оригинала. От мене толкова.  Hug

# 271
  • Пловдив

Ето Ако бях облак 12 серия на български. Превод от сръбски: gphilipova, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Ехаааааа  newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 Кой е щастлив двойно днес-аз  Grinning

gphilipova, субтитри mariana51 чоооооооок севиорум,чооок  Hug Hug Hug

# 272
# 273
# 274
Малко допълнение към резюмето:

Мустафа ще се срещне лице в лице с Фатмагюл и Керим в болницата и ще им устрои шоу, което ще ги наведе на мисълта, че правилно са постъпили, като са напуснали Йълдър.
И още - голямата крачка към сватбата ще бъде на Фатмагюл.

# 275

Мустафа ще се срещне лице в лице с Фатмагюл и Керим в болницата и ще им устрои шоу, което ще ги наведе на мисълта, че правилно са постъпили, като са напуснали Йълдър.

Е сега вече наистина треперя от вълнение за другата серия Party Whistling

# 276

Как ще изкараме до четвъртък - аз поне съм в голяма чуденка..... #Crazy #Crazy

# 277

Най-доброто развитие,ще бъде като се срещнат в болницата Фатмагюл и Керим да кажат на Мустафа,че ще се женят и тогава той да получи удар и да последва майка си и баща си та да могат влюбените да си поемат дъх най -после  Twisted Evil

# 278
А и момичета от къде ви идва информацията за следващите серии???

# 279
Оф, от Мустафа вече се изприщвам... #Cussing out Крайно време е Асу да го предаде, защото вече става патологичен случай. А и след като каза, че нямало какво повече да губи, би трябвало да и е ясно на Асу, че хич не му пука за нея и бебето. За чий чеп и е тогава, само и нея да забърква! #2gunfire

# 280
# 281
# 282
# 283
 newsm10 Благодаря ви, момичетата, за приятните часове, с които ме дарявате!  newsm51

# 284

Общи условия

Активация на акаунт