Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 532
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
# 258
Благодаря за превода, момичета! Златни сте!!!

bouquet    Heart Eyes    txtloves 

# 259
Марианка, bonobo, colorblind, gphilipova, Sofi_q, riviera, благодаря ви момичета! Прекрасни сте!

Дива, страхотен момент, благодаря ти!!! LACSHI, Круела, благодаря за диалозите!

П.П. LACSHI, сподели кой е сайта на рускините. Rolling Eyes аз попаднах само на сайта на англоговорящите фенове на берен саат.

# 260
Тук плаках,но на този момент,в който Фатма си спомняше,когато отиде при него в бараката и му говореше,плачейки.......направо ме стегна за гърлото-това ми беше един от най-емоционалните моменти не само в серията  Cry[/size]
Слагала съм го, но понеже и на мен много ми въздейства много силно и е с превод, пак го слагам този момент

http://www.youtube.com/watch?v=ewX-aJUHbTs

Точно на тази сцена, в бараката, тази нощ плаках заедно с Фатмагюл.Много добро актьорско изпълнение!

# 261
Ето го и резюмето за 61 епизод:

Керим отваря очи и страха се сменя с радост, особенно за Фатмагюл. Но тази радост няма да продължи дълго. Новината, че Мустафа е пуснат достига до болницата. Мустафа рискува всичко, за да намери начин да се добере до Керим. Огъня на отмъщението го подтиква, за да се разплати с Керим  и Фатмагюл. Мустафа обвинява за всичко Керим. В това време Керим и Фатмагюл всеки поотделно си прави изводи за минали неща. Отново излиза на дневен ред какво се е случило преди година в Йълдър? Мустафа намира възможност да обори обвиненията на Асу. Той става все по-опасен, но Фахретин бей е по петите му. Фатмагюл и Керим правят още една стъпка към сватбата си.

# 262

Керим отваря очи и страха се сменя с радост, особенно за Фатмагюл. Но тази радост няма да продължи дълго. Новината, че Мустафа е пуснат достига до болницата. Мустафа рискува всичко, за да намери начин да се добере до Керим. Огъня на отмъщението го подтиква, за да се разплати с Керим  и Фатмагюл. Мустафа обвинява за всичко Керим. В това време Керим и Фатмагюл всеки поотделно си прави изводи за минали неща. Отново излиза на дневен ред какво се е случило преди година в Йълдър? Мустафа намира възможност да обори обвиненията на Асу. Той става все по-опасен, но Фахретин бей е по петите му. Фатмагюл и Керим правят още една стъпка към сватбата си.

mili momi4eta mnogo mi xaresva v va6ata tema rqtko pi6a no vi 4eta vseki den mnogo se izvinqvam 4e pi6a na latinica no kompami ima malka povreda i nemoga da po6a na kirilica ogromno blagodarq na momi4etata koito prevejdat lubimq mi serial  smile3525 :hug:tozi gaden musti da zemat dago maxnat 4e mi ide dago udu6a prez kompa.           A na6ite sladuri mi ide dagi sxruskam 
i edin vapros ako ne e naxalno dami dadete link v yutub da gledam prevedenite 58;59 ep blagodarq   love001              Hug Praynig

# 263
  • Пловдив

Ето Ако бях облак 12 серия на български. Превод от сръбски: gphilipova, субтитри mariana51. Приятно гледане.

# 264
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Неуморни сте!!!
Сцената в бараката и 1000 пъти да я гледам все ще плача!!! Абе то на всички серии си рева и така ще е до края. Започнах да плача и като ви чета.
Ето още нещо, което ме вади извън релси с бг превод.
http://www.youtube.com/watch?v=NW9kVc6UUOA&feature=related
Аз съм го слагала но нали все преговаряме и искаме да разгадаем думите, символите ...
Това признание на ФГ пред Фахредин е толкова истинско...
И още една задачка към преговарящите.
Трябва ми съдържанието на писмото, което Керим написа преди да замине/върне. В плика имаше и съгласието му за развод. После ФГ скъса това писмо ...
Лек ден!!!

Скрит текст:
Аз все немога да ви кажа добро утро, но пък сега искам да ви подрепя/благодаря със следобедна закуска.
                                   ароматен чай и палачинки

[/b]

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 15:48 от di...va

# 265
Момичета,много ви моля за песничката на нашите сладури,но с превод-32 серия. Praynig Praynig Praynig

# 266
  • AMS

[Керим отваря очи и страха се сменя с радост, особенно за Фатмагюл. Но тази радост няма да продължи дълго. Новината, че Мустафа е пуснат достига до болницата. Мустафа рискува всичко, за да намери начин да се добере до Керим. Огъня на отмъщението го подтиква, за да се разплати с Керим  и Фатмагюл. Мустафа обвинява за всичко Керим. В това време Керим и Фатмагюл всеки поотделно си прави изводи за минали неща. Отново излиза на дневен ред какво се е случило преди година в Йълдър? Мустафа намира възможност да обори обвиненията на Асу. Той става все по-опасен, но Фахретин бей е по петите му. Фатмагюл и Керим правят още една стъпка към сватбата си.
Cruela,
За 14-ти февруари ли става въпрос???

# 267
Cruela,
За 14-ти февруари ли става въпрос???

Не знам. Пропуснах да напиша, че на друго място пишеше, че ще спят в едно легло, но без да се докосват. Но то пък не е нещо ново. Май вече бе слагано като слух.  Hug

# 268
  • Хасково
Момичета,много ви моля за песничката на нашите сладури,но с превод-32 серия. Praynig Praynig Praynig

http://youtu.be/xELm1_tmCqc

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 16:18 от kassandra810107

# 269
Касандричка,благодаря ти много!  love001  love001  love001

Кардешим,тенкс за резюмето newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт