Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 460
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,сладурки!Колкото и да са гадни слухчетата за следващите серии,ще имаме време да ги преглътнем и психически да се настроим-дано въображението на Едже и Мелек да не се развихри още повече ooooh!Относно смъртта на Хаджер-наистина съжалявам за нея.Но това ще е поредния знак на съдбата за Мустафа-да му отнеме и последния човек,който го обича.Той не можа да оцени това,което притежава и съдбата го наказва жестоко.Но не ми е жал за него-на фона на всичкото зло,което натвори,излезе и че е нагъл лъжец-предвид идната серия.Сега правя поредния преговор на сериите-е,не мога да намеря никаква причина да го съжаля,но поне опитах.Единственото,в което се убедих е,че това неговото не е любов,а някаква изкривена представа за такава.
Чудно ми е как Яшаранови помагат на Керим да излезе-ясно ми е,че имат записа с признанието,но как така помагат на Керим,за да си върнат холдинга newsm78 Какво общо има Керим с холдинга newsm78 Може би е свързано с факта,че Мустафа ще работи там с Мелтем newsm78 Най-много ме е яд,че все излиза сух от водата #Cussing out и все е като МНОГОСТРАДАЛНАТА ГЕНОВЕВА Mr. Green

# 586
  • София
Скрит текст:
Добро утро!
Често се ядосвам, че пропускам добри дискусии, но тази сутрин направо съжалих, че не съм участвала снощи. Мине се не мине време и се намира някой да се прави на трезвомислещ. То не бяха ама сега защо го натоварват повече, защо обличат Фатмагюл така, няма ли да го допусне най-сетне до себе си?! Колко правилно го е написала sinceritaхора вие кой филм гледате?! Имам чувството, че не само физическите изнасилвачи, Мустафа, Мукадес, голяма част от обществото дори и тук във форумите продължават да изнасилват Фатмагюл. И не става въпрос за никаква пепел от рози, а точно за това Fatmagul`un Sucu Ne - КАКВА Е ВИНАТА НА ФАТМАГЮЛ. Ако филма ви затормозява, не отговаря на очакванията ви или претенциите ви може би е по-добре да натиснете дистанционното.
За това кое как се пише не си струва да се коментира. Не сме на това ниво. Благодаря на екипа, който превежда за положения труд. Според мен всяко усилие си струва да бъде поощрено, не съсипано от типично нашенското – Ти пък си много убав!?
Ще се включа и към поста на di...va . Моля новите момичета да не нахлуват с въпроси, за които ако положат малко усилия ще си намерят отговорите. Филмът е вече на очакван 61 епизод, темата е 74 (почти изписана). Дали досега не сме разисквали всичко и слагали стари снимки?! Поне старите снимки да се слагат в скрит текст. Темата се затлачва. То е ясно, че малко се спазват правилата, но все пак има такива. Интересно до кога ще си траят модераторите?!
Скрит текст:
Да взема отношение по въпроса Йозге. Преди време един пост буквално ме вбеси, но реших да замълча- беше нещо от сорта- Малко ли проблеми си имат Фатма и Керим, та сега и с Йозге ли ще се занимават. Днес отново подобни мисли- кръпки в сюжета, филма бил за Фатма и нейното семейство и излишно се натоварвал.

И така, въобще няма да се извинявам, а ще попитам въпросните момичета- вие кой филм гледате и защо го гледате!?! newsm78 newsm78 newsm78- да си облажите окото с малко физическа близост между Фатма и Керим или просто време да минава.

Та това е Филм, който би трябвало да бръкне направо в същността на всеки човек, да се замисли какво е да живееш с изтерзана душа, може ли да намериш отново път към нормалното съществуване и застраховани ли сме ние и децата ни от подобни извращения.

Такива мерзости се случват във всяко общество, има и филми с такава тематика, но колко от тях са жив наръчник за преодоляване на проблема, колко от тях са така социално ангажирани, колко жени имат шанса на Фатмагюл, да продължат и открият истинската любов.

Ето заради всичко това образът на Йозге е повече от необходим и не ни оставя да забравим основното посланиена филма- виновен ли си, че си преживял ада и има ли смисъл след това.

Много моля, останалите момичета да ме извинят Hug Hug Hug, но не ми се четат и в бъдеще подобни мисли от човеци и то жени Mr. Green.
Скрит текст:
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
...........................................
Аз вече писах веднъж, но явно, като няма кой да ме чете - ще се повторя. Никак не е прятно, та даже е чисто неуважение към предишните,  да се прочете пост от сорта - изгледах на веднъж всичките серии до сега и може ли да ми кажете къде да видя последната серия с превод; кога ще се целунат; кога ще се прегърнат; ... или да се пускат множество стари снимки и стари информациии. Не е достатъчно да се изгледат сериите, за да си в час. Трябва да се изчетат и темите. Ако не всичките, поне от Втори сезон насам. Задължително преди да пишете, трябва да  разгледате подробно първа страница. Там наистина има отговори на въпросите ви!!! Пиша ви това, не за да ви кажа колко съм велика, а  за да ви кажа, че е обидно, за тези, които наистина са напред с материала. Виждала съм мои клипове в руската тема и ..., но зяпнах от учудване, когато си видях клип сложен, 10-15 поста след като аз съм го постнала. Не претендирам за авторски права, но смятам, че уважението е задължително!!!

newsm10 smile3521 Дами, мислите ми се припокриват с вашите ...... от известно време съм  Shocked и  #Crazy докато чета в темата....... само бих добавила от себе си (без особени претенции ), разбирам желанието на всички да участват активно в темата, но необходимо ли е да се публикуват едни и същи резюмета по 10 пъти и то при положение, че има хора, които вече са го превели директно от турски. Казвам го защото съм от хората, които задължително изчитат всичко пропуснато преди да се включа, в противен случай бих изпаднала в неловко положение ако само се включвам да си пиша без да чета останалите.
Независимо от горното винаги съм смятала, че нови попълнения са обогатителни за един форум. Дано не бъда разбрана погрешно.

# 587

Добър ден на всички - пишещи и четящи !
Имаме нови слухчета за 61 серия / и добри и лоши / - така е и в живота - хубавото се редува с лошото и обратно. Въпросът е как ще приемаш житейските предизвикателства - "борейки се"  или "хленчейки".
На тези -  които ни радват с новини и съответно с техните преводи, слагат снимки и клипове, хубави песни - моите адмирации и искрената ми  благодарност !
На екипа който превежда - два ! сериала - съм благодарна за всяка преведена дума и изречение ! Това което правят момичетата - е огромен и всеотдаен труд - който, лично аз смятам, че трябва да бъде оценен по достойнство.
На тези - които се  дразнят от една-две правописни грешки в превода - опцията - не гледам / никой, никого не кара насила да гледа / - и моля забележките да бъдат спестени. Лично мнение.
На тези -  на които не им се гледа толкова тежък сериал - опцията - не гледам.Има толкова много и приятни комедийни сериали.

# 588
Здравейте отново!Милички мога ли да ви попитам до кой епизод е преведен?Понеже аз стигнах до 60,но не го намирам,а виждам,че се коментира вече и  61?

# 589
http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=11686 трейлър

newsm44 newsm44 newsm44

Косата ти ухае на море!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 590
Круелита, ко напраи ти?! Фрагмана в началото е Чок гюзел!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А как си бяха заспали един до друг, сладурковци! Направо се размечтах.  Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Слухче -

Керим - Тя ми каза, че за нея има двама Керим. Единия, на когото казва "Обичам те!", а другия е Керим от миналото. Дали е простила на този Керим?
Мерием - Е, ти прости ли на този Керим?
Керим - /поклаща глава за НЕ!/

# 592
  • Пловдив

61 серия - трейлър

кликни върху надписа

Ето 61 серия - трейлър - на български. Превод от английски: gphilipova.
Приятно гледане.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 16:42 от mariana51

# 593
Kрюелка,чок саолу  bouquet  bouquet  bouquet
Фрагмана е вълнуващ,а серията кой знае как ще ни накара да се почувстваме-май няма да се разминем без кърпички Cry

# 594
http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=11686 трейлър

newsm44 newsm44 newsm44

Косата ти ухае на море!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cruela, поздравления за търпението, с което дебнеш Канал Д.   newsm51 smile3501  Как сладко гледаше Керим към ФГ, а тя горката, сякаш на тръни. Гада изчака Мерием и Кадир бей да си тръгнат и хукна към болницата. Искам да получи разрив на сърцето, като види колко блажено са се гушнали нашите гълъбчета. Сърцето му е изпълнено с отрова и завист, с желание за мъст. Дори не съумя да сподели радостта на Хаджер за очакваното дете. Дано не са оставили ФГ и Керим сами в болницата, че от тоя всичко може да се очаква.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 21:48 от Tatti

# 595

Душички!  Heart Eyes Heart Eyes

# 596
kurkuma, след култовото teşekkür ederim след като и целуна дланта, това изречение от трейлъра ми е новата любов. Познай как си го въртя на слушалки?!   Listen #Crazy
Saçınız deniz kokuyor - campanula, моля те виж дали е правилно!  Praynig

# 597
Ето 61 серия - трейлър - на български. Превод от английски: gphilipova.
Приятно гледане.
Сърдечни благодарности gphilipova и Марияна!

Мустафа - в изпълнение на коварния си план - в болницата има поне видеонаблюдение, ще го хванат, че притеснява хората. Много ми е интересно друго -  като как ще се докара на жертва ?
Но разговорът или по-точно "шоуто" което ще направи - ще бъде повод за даване на много отговори, свързани с миналото.

# 598
Отново се повдига въпросът за "двамата" Керим - бях писала веднъж, естествено с уговорката, че не съм психолог -  Фатмагюл "трябва" да събере двете "аз" на Керим, защото той си е една личност. Едва тогава ще го приеме изцяло. Мислех си и то отдавна, защо се повтарят сцените на " любовта" на Фатмагюл и Мустафа - във вариант със Керим - било в реална или "сънувана" ситуация. Ако тя самата си направи съпоставка в чувствата които е изпитвала преди и сега - ще види разликата в поведението и мислите си като цяло. Пак си мисля - подсъзнателно тя заменя човека, който в миналото  я е правил щастлива.  

# 599
Отново се повдига въпросът за "двамата" Керим - бях писала веднъж, естествено с уговорката, че не съм психолог -  Фатмагюл "трябва" да събере двете "аз" на Керим, защото той си е една личност. Едва тогава ще го приеме изцяло. Мислех си и то отдавна, защо се повтарят сцените на " любовта" на Фатмагюл и Мустафа - във вариант със Керим - било в реална или "сънувана" ситуация. Ако тя самата си направи съпоставка в чувствата които е изпитвала преди и сега - ще види разликата в поведението и мислите си като цяло. Пак си мисля подсъзнателно тя заменя човека, който в миналото  я е правил щастлива.  

Марта,напълно съм съгласна с теб Outta Joint Hug
Първо го замени в 13 серия в съня с обгорените ръце,после насън когато се простреляха двамата и тя стана да провери Керим и накрая сцената с лодката-лека полека Керим измести Мустафа от съзнанието и подсъзнанието и Peace

Общи условия

Активация на акаунт