Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 429
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • AMS
Привет мили, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
И тази тема вече е към края си!!! Хубава или, не!? Това сме ние!!!
Извинете, ако съм обидила някой с постовете си!!!
Rivva, hiacint, sincerita, Cruela, kurkuma - надявам се да са ни разбрали правилно.
Няма да коментирам преводи и преводачи. На тях само искам да БЛАГОДАРЯ!!!
Специално благодаря на Марианка и ви моля да не ѝ създаваме излишни неприятности!!!
Cruela, благодаря ти за фрагмана!!!
Kampanula, уханието на море, го свързвам с нещо ефирно, топло и приятно.
Сещам се и за едно стихче -
"Обичам те и те целувам,
иконо моя с дъхава коса,
....
Обичам те и фанатично вярвам,
че можеш да направиш чудеса."

Марта - ти си номер едно!!! Обичам те!!! Чакам с нетърпение още твои клипове и разсъждения!!!
hrissi_sz, frikadeli, Детелинка,kurkuma, ... Goni, Slawena,  добре, че сте вчесали и написали забързаните ми мисли!!!
esstela, evelin,  Добре дошли!!! Благодаря, ви че споделяте с нас!!! Знам, че много жени, а и не само, са претърпяли физическо, прихологическо и  всякакъв вид насилие, дискриминация и ... много, много мъка и тъга. Като, че ли никой не прави изкючение.
НО!!! Не е важно, че си паднал, или че си бил съборен - важното е да намериш сила да се изправиш!!!
И на края, но не на последно място, искам да обявя, че слагам *...*  в знак на съпричастност към огромната мъката на един човек, както и към всички, които са загубили близък!!!

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 04:35 от di...va

# 661
КампанулкаHug каква приятна изненада с това слухче за 62-ри епизод! Много хубава новина! Ама не ви ли прави впечатление, че няколко дни преди новата серия вече с нетърпение чакаме и тази след нея. Луда работа!

sincerita, уби ме с твоето стихотворение! Да не би за мен да си го писала? Laughing Hug

Славенка, радвам се да те видя!  Hug

Дива  Hug

# 662
Кампанулка,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 663
  • В Града на Липите
Slawena, така ме разчувства  Hug

sincerita, още се хиля като зелка  Hug

Кампанулка, как да спя сега. Развинтеното ми въображение едва ли ще ме остави   bouquet

# 664
Подсказки за 62 еп. от Косова:

62 еп. ще бъде най-хубавият досега. Почакайте и ще видите, има такива сцени за Деня на влюбените, че ще припаднете. ФГ ще се украси (нагизди) сякаш е една нова ФГ. Керим и ФГ ще отпразнуват този ден като всички млади хора. Чакам с нетърпение 62 еп, и аз се развълнувах. Керим и ФГ ще прекарат заедно целия ден след годежа на Мерием и Кадир. Има всичко в 62 еп.

Кампанулка, HugКъзларки,отсега се настройвам за тежката 61 и страхотната 62 серия Heart Eyes А времето хич не минава,още повече тук ooooh! ooooh! Ще издържим някакси,ама ще е чок зор Crossing Arms

Синчеритко,ти преди така ни радваше със стихове-давай смело-помниш ли като ви писах двете със Славенка да издадете стихосбрка Hug

# 665
  • Пловдив

Добро утро на всички. Да бъде вторникът спокоен и да има само хубави новини.

# 666
  • Германия
Знае ли някой, защо има изтрити постове от вчера? Нещо лошо ли казах Shocked Shocked Shocked

# 667
Добро утро,сладурки! Hug
Кафето вече е сложено от Мариянка,взимам си и ви пожелавам денят ви да е ползотворен! Peace

# 668
Знае ли някой, защо има изтрити постове от вчера? Нещо лошо ли казах Shocked Shocked Shocked

Повредата не е в твоя телевизор PeaceИмаше инвазия в темата и Тати си свърши работата Peace

# 669
Здравейте   bouquet
Аз също съм зарибена по сериала  Heart Eyes До сега си го теглех от YouTube , но там сериите са до 55 ( благодарности на Мариана, предполагам, че е същата която видях и тук във форума
  bouquet ) Търсих в торент сайтовете , единствено в nitroBG излизат сериите до 59,но нещо не ми ги зарежда  Confused Та молбата ми е ако някой може да ми каже от къде мога да си ги тегля, защото компа ми е доста слаб и като ги гледам директно от интернет много ми забиват  Confused
Благодаря предварително   bouquet

# 670
# 671
Здравейте и от мен!Дали някой може да прати линк със сватбата на Фатмагюл и Керем,не мога да намеря серията,а много искам да я гледам?Благодаря предварително.

# 672
  • В Града на Липите
Добро утро и от мен.

wondertedy7 , пробва ли с линковете на първа страница?

# 673

Повредата не е в твоя телевизор PeaceИмаше инвазия в темата и Тати си свърши работата Peace

И моя ли пост с благодарността ми към преводачките се е счел за инвазия???? newsm78 newsm78 newsm78

Гони,и ти си изгоряла покрай другите Peace

# 674
Аз също ги гледах от линковете на първа страница,но 60 епизод не ми излиза целия.Моля ви ако някои може да ми помогне с него? PraynigИма само 3 мин. отнего,а много ми се иска да го гледам!Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт