Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 415
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Знае ли някой, защо има изтрити постове от вчера? Нещо лошо ли казах Shocked Shocked Shocked

Повредата не е в твоя телевизор PeaceИмаше инвазия в темата и Тати си свърши работата Peace

И моя ли пост с благодарността ми към преводачките се е счел за инвазия???? newsm78 newsm78 newsm78

Гони,и ти си изгоряла покрай другите Peace

Ами то явно и аз така съм изгоряла.Момичета снощи след като прочетох новите слухчета,цяла вечер умувах какво ще стане по-нататък и случайно стигнах до извода че щом Хаджер умира и Мустафа ще бъде разкрит и евентуално вкаран в затвора,може да помоли Керим и Фатмагюл да се грижат за неродения още Мурат.мислите ли,че е възможно???? Thinking

# 676
galq s 60 серия още не е преведена на български, щом я преведат страхотните момичета качват линк тук във форума.

# 677
Намирам само снимки от сватбата на Фатмагюл и Керим,незнам в коя серия е.Ако някой знае да каже.

# 678
  • В Града на Липите
Намирам само снимки от сватбата на Фатмагюл и Керим,незнам в коя серия е.Ако някой знае да каже.

В никоя серия не е. Те са от промото към втори сезон.

# 679

Още не се е състояла-в очакване сме Peace

# 680
hrissi_sz  погледнах ги , но като ги гледам директно в интернет много ми забива компа и е много дразнещо и изморително  Rolling Eyes Тези от youTube си ги тегля с една програмка и така ги гледам , но за тези от линковете не знам дали има програма с която да ги тегля на компа  newsm78
Но ако не ги намеря другаде ще трябва да се примиря и да ги гледам от там Simple Smile

# 681
Благодаря ви!  bouquet
Ех,кога ли ще дойде време да гледаме дватбата им!Май от тук нататък ще е най хубавото за тях двамата...Като чета че ще има прекрасен свети Валентин,сватби....Тръпна в очакване!
А представяте ли си как по турската ги изъчват веднъж седмично,а?Бихме ли издържали?

# 682
Знае ли някой, защо има изтрити постове от вчера? Нещо лошо ли казах Shocked Shocked Shocked

Повредата не е в твоя телевизор PeaceИмаше инвазия в темата и Тати си свърши работата Peace

И моя ли пост с благодарността ми към преводачките се е счел за инвазия???? newsm78 newsm78 newsm78

Гони,и ти си изгоряла покрай другите Peace

Ами то явно и аз така съм изгоряла.Момичета снощи след като прочетох новите слухчета,цяла вечер умувах какво ще стане по-нататък и случайно стигнах до извода че щом Хаджер умира и Мустафа ще бъде разкрит и евентуално вкаран в затвора,може да помоли Керим и Фатмагюл да се грижат за неродения още Мурат.мислите ли,че е възможно???? Thinking

Според мен това дете ще носи със себе си следите от миналото и би им бъркало непрекъснато в раните.

# 683
Не съм много наясно,но колко серии са и в Турция снима ли се в момента или са излъчени всички серии?

# 684
galq s 60 серия още не е преведена на български, щом я преведат страхотните момичета качват линк тук във форума.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
чакам с нетърпение превода.Такава страхотна игра не бях виждала скоро по филмите,историята е невероятна толкова чиста любов..........нямам думи  bouquet

# 685
Имам приятелка туркиня и тя ми каза още преди да почна да гледам сериала,че го излъчват веднъж седмично понеже в момента се снима и ако го излъчват повече от веднъж седм няма да могат да смогнат със снимането!На мен ми направи впечатление че там празнуваха новата 2012 година.Вярно,че няма да е било точно тогава но около нова година ще да е било.

# 686
Не съм много наясно,но колко серии са и в Турция снима ли се в момента или са излъчени всички серии?

В момента снимат и в четвъртък чакаме 61 серия,а ще са около 80.

# 687
Сега ми направи впечатление,когато казах за новата година,че така са го нагласили филма,че да съвпада с действителното вре,ме.Даже като се замисля,май серията със свети валентин ще се излъчи по време на 14 февруари!Което е много хубаво! Heart Eyes

# 688
  • Пловдив
Здравейте и от мен в този снежен ден  Hug Тук поне е уютно и приятно  Peace Жалко,че ще трябва да се разделим с Хаджер,много красива актриса и изгради много добър образ .С удоволствие бих я гледала и в други нейни роли.

galq_s не е съвсем точна информацията от приятелката ти  Wink Всички сериали в Турция се излъчват по веднъж седмично,не е само Фатмагюл,това си е тяхна практика .Филмите се излъчват докато се снимат,а не след приключването на снимките на последната серия.Много често,заради нисък рейтинг или се прекъсват със скалъпен край ,а може и без никакъв край даже .Но ако филма е рейтингов има втори,трети и т,н сезони  Wink Ние си гледаме по серия на седмица от началото и си чакаме търпеливо както превода,така и следващата серия  Peace Така че,ако мислиш да го гледаш с нас зареди се с търпение  Grinning

# 689
За тяхната практика мисля,че е много умна!Ей затова правят такива хубави филми!И съжалявам за грешната ми инфомация!ТТака ми беше казано,просто го споделих!
А за това че съм се изказала,че нямам търпение,имах предвид,че много ми харесва сериала и че така грабва човек,че му се иска да го изгледа на един дъх!Не съм искала да бъда разбрана погрешно!

Общи условия

Активация на акаунт