Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 455
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Пловдив
За тяхната практика мисля,че е много умна!Ей затова правят такива хубави филми!И съжалявам за грешната ми инфомация!ТТака ми беше казано,просто го споделих!
А за това че съм се изказала,че нямам търпение,имах предвид,че много ми харесва сериала и че така грабва човек,че му се иска да го изгледа на един дъх!Не съм искала да бъда разбрана погрешно!

Не си разбрана погрешно,не се притеснявай  Hug Просто ти казвам как стоят нещата  Peace мислиш ли,че на нас ни е лесно по лъжичка на седмица  Wink,ама се свиква.Затова и през другото време си пишем тук,предъвкваме,предполагаме,ядосваме се ,радваме се с тях  и така до следващата серия  Laughing Включвай се и ти  с твои коментари при нас и ще видиш как времето минава по-бързо  Peace

# 692
# 693
За тяхната практика мисля,че е много умна!Ей затова правят такива хубави филми!И съжалявам за грешната ми инфомация!ТТака ми беше казано,просто го споделих!
А за това че съм се изказала,че нямам търпение,имах предвид,че много ми харесва сериала и че така грабва човек,че му се иска да го изгледа на един дъх!Не съм искала да бъда разбрана погрешно!

Аз сега съм на 51еп. , изгледах ги за няколко дни , както казваш "на един дъх"  Mr. Green Имам още няколко серии и ще трябва да чакам по цяла седмица за един епизод  Confused Ама какво да се прави  Simple Smile

М/у другото ще си отговоря сама на въпроса за торент сайтовете Simple Smile Намерих един нов сайт , където качват сериите със субтитри , има ги от 1 до 56 еп. в общ файл и отделно 57, надявам се да продължат да качват  Praynig Ако някой се интересува ето линк : http://bgbanana.com/index.php?page=torrents&search=Fatmagulu … ry=0&active=1

# 694
  • Пловдив

Новата тема е готова. Когато приключим тук, преместваме се...Вие си знаете.

# 695
# 696
  • AMS

If you remember, Beren was designed a rag doll for Foundation for Children with Leukemia(LÖSEV) in the past. And that rag doll of Beren Saat is going on sale on shopping website trendyol.com
This sales will be benefit for ill children..

# 697
# 698
Сериалчето ни върви и в Хърватска - под името  Izgubljena čast  (Изгубена чест)  Laughing Laughing Laughing

http://novatv.hr/multimedia/izgubljena-cast-5.html

това е промото

# 699
Запис и от мен в тази така хубава тема Hug Hug Hug
За момичетата  и труда им  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

п.с-campanulabouquet  bouquet  bouquet-

# 700
Хърватите обаче са по-умни от нас - сериалът се излъчва със субтитри, а не с дублаж.

# 701
  • София
Хърватите обаче са по-умни от нас - сериалът се излъчва със субтитри, а не с дублаж.

Миме и най-вероятно от един епизод не правят три

# 702
  • Пловдив
Аз също предпочитам със субки,обаче скоро чух едно мнение и си мисля,че имат право. Ние си гледаме на комповете и даже и да не успеем да прочетем нещо,може да си го върнем. Но по Тв гледат доста възрастни хора,или такива,които не успяват да четат бързо .За тях определено би било доста затормозяващо със субове и ще изпускат голяма част от думите  newsm78 Та може и да е по-удачното решение дублажа на филмите,но да се правеше максимално близко като интонация до оригинала  PeaceА за накъсването на сериите няма две мнения,глупаво от всякъде  PeaceОще по-необяснимо ми е изрязването на сцени  newsm78

# 703
Rivva, не съм разучила още дали го цепят, че нямам време сега да чета хърватския форум. Но има много почитатели - и на филмчето, и на Берен, и на Енгин.. Grinning

# 704
  • София
Rivva, не съм разучила още дали го цепят, че нямам време сега да чета хърватския форум. Но има много почитатели - и на филмчето, и на Берен, и на Енгин.. Grinning

Когато едно произведение е професионално, прекрасно, гарнирано с талант и поднесено с финес резултата е налице.

Общи условия

Активация на акаунт