Монодиета - част 5

• 28 301
  • 732
  •   1
Отговори
# 105

8 ще е идеално, но и на 5 съм доволна  Flutter

да свършва студа, че не ми се ходи никъде
и все си провалям организацията на хранене

# 106
dani.m73 слагай камъни по джобовете да не те духне ветреца.

скоро няма да има такава опасност  hahaha килцата са повече от воденични камъни  Wink

# 107
Ей ме на момичета
не съм изчезнала след лунуването  hahaha hahaha hahaha
кантарев не е мръднал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
обаче честно да си кажа ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ
чувствам се повече от добре след вчерашния ден
осъзнах че предпочитам да съм гладна отколкото да съм се наяла и да ми е тежко  newsm78 newsm78 newsm78 повредих са  Joy Joy Joy

От сутринта много работа ми се натрупа и затова нямах и време да пиша, обаче викам да са отчета че ми залипсвахте

Дани ветреенето на панталонците е по важно от това което показва оня мръсник кантара  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мимс нема да са плашиш - продължаваме само напред и килата надолу. Имаме дупета да връткаме из плажовете  Hug Hug Hug Hug

Herzen аз направих същия номер преди няколко дни - колкото свалих толкова и качих и адски ме е яд за това. За луната най ме е яд че не си я изкарала обаче това не значи, че всичко е провалено  Hug Hug Hug Тя луната само на мен и Мимс не действа отслабващо  Joy Joy Joy Joy Joy
Ти ако не се лъжа имаше малко за сваляне и е нормално при теб да стават по бавно нещата.
Трябва всички да сме много мотивирани и сериозни, праволинейни и волеви  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 много неща са накуп, но това да се чувстваме добре в кожата си зависи само от нас  Hug Hug Hug Hug Hug

sofy, Кет и вие не сте устискали на луната, но това не е болка за умиране. Все пак има хора дето са си на диета пък не спазват лунните дни и това не значи че задължително качват. Менюто и на двете е било достатъчно ниско калорично за да има резултат в минус  Hug Hug Hug Hug

Най важното е всички да помним /сигурно се повтарям - ще ме извините/ че
ЕДНО ПРЕГРЕШЕНИЕ НЕ ОЗНАЧАВА ПРОВАЛ - ПРОСТО ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД КАТО СЕ СТАРАЕМ ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ

# 108
  • София

Най важното е всички да помним /сигурно се повтарям - ще ме извините/ че
ЕДНО ПРЕГРЕШЕНИЕ НЕ ОЗНАЧАВА ПРОВАЛ - ПРОСТО ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД КАТО СЕ СТАРАЕМ ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ
Дидка, благодаря за горното  Hug
Аз мисля тези дни да съм много стриктна. Но мерене чак в понеделник сутринта и тогава ще отчета резултатите. След малко пак на степера и после яйцата. Иначе карам на билкови чайчета без захар разбира се.

# 109
Софи ако вдъхновя поне един човек да не направи моите грешки с килограмите за мен ще е страхотно усещане.
Днес наистина се чувствам изключително добре  Whistling Whistling Whistling
Аз реших да карам на кисело мляко и днес - това беше най лесно
за утре най вероятно ще спретна един ден на месце
Снощи, лягайки си гладна та гладна странно но ми беше много добре, замислих се за онези изминали дни когато можех да нося каквото искам, беше ми леко, чувствах се красива и си представих че това лято ще се чувствам отново по този начин. Еми няма да се поддавам на 5 минутно удоволствие от едно шоколадово блокче, което да ми провали целия стриктен ден.
Замислила съм в началото на март ако времето се оправи разбира се да започна фитнесуване, но може ида изчакам още малко, защото искам да сваля поне още 10 кг преди да тръгна на фитнес.

Hug Hug Hug Hug на всички и умната  Naughty Naughty Naughty никакъв компромис на кантара

# 110
  • София

Снощи, лягайки си гладна та гладна странно но ми беше много добре, замислих се за онези изминали дни когато можех да нося каквото искам, беше ми леко, чувствах се красива и си представих че това лято ще се чувствам отново по този начин. Еми няма да се поддавам на 5 минутно удоволствие от едно шоколадово блокче, което да ми провали целия стриктен ден.
Замислила съм в началото на март ако времето се оправи разбира се да започна фитнесуване, но може ида изчакам още малко, защото искам да сваля поне още 10 кг преди да тръгна на фитнес.

Hug Hug Hug Hug на всички и умната  Naughty Naughty Naughty никакъв компромис на кантара

Дидка, извинявай за въпроса, но как от 55кг си качила толкова много? и това за колко години? Ако искаш не отговаряй. Просто ми е любопитно, или кажи как да не допускаме и ние такива грешки (ако може така да се каже)  Embarassed

Иначе за поддържане на фигурата си трябва и спорт няма как. Успех със спортните начинания  Hug

# 111
Софи няма проблем за въпроса  Hug Hug Hug

През целия си живот съм била въз дечеличка и причината не е нито заболяване, нито че пълнея от въздуха а в многото безразборно хранене /по 5 пъти на ден и в огромни количества/

През 2000-2001 година бях вече 105 кг. и в един ден просто ей така реших че ми е писнало да съм дебела и започнах диета. Зверска диета, по 3 дни само на вода, а на четвъртия си позволявах пакетче солети или чаша айрян, след което отново 3 дни на вода и т.н. и т.н.
За около година свалих 50 кила. Излишно е да казвам, че на моята височина тези килограми бяха прекалено малко /висока съм 1,75/, изглеждах ужасно, прекалено слаба, много изпита, обиколката на бедрата ми беше колкото ръката ми сега.
До 2003-2004 година задържах килограмите си с умерено хранене, избягване на тестени и сладки неща /не пълното им отказване/. Главно с това че се хранех умерено ги задържах.
Към средата на 2004 година обаче започнах да се храня както преди. Ставах и в 2-3 часа през ноща, ядях каквото намеря - сладкиши, шоколад, сандвичи. Качих до 65 и изглеждах повече от прекрасно. Реших че е време пак да сложа мярка на храненето за да ги задържа обаче не се случи така. Започвах всеки ден от днес, а после и от следващия ден, после от следващия и така все не спирах да се тъпча. Знаех че не е правилно, но така се завъртяха нещата че в един момент бях пак 105 кг. и не спирах да се тъпча.
В следващите 4 години отслабвах и качвах до 80-90 кг. с резки диети и после тъпкане та някакъв резултат не се получаваше. През 2009 година в края отново отслабнах до 75 кг. - отново се чувствах страхотно. Забременях. Изхвърлих плода в ранна бременност и получих най големия стрес в живота си. Не заради това че изхвърлих плода, а заради това, че докторката реши да ми крещи като умопобъркана в кабинета си защото съм го загубила, като че ли другото не беше достатъчно за да ме срине. Няма да се впускам в подробности за да не ви затормозявам, но след тази случка започнах да пълнея отново и много бързо. Та до тази година когато качвайки се на кантара, който изписа 122 кг. не осъзнах, че ако сега не направя промяна в начина си на живот то никога няма да я направя.
И въпреки че и в момента допускам определени пропуски в диетата то като цяло пътят който съм поела е правилния и мисля че е крайно време волята ми да надделее над дебеланата в мен. Знам че ако сега не успея рискувам както здравето си така и психиката. Защото айде да не се лъжем - повечето хора около нас са злобни същества които ни се присмиват, я че сме на диета, я че сме качили някое кило, колегите, приятелите - всички те приемат различно когато изглеждаш така както изглеждам аз в момента. Не се имам за грозна и в никакъв случай самочувствието ми не е сринато от теглото защото в интерес на истината тези много килограми не ми личат, но искам да постигна здравословно тегло за себе си и да се чувствам добре в кожата си.
Нужни са много воля и усилия за да поддържаш чувството на задоволство в себе си - за едни това значи да се съобразяват цял живот какво хапват, за други това значи да получат одобрението на някого, за трети да се присмиват на дебеланката отсреща.
Аз съм дебеланката отсреща и отказвам да не правя нищо за да докажа че грешат и че съм 100 пъти по стойностна от тези които нямат проблем с килограмите.

Понеже сред нас има диетуващи които искат да свалят килограми под тези които се препоръчват според ИТМ-то - момичета искам да ви кажа: Колко килограма да сте си определяте само вие. Съблюдавайте доброто си здраве, но не допускайте някой си да ви казва че сте прекалено слаби или нещо от сорта. Само и единствено вие можете да решите колко килограма са ви необходими за да се чувствате добре.

Извинявам се че задръстих поста с лични глупости  Confused Confused Confused

В началото на тази година, нетипично за мен, но си поставих цел - до рождения ми ден, който е на 29.08 да махна тези 47 килограма, които ме мъчат. Вече преборих 10 от тях и няма да се откажа. Щом и вие сте в този форум и пишете в някоя от темите значи и вие имате някое друго кило което ви пречи. Ако мислите че изяждането на нещо ще ви накара да се почувствате по добре отколкото когато е погледнете в огледалото и там видите една прекрасна жена без излишни килограми, една щастлива жена която смело се разхожда на вън, една страхотна мама на детенцето си, за която всички казват - лелееееееее това сестра ти ли е? Е момичета ако мислите че в името на това не си струва да се откажеш от сладкишите или сандвича ..... едва ли, не мисля че някой ще се съгласи с горното.

Пак се извинявам, може би стана прекалено тегаво за четене г,ш на всички - отивам да бачкам, после пак ще пиша  Hug Hug Hug Hug

# 112
  • София
Дидка, благодаря ти за отделеното време  Hug
Много съжалявам за бебчето, което си загубила  Cry  Hug
Предполагам, че първо целта ти е да поотслабнеш и тогава пак ще правите опити. Вярвам, че ще се получи  Hug
Но все си мисля, че като си имала такъв апетит, явно е имало причина за това. Тогава не си се посъветвала с лекар или с някой, знам ли  Thinking
Аз може би след като качих с щерката щях да отслабна, но докато я кърмех ме гонеше голям глад и така не свалих почти нищо. После със сина качих 13кг и си ги върнах кг-те отпреди да забременея с него след 7-8 месеца. Та тези кг дето сега са ми в излишък са ми от първата бременност още, демек отпреди 6 години  Sad
Иначе до 22-23 годишна съм била много слаба, под 50кг даже.

# 113
Дидка, благодаря ти за отделеното време  Hug
Много съжалявам за бебчето, което си загубила  Cry  Hug
Предполагам, че първо целта ти е да поотслабнеш и тогава пак ще правите опити. Вярвам, че ще се получи  Hug
Но все си мисля, че като си имала такъв апетит, явно е имало причина за това. Тогава не си се посъветвала с лекар или с някой, знам ли  Thinking
...............

ооооооооо съветвах се с лекар, съветите му бяха повече от хумористични и граничещи с обидни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Щом го загубих значи не е било тогава времето, или просто така е било писано или каквото и да е там - така се е случило.

Продължавам напред с гордо вдигната глава и приближавайки се до целта си   bouquet  bouquet  bouquet

# 114
  • София

Продължавам напред с гордо вдигната глава и приближавайки се до целта си   bouquet  bouquet  bouquet

Точно така, много ми харесва оптимизма ти  Simple Smile
И аз за някои неща съм много оптимистична, ама за други уви не...
Сега по-голямата ми цел от отслабването е да изкарам всичките нива на немския, пък после трябва и да го говоря, че само от учене файда няма. Айде стига толкова оф топик. Другите няма ли да кажат колко са свалили след вчерашното лунуване?

# 115
.................кажат колко са свалили след вчерашното лунуване?

моя приятелка която диетува с мен, но не пише в темата, също спазва лунните цикли и за вчера има свалени 1,7 кг - ееееееееееееееееееее искам и аз така ама няма
явно всичко си е индивидуално
Днес - пак на кисело мляко - не помня дали казвах вече
Вече опънах една кофичка
имам още една до довечера и това ще е

# 116
здравейте Simple Smile и аз сьм ново попьлнение кьм вас. започвам днес монодиеата и се надявам да я изкарам 2 седмици след което веднага се надявам да направя безвьглехидратната и да вляза що годе вьв форма. преди 3 месеца родих, а и сьм на 40 години та вече не е никак лесно да се свалят килограми, затова най-добрият начин е да не се качват Simple Smile

аз имам един вьпрос, дните в който може да се ядат зеленчуци става вьпрос само за един вид зеленчук или може салати и няколко вида.

# 117
....................

аз имам един вьпрос, дните в който може да се ядат зеленчуци става вьпрос само за един вид зеленчук или може салати и няколко вида.

добре дошла при нас и приятно диетуване   bouquet  bouquet  bouquet
в дните на плодове и зеленчуци можеш да ги смесваш както ти харесва, дори и да сложиш зехтин, малко сол или оцет не мисля че ще е най големия проблем на света.

Монодиетата е лесна и приятна за спазване. Успех от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 118
diana_m тези ти постове могат само да стимулират хората Simple Smileза бебето не се отчайвай, аз също между двете си бременности направих мисед аборт, но след това се роди здраво бебче. може би лекарят ти е имал пред вид естествения подбор в природата, понякога не се получават нещата и без да има причина. желая ти кьсмет след влизането ти вьв форма да се похвалиш и с бременност:)
sofy за кьрменето и аз минах по този пьт, до този момент се помпах и ядехме само мое мляко и качих още килограми след раждането, но в името на бебо да е. сега почвам и аз да се стимулирам Simple Smile

# 119
  • София
sofy за кьрменето и аз минах по този пьт, до този момент се помпах и ядехме само мое мляко и качих още килограми след раждането, но в името на бебо да е. сега почвам и аз да се стимулирам Simple Smile
Здравей и добре дошла при нас Simple Smile

Не мисля, че сега е най-подходящият момент да почнеш диета, имайки предвид, че бебчето ти е много мъничко още и за да го кърмиш трябва да се храниш и правилно. Иначе може и кърмата да ти намалее и на организма ти няма да се отрази добре, често кърмене и диета...  Ти си преценяваш все пак де

Общи условия

Активация на акаунт