Монодиета - част 5

• 28 304
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
sofy да права си. аз не успях да го кьрмя, помпах се и той приемаше моето мляко сьс шише, роди се рано и смукателния му инстинк не беше развит та това е причината. от една седмица намалявам помпането и кьрмата постепенно спира. този крьг помпане, хранене, стирилизиране вече психически ме натоварва и затова така реших и сьответно като не се помпам вече, мога да започна да слабея. сорри за спама.

# 121
  • София
sofy да права си. аз не успях да го кьрмя, помпах се и той приемаше моето мляко сьс шише, роди се рано и смукателния му инстинк не беше развит та това е причината. от една седмица намалявам помпането и кьрмата постепенно спира. този крьг помпане, хранене, стирилизиране вече психически ме натоварва и затова така реших и сьответно като не се помпам вече, мога да започна да слабея. сорри за спама.
Съжалявам, че така се е получило. Е важното е, че бебчето все пак е поемало от кърмата ти. Ами ако нямаш избор и трябва да спреш с кърменето, тогава добре дошла в нашите редици Simple Smile
Тук се окуражаваме и надъхваме една друга, че отслабването да върви по-лесно Simple Smile

# 122
RollingStones welcome welcome и аз имах същата участ. Рано родено дете помпане, хранене безброй шишета  ooooh! ooooh! накрая организма ми се предаде и ми спря кърмата на втория месец.
Диди страхотен пост. Както винаги всичко си казала на място  Hug Hug Hug

# 123
Добро утро мили мои монодиетички  Hug Hug Hug

Въпреки, че снощи имаше прегрешение /малко бъркани яйца хапнах/ сутринта кантарев показа минус, малък но минус  smile3533 Та за обобщение на вчерашния ден - 2 кисели млека и бъркани яйца около 250 гр.  newsm78 newsm78 newsm78

За днес съм си взела 2 литра натурални сокове ябълка и касис и мисля на това да карам ако издържа де. Подбирах ги уж да са без захар дрън дрън. Може и да съм се надценила с тия 2 литра сок, но ще опитам. Просто искам да изкарам ден на течности.

Снощи се замислих за онова време когато спазвах диета и бях станала 55 кила. Сетих се че тогава голямо вманиачаване беше, кафето без захар, никакво мляко, даже натуралния сок ми се видеше въз калоричен и не го и поглеждах камо ли да го пия. В никакъв случай не съм страдала от анорексия /да не си помислите нещо такова/, но се сещам че наистина се бях вманиачила доста. Не знам дали е добре или зле, но съм сигурна че всяко нещо което е прекалено не е правилно.  Thinking Thinking Thinking
Не можах да се сетя за нещо или някой, което да ме е мотивирало да отслабвам тогава. Сетих се, че един ден събуждайки се реших, че повече не искам да съм дебела и така се започна голямото слабеене. Тогава нямах кантар и незнаех колко свалям. След месец като се прибрах в къщи се премерих и установих че съм свалила 10 или 12 кг. бяха не си спомням. Сещам се че тогава ми се видяха малко на фона на никаквото ми ядене, но продължих. Майка ми по това време работеше в Гърция и знаеше че съм на диета, но не очакваше да устискам защото цял живот съм си хапвала доста. Лятото когато се прибра трябваше да я посрещна на автобуса. Тя слезе и не можа да ме познае, вместо дебелата си дъщеря видя едно спретнато момиче в панталонче и блузка по тялото, почти се разплака от радост /хем че ме вижда хем че изглеждам по този начин/. И до ден днешен се сеща за онзи момент когато ме е видяла слабичка и хубава. Майка ми ми е голяма подкрепа както и за отслабването така и за всичко останало в живота.  Hug Hug Hug

Пак се впуснах в някакви лични писаници - ако ви затормозявам с тия неща само ми кажете и спирам  Hug Hug Hug Hug

На мен подобни истории на хора, които знам че са истински, а не евтина реклама на хапчета за отслабване, ми действат стимулиращо и надъхващо.

Целувки на всички и успешен диет-ден

# 124
  • София
Добро утро дами Simple Smile
Диди, браво за свалените кг. Относно соковете, мисля че трябва да са от диетичен магазин или щанд, за да си сигурна, че нямат захар. Относно вманиачаването, да и аз не мисля, че е толкова добре, но всеки си знае. В началото много й се чудех на снаха ми, демек на акъла й, сакън да не хапне нещо излишно, ама спря да ми прави впечатление Simple Smile (то и рядко я виждам де) така си е решила да се храни, така ще е  Simple Smile
Много хубава изненада си направила на майка си, опитай се скоро пак да се получи Simple Smile , демек използвай го като стимул. И аз така мисля да направя, брат ми с неговото семейство като се появят август да ги изненадам Simple Smile - те живеят в ЮАР.
И не, не ни досаждаш с постовете си, напротив внасяш малко ведрина в сивото работно ежедневие  Hug
Аз днес ще съм на плодове. Е, довечера като се прибера може да хапна 2 парчета шунка, ама не повече Simple Smile Сега си нося грейпфрут и ябълки и ще пия билкови чайчета, поне има много видове и ги редувам Simple Smile
Успешен ден от мен  Hug

# 125
Здравейте и от мен  Hug

днес съм зеленчуци  Simple Smile

Диди въобще не си ни омръзнала, нали затова е темата- всеки да си каже какво го боли или радва и най-вече да се подкрепяме в общото начинание  Heart Eyes: Hug

# 126
Дани Софи  Hug Hug Hug

аз днес с тия сокове реших да изкарам нещо като плодов, ако съм много гладна довечера ще хапна портокал или грейпфрут. На плодове не мога да съм - нещо не ми понася ден на плодове. Предпочитам соковете. Не са от диетичен магазин, ама колко пък толкова захар да има в тях. В нашия скапан град няма такива магазини  ooooh! ooooh! ooooh!

# 127

на Капи сокът със 100% портокали и този с ананас е без добавена захар  Peace

# 128

на Капи сокът със 100% портокали и този с ананас е без добавена захар  Peace

в тези, които съм взела има захар - не ми е проблем  Wink Wink Wink

# 129
Добро утро и от мен. Вчера на обяд бъркани яйца, вечерта риба на скара. Чудех се дали да ви кажа, ноооо два часа след рибата ЦАРЕВИЧНИ ПРЪЧИЦИ  Banghead Banghead Banghead bambam bambam bambam Днес само на боб, поне да се подуя, като гайда. Не съм се теглила, защото имам усещането, че съм огромна  newsm61. Ходя на аеробика четири-пет дни в седмицата. Вчера инструктора ми казва, че съм имала разлика, а мъжа ми каза, че вече ми се било виждало кръстчето  box bash

# 130
Кетуна за момчета или момичета си купуваш пръчките  hahaha hahaha hahaha и какво ти се падна? Имаше ли награда?  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз снощи бях на рожден ден изложих се  Embarassed Embarassed Embarassed малко пица, малко сиренца. Снощи се събудих гладна и не можах да заспя до четири пет. Днеска съм на активия. Иначе минуси няма плюсове също зациклих на 68,500 а ми се ще до края на месеца да дръна на 65 кг.
Успешен ден на всички. Като остана без работа ще пиша пак.

# 131
И на мен плодовите дни са ми трудни, затова и не ги правя! Mr. Green
Не мисля че захарта в сока е много, може би самият сок е много...но пък е моно, така че гледай да устискаш.

И аз не съм хич моно, но поне  хапвам малко. Много гостита и събития ми се събраха, а аз съм на принципа, че ТРЯБВА да се науча да хапвам по малко, буквално да опитвам от храните.  Когато ми се получава, не качвам. Тези дни е така.
Но от утре ще съм моно. Месо! Или Цвекло. Ще се отчета.

# 132
мими, наградата от всички изядени царевични пръчици е  Animal Pig Animal Pig Animal Pig Animal Pig

# 133
Кет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
пак почна ти с тия царевични пръчки  smile3527 smile3527 smile3527

Аз да си призная аеробиката не я харесвам, защото всичките ми познати които ходят на аеробика или са ходили имат едни такива големи бедра - тааааа не я ща тая аеробика  Confused Confused Confused

Не се мери щом не се чувстваш добре. Изчакай следващото мерене, но не го пропускай - вече две не сме писали резултат от теб  Naughty Naughty Naughty

мими, наградата от всички изядени царевични пръчици е  Animal Pig Animal Pig Animal Pig Animal Pig

глупости

# 134
  • София
 hahaha
Кет, ама откъде ги намери тези пръчици, че аз и на децата не давам от тях  Laughing
Хубавото е, че вкъщи отдавна не купуваме вече такива неща, пръчици, брускети, чипсове и т.н. Така нар. junk food e  Naughty Купуват се основно шоколади, бисквитки, солетки, и то мъжа ми ги купува най-вече, аз не.
Мими, е все до края на месеца ще отслабнеш 3кг, а мойта цел е 4 де, ама айде да не бъдем максималисти.
Аз ще почвам упражнения вкъщи, че само крос тренажора нищо не прави. Пратих на мъжа ми да ми запише линкчета на дискове и от другата седмица почвам по 20-30мин. поне.

Общи условия

Активация на акаунт