Монодиета - част 5

• 28 427
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен

Ролинг браво за минуса. Възможно е плюса да е от задържане на вода или каквото и да е там. Прегрешенията на нито една от нас не са болка за умиране така че не им отдавайте чак такова значение момичета.

Аз тази вечер хапнах малко пилешко и 5-6 вилички макарони - е то не може на две кисели млека цял ден - хи хи хи

# 211
това е диетата на Ренета,описана и изпробвана много успешно от Snow4eva Hug
мисля тя първият път махна 5 кг
диетата я има на първа страница в тема монодиета под името 24-дневна Laughing

# 212
Тази диета е подходяща за хора,които трудно се ограничават. С нея позволените за конкретния ден продукти се ядат в неограничени количества и въпреки това се отслабва. Забранено е да се яде след 18ч. Спазва се 24 дни,почива се два месеца.

Меню:
1 ден- спагети със сирене
2 ден-ориз със сирене
3,4 и 5-ти ден- кюфтета на скара и салата
6,7 и 8-ми ден-Свински пържоли и салата
9,10 и 11-ти ден- Пилешки пържоли и салата
12 и 13-ти ден- Варени зеленчуци
14 и 15-ти ден-Телешко варено и салата
16 и 17-ти ден- Пържени картофи и салата
18 и 19-ти ден-Плодове
20 и 21-ви ден-салата
22 и 23-ти ден-Ориз + кисело мляко
24-ти ден-торта

Успех на желаещите да се придържат към режима! Hug
Тези пържени картофи и спагети не са добра идея . Трябва да се намалят въглехидратите до минимум, за да отслабвате. Вместо спагети по-добре мюсли и вместо пържени картофи, варени картофи или по-добре само салата.

# 213
Здравейте, утре изпразвам хладилника, бутилка вино и в сряда започвам с вас Simple Smile
Мотивирана съм да направя 10 дни моно и после минавам на плодове през деня и салата за вечеря...та докато избутам без Тоблерон Grinning

Успешен ден!

# 214
Мисля, че може да се консумират пълнозърнести спагети или варено жито, вместо спагети. Ако имате проблем с глутена и лактозата, обаче, няма да е кой-знае колко добър ефектът. Спагетите е добре да са "ал денте", т.е. не дълго варени, за да им е по-нисък гликемичния индекс.
Картофите - разчитат на разделния принцип явно, но пържени картофи за мен не е опция. Не трябва да се консумират вредни мазнини. На мен лично въглехидратното разделно ядене не ми действа добре. В случая няма глутен, което при някои хора може да подейства отслабващо. Бих заменила картофите, примерно, с овесени трици.
Кюфтетата също ми звучат зле, освен ако не са домашни от избрано мляно месо, без хляб в тях. Оризът би следвало да е пълнозърнест, за да е по-здравословно. Плюсът му е, че няма глутен. На мен не ми действа отслабващо. В комбинация с кисело мляко би трябвало да стимулира червата.
Торта - това съвсем не го приемам, човек би могъл да си хапне примерно фурми с орехи или домашен мед със сусамов тахан. След първите два дни, храненето е разделно, през повечето време белтъчинно. Хубавото е, че през повечето дни се ядат свежи зеленчуци, а един ден плодове, но остават 4 дни без никаква свежа храна. Не знам дали е здравословно.

# 215
Здравейте момичета,

Днес през деня ще хапна едно кисело мляко, а вечерта на вино и сирена  Laughing Laughing Laughing
Вчерашния ден добре, но последните два дни отчитам малки плюсове или никакъв резултат - незнам що ама не ми пука защото се чувствам добре  Hug Hug Hug

muri .com

при нас ще ти хареса и Тоблероните вече няма да те блазнят  Hug Hug Hug

Имам да са хваля - най накрая си купих сантиметър от тези шивашките и премерих огромните си мерки. Сега имам база за сравнение и там и като ме отчаят нещо килата, но видя че там имам минуси ще си е по друго, нали  newsm78 newsm78 newsm78
Намерих вкъщи един тефтер, в който съм записвала резултатите си от предишни диетувания, там видях и мерките си от преди 5 години  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! а дано поне до там да устискам. Тогава килата са били пак доста по малко и това ще ми е стимул за сваляне. Нямам свои снимки когато съм била слаба, просто нямам нито една  Laughing Laughing Laughing Laughing Но тази година ще имам  Laughing Laughing Laughing
Като гледам как бавно вървят нещата напоследък, че да не говорим че имам и малки плюсове направо не знам къде бъркам, храня се с по малки количества от първите дни на диетата. Може би трябва да седна и да си напиша какво съм яла тогава /ако се сетя де/ и да го повтарям. Знам ли вече. Няма значение - няма да се дам толкова лесно.

Успешен моно-ден на всички а утре - водичка

# 216
Аз от два дни нямам минус.
Задържам.
Сега свалянето е доста по-трудно.
Преди мц, всеки ден имах минус почти.
Може и 200 гр, но имах минус.

Сравнително стриктна съм. Вечер пия чаша вино. И маааалко мезе. Знам че това бърка нещата.
Вечря бах на пиле, беше си печено както си трябва с подправки, олио, сол. Но пък бях моно. Като бях на дюкан се сваляше от това...
днес може би пак малко пиле, че довечера ще се почерпя с две чаши вино...

# 217
  • София
Добро утро от мен  Simple Smile
Честит празник на всички влюбени и внимавайте вечерта с виното, че на празни коремчета...
Аз нямам такива притеснения, че алкохол никакъв не харесвам. Е, понякога опитвам няколко глътки сладък Пелин, но това е.
Аз днес май мисля да устискам до довечера на чайчета и вода (днес нищо не съм си приготвила) и довечера оризови спагети със зеленчуци Simple Smile Кет даде идеята и да се възползваме.
Усмихнат ден от мен  Hug

# 218
това не е диета,а едно момиче е отслабнало така или ТОВА  Е НЕЙНА ИДЕЯ,с неща които тя обича,
идеите които давате СА ВАШИ ,а някои Snow4eva Hug ги прибави в първата страница на монодиета ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА
защо мислите,че всички имат желание да се изхранван с трици ,като говеда Thinking
та те дори са опасни в голямо количество

# 219
Целта спред мен не е само да свалите килограми, а и да се постегнете, слаб и отпуснат е също толкова зле колкото дебел.  newsm78

# 220
  • София
Айде и аз да се включа с мнение за тази диета. На мен ми се струва доста неподходяща. Първо спагети със сирене, мисля, че не върви, от това даже се трупат кг. Спагети и както някой каза пълнозърнести със зеленчуци, ок, ама другото. За ориза същото. Пържени картофи пък изобщо не се приема. Нищо пържено не трябва да присъства в менюто ни. Кюфтетата, освен ако не си ги направим каймата сами с чисто месо, пак не се връзват. И тортата за капак супер (освен, ако не е едно 100-грамово парченце разделено на 3 за целия ден) Laughing, ама все пак трябва да слабеем, а слабеенето си изисква лишаване от доста неща, което в споменатата диета не фигурира  Naughty
Като изключим тези неща, другото е ОК.
И да се върнем на спагетите - аз поръчах на мъжа ми довечера да вземе оризови спагети, но само със задушени зеленчуци и без други добавки, та ще хапна една порция.

# 221
24-дневна диета на Ренета /от Snow4eva/

1-ви ден- спагети Barilla с доматен сос

2-ри ден- ориз със сирена - най-добре кафяв ориз! /или ориз с кисело мляко, или ориз дори с малко гъби/ а за любителите на други зърнени храни - може гречка, просо, овес...

3-ти, 4-ти и 5-ти ден - кюфтета на скара и салата

6-ти, 7-ми и 8-ми ден - риба и салата

9-ти, 10-ти и 11-ти ден - пил.пържоли и салата

12-ти и 13-ти ден - варени зеленчуци /например броколи, или бамя, или брюкселско зеле, или от готовите зеленчукови смески – от замразените и приготвени задушени или в микровълнова фурна/

14-ти и 15-ти ден - телешко варено и салата

16-ти и 17-ти ден –картофи /варени или печени/ и салата

18-ти и 19-ти ден - плодове

20-ти и 21-ви ден - салата /

22-ри и 23-ти ден- ориз и кисело мляко /за предпочитане - кафяв ориз/

24-ти ден- въглехидрат /пица Маргарита, геврек/

това е варианта НА ПЪРВА СТРАНИЦА и виждате няма торта
идеята на монодиетата е да е едно и също и всеки САМ ПРЕЦЕНЯВА
не виждам защо някой трябва да критикува нещо ден по ден
 писа се вече ,че сме наясно кое е здравословно и кое не,както и по въпроса за задържането

# 222
Да се оплача...и след зеленчуците нямам минус.То и кантарчето ми е механично,но все пак.
Днес съм на плодове и от 19,05 почвам да лунувам  Laughing
Честит празник на всички!

# 223
това не е диета,а едно момиче е отслабнало така или ТОВА  Е НЕЙНА ИДЕЯ,с неща които тя обича,
идеите които давате СА ВАШИ ,а някои Snow4eva Hug ги прибави в първата страница на монодиета ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА
защо мислите,че всички имат желание да се изхранван с трици ,като говеда Thinking
та те дори са опасни в голямо количество
Гледам че са слели двете теми, и така постът ми се е оказал в темата за монодиетите, като съм получила отговор достоен за подобна тема, в която нямам желание да участвам.  
Като не ти харесват овесените трици, може да се заменят с овесени ядки. Техните фибри са разтворими, за разлика от пшеничните, и се препоръчват за отслабване в коремната област. Действат благотворно на организма, не само за прочистване и отслабване, но и за костната минерализация.
Според мен трябва да се отслабва по здравословен начин, иначе следва йо-йо ефект и се подкопава общото здраве, което е безсмислено.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 12:43 от adiba

# 224
аз пък се опитах да намеря тази тема за 12 кг и не я намирам.
кво става днес с темата не знам??

Общи условия

Активация на акаунт