Монодиета - част 5

• 28 422
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
ДА ВИ Е БЕЗГРАНИЧНО ВЛЮБЕНО И УМЕРЕНО ВИНЕНО Simple Smile)
Бъдете щастливи и обичайте, защото : ЛЮБОВТА Е СИЛА, КОЯТО ДАВА ЖИВОТ, А СПАСЕНИЕТО Е ДА ОБИЧАШ !
Пожелавам ви любовно сърцебиене през всички дни на годината!
Най-високата степен по сърдечната скала!:))
весели празници ,момичета! Hug  bouquet Hug

# 226
От утре и аз мисля да мина на монодиета. Лятото правих и имаше успех. Сега още обмислям какъв вариянт да започна. Трябва ми бърз резултат за стимул, а свялям доста бавно.

# 227
Здравейте момичета.Добре дошли на новите.Аз бях една седмица в емоционална дупка ама не съм преявала но не съм била и на чисто моно.Въпреки това ми е по-леко и когато тренирам не се задъхвам на 5минута.Следващото контролно теглене на 17.02 ще покаже в каква посока се движа.

# 228
Днес започвам.  Измислих си следното меню.
15.02 - 3-4 кисело мляко
16.02 - пилешко месо /или печено пиле в плик или филенца на тефлонов тиган без сол разбира се/
17.02 - зеленчуци - имам зеле и моркови и мисля да си направя салата с лимонов сок и подправки.
18.02 - на детски рд сме. ще реша на място какво да ям и съответно ще продължа през целия ден.
19.02- 6 яйца
20.02 - 3-4 кисело мляко
21.02 -пилешко месо /или печено пиле в плик или филенца на тефлонов тиган без сол разбира се/
22.02- зеленчуци
23.02 - лунна диета - мисля на доматен сок да карам
24.02- варен ориз
25.02- извара 500 гр
26.02-печена скумрия
27.02- кисело мляко
28.02- варени картофи
29.02- 6 яйца

мисля че съм около 64 кг. Надявам се  до 01 март да стигна 58.

# 229
  • София
Здравейте,
нещо темичката ни много запустяла.
Дидка, Кет, липсвате. Да не би да прегрешихте снощи много и сега не смеете да се появите  Laughing
Аз днес на обяд ще си доям спагетите със зеленчуци от вчера и утре на кис. мляко мисля.
Хубав и усмихнат ден от мен  Hug

# 230
Здравейте,
нещо темичката ни много запустяла.
Дидка, Кет, липсвате. Да не би да прегрешихте снощи много и сега не смеете да се появите  Laughing
Аз днес на обяд ще си доям спагетите със зеленчуци от вчера и утре на кис. мляко мисля.
Хубав и усмихнат ден от мен  Hug

тук съм тук сам обаче нямам време да пиша
довечера на спокойствие ще споделям кви ги свърших  Hug Hug Hug

# 231
Здравейте, със закъснение честит двоен празник. Снощи подобаващо отпразнувах, по-скоро с ядене, от колкото с пиене  Embarassed Embarassed Embarassed. Днес мисля да се реванширам с плодове. Хубав ден на всички.

# 232
И аз съм на линия вече. Малката два дена беше с много висока температура и хич не ми остана ред да ви видя и пиша. Днеска е добре вече а аз тия два дена наистина бях моно на нищо вода само така че днеска смятам да подложа с някоя мръвка  Laughing Laughing Laughing Laughing Съответно имам спад на килата, които ме доведоха до 68,00 но пък съм и пред МЦ така че може след това да имам по голям минус но и на това съм доволна.
Привет на новите момичета и бързо отслабване.
Кетуна браво на тебе така ли ще се червиш в редичките наши  Laughing Laughing Laughing я да си ръбаш портокалчета днеска  Hug Hug Hug
Диди такива хубави стимули си сложила пак ей страшна си направо. Видях че имаш застой смени си киселото мляко с друга храна.
МоРсКа СиРеНа три дена ли е пак луната  newsm78 newsm78 ей тая луна не я научих.

# 233
  • София
Mimi, дано няма болести вече при вас  Hug. Моите и двамата преболедуваха наскоро.
Сега и аз да ви кажа нещо мотивиращо, нямам снимка, че не си нося апарата, ама ще разкажа  Simple Smile
Значи, отивам в магазина да си взема прясно нарязана салата и плодове и какво виждам на касата пред мен. Една дебеланка (без да искам да обидя някой от тук присъстващите) и в ръцете си държи един голям бургер, кутийка майонеза (явно за сос към сандвича), майонезена салата и кока кола  Shocked Тя Дидка беше пускала подобни снимки тук Simple Smile, а аз до нея с моите прясна салатка от зеле и моркови и портокали. Та ние си продължаваме със салатките, филенцата, плодовете и т.н., а пък който иска да дебелее негова си работа.

# 234
Здравейте, момичета!  Hug
От известно време чета при вас и все отлагах момента да започна, но вече няма мърдане - реших, че започвам, защото кг за сваляне понараснаха. Но и не са много и затова ще имам нужда от вашия съвет. Имате ли впечатления кой от вариантите посочени на 1стр. работи най-успешно, когато кг за сваляне са 4-5? Или всичко зависи от организма? Аз свалям много трудно, като и след двете бременности успешно се преборих с телесата си с Мосю Дюкан, но вече малко трудно поемам само месо!
Та, имате ли някакъв съвет към мен или просто да избирам някоя и да се гмуркам смело при вас?
Хубав ден и много усмихнати лица! Grinning

# 235
Здравейте и от мен. Не съм писала няколко дни. Тези дни си похапвах добре, след като видях кантара, реших бявно да се връщам към нормалната храна. Много тренирах също, бяхме на вилата за 5дни, но не ми се отрази зле, защото съм сериозна. Е, аз вече съм
49,900кг. Постигнах целта си. Ще ви следя с интерес.
Поздрави и на новодошлите. Когато човек иска се възнаграждава.
Днес съм само на чайчета, че май е лунен, ако издържа до 19ч. Вчера изядох 2 пилета Simple Smile и картофи дори. Тренирах по 2 пъти 3 дни. Това е.
Поздрави на всички останали с успехи и неуспехи. Не се предавайте, но ако се прегрешиш край, аз бях железна 7 дни и свалих толкова много.

# 236
  • София
А марини, здравей и тук  Hug С теб вече се знаем от темичката за предучилищната  Simple Smile
За твоя въпрос нека Дидка, се изкаже, тя тук май е най-старша и има поглед над нещата  Hug
Иначе доколкото аз съм запозната по-малко килца се свалят по-бавно, така че търпение и само търпение.
А междувременно гледам, че и Чикаго е писала  Simple Smile Браво на теб, поздравления. Де да можех и аз като теб за 1 седмица да сваля 5кг, щеше да е просто супер. Ще се радваме да не спираш да пишеш в темичката ни  Hug

# 237
sofy чудна картинка сте били. Наистина гледката е била стимулираща. И при вас да няма болести, че сега се почват вирусите  ooooh! ooooh! ooooh!
Чикаго браво на тебе сега остава да си ги подържаш килограмите и всичко ще е ок.
Марини всеки организъм си е индивидуален. Колкото по малко имаш да сваляш обаче се свалят по бавно. Грабвай си една диетка от първа страничка и я започвай то ще си покаже.

# 238
marini  Hug
mimi_msm аз разбрах,че луната е от вчера 19,05 до днес 19,35.Аз 3 дни е абсолютно невъзможно да издържа.
Вчера бях на плодове-1 банан,1 портокали, 1 грейпфрут и от 19,05 на вода.Днес сутринта кантара най-сетне отчете -1 кг./доживях  Joy/.
Днес мисля към 20,00 да изям някакво плодче и утре вече на месце,че тия плодове много ме мъчат-хич не ги уважавам,освен за десерт  Mr. Green

# 239
Благодаря за приема и за мненията, момичета!
Знам, че тези най-трудно се свалят, особено с такива трудни организми, като моя. Аз, затова и отлагах, защото бяха 2 и си казвах, че не е нужно чак диета да пазя за 2 кг., ама ей на...станаха 4 вече и се налага.
sofy, добра, отслабваща среща! Hug
Chicago, ти кой вариант спазва или някакви комбинации си правила?
Аз имам притеснения, че няма да издържа цял ден само на 2-3 кисели млека или на 4-5 яйца... Особено сега, като не излизаме никъде с малката и по цял ден се мотая около хладилника и печката! Confused

Общи условия

Активация на акаунт