Монодиета - част 5

• 28 421
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Marini, аз избрах мой си вариант и аз много обичам да готвя, но не ям от готвеното или само опитвам.
Ето го моя си вариант
1 ден зеленчуци
2 ден месо
3 ден 2 до 3кофички мляко
4 ден плодове
5 ден яйца

Била съм и само на картофи и пак отслабвах.
Много е трудно, но се постига това, само ако го спазвате и една троха повече край, или една хапка от нещо, на което не сте, край.
Успех!

# 241
===============
Аз имам притеснения, че няма да издържа цял ден само на 2-3 кисели млека или на 4-5 яйца... Особено сега, като не излизаме никъде с малката и по цял ден се мотая около хладилника и печката! Confused

здравей мила и добре дошла при монодиетуващите.
Щом цял ден се мотаеш около хладилника, по добрия вариант е вместо да си избираш конкретен вариант от първа страница или да повтаряш някоя диета, по добре всяка сутрин си избирай сама какво да ти е моното за деня. Ако ти се хапва млечно, хапни млечно, ако ще е месо нека да е месо, зеленчуци, шоколад каквото поискаш. Хапвай по често но по малко и така можеш цял ден да си се въртиш и да си хапваш спокойно. Вечеряй по рано най късно до 18-19 часа. Резултата ти е гарантиран  Hug Hug Hug

Момичета днес направиш шоко-ден резултати изобщо няма да споделям защото няма да се качвам на кантара.
Снощи естественно си хапнах доста не моно, но такъв си беше деня. Пред МЦ съм и се чувствам подута и ужасна, но ще мине и ще се започва голямото сваляне.
Точно днес като се чувствах така зле са намериха 5 човека да ми кажат че много съм отслабнала  hahaha hahaha hahaha не знаех да са смея ли или да се радвам
Другата седмица мисля да направя малко житни дни, но още не съм решила - ще видим

# 242
хайде с мен от 22 .02-житце за желание?а?

# 243
хайде с мен от 22 .02-житце за желание?а?

направо ма нави  Party Party Party Party

# 244
Диди, благодаря за съветите и за топлия прием!  Hug Вероятно ще направя нещо такова и ще съчетавам от различни варианти. А дали има някакви правила за редуване на дните? И като минат 7те дена после какво следва? Ако не съм достигнала желаното тегло - продължавам, а ако съм - минавам на нормално хранене, така ли?
Chicago, благодаря за отговора! Надявам се да намеря нужната воля и да успея!

# 245
Marini,, за мен най-добрия вариант е да редуваш по-тежка храна с по-лека, както съм го написала, ако ядеш мляко, после трябва меса и т.н.

# 246
според мен е добре да редуваш дните с различна храна,за да не зацикля метаболизма.на пр.-протеинов,въглехидратен,плод.-зеленчуков,варива..а ако си следиш всеки ден кг-те,ще видиш от кой сваляш.
въглехидратното редуване -не трябва да се подценява,освен за метаболизма,но и после да няма йо-йо ефект..
диди,много се радвам,че ще си с мен! Hugречено,остана и да го сторим..
тя и кет май искаше.. Thinking

# 247
Диди, благодаря за съветите и за топлия прием!  Hug Вероятно ще направя нещо такова и ще съчетавам от различни варианти. А дали има някакви правила за редуване на дните? И като минат 7те дена после какво следва? Ако не съм достигнала желаното тегло - продължавам, а ако съм - минавам на нормално хранене, така ли?
.....................
мила редувай дните така както ти харесва, но хапвай от всички храни за да не липсва нищо на организма
след седем дни ако не си достигнала теглото което искаш продължи, а след като го достигнеш направи плавно захранване за да не върнеш килограми
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
имаш малко за сваляне и най вероятно няма да стане за 7 дни, ноооо нищо чудно да стопиш половината  Wink Wink Wink

# 248
привет и от мен:)

аз днес сьм точно колкото вчера с килограмите, и днес цял ден сьм на вода, но сега хапнах малко шунка и някакьв салам ,че нямаше нищо друго подходящо, което да ме засити.
кажете за житото, как ще го правите, ако чисто го ядете не е ли много безвкусно. аз почти винаги имам сварено жито в хладилника и на моите любими много често за закуска давам, но му слагам медец, орехи и ябьлки и става вкусна и здравословна закуска.нооооооо при мен по този начин е явно че няма да стане, дайте идеи вие как ще го хапвате. спокойна нощ от мен!! Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 21:55 от RollingStones

# 249
по същият начин-100гр.покълнало,с 3 ябълки,9 ореха и 3 лъж.мед.
виж темата за житния режим на п.дънов.
и хайде с нас! Hug

# 250
ina15 знам го този режим, миналата година сьм го правила, но си мислех че няма да е много моно. аз точно от него имам идеята за здравословна закуска. ако става така и аз се включвам. колко дни или само за един говорим?

# 251
но житото аз го варя, не мога да го ям покьлнало. това е и причината да не го правя тази година

# 252
ние тук не сме така педантични.преди години и аз го сварявах.
аз лично не си слагам срокове..

# 253
Добре, момичета! Благодарение на вашите разяснения основните неща май ми се поизбистриха, а за останалото ще питам в движения (защото съм сигурна, че ще имам още въпроси).
Утре мисля да започна с картофи, за да не ми е много рязък прехода, че ако съм на млека, ще припадна до вечерта, сигурно. Знам, че нямам шанс да ги махна тези гадни килограмчета за 7 дена, но се надявам до националния празник да съм с малко по-добра визия! Laughing
Желая ви лека нощ и утре да прочета за много регистрирани минуси! Hug

# 254
Снощи хапнах малко от бялото месо на пилето, което пекох за днес и така в главата ми се роди идеята за един др. вариянт незнам дали обаче може да се нарече моно. Това пиле като гледам ще ми стигне за 3-4 вечери та ще откарам на него. И така примерно 4 дена подред за обяд кис. мляко, а за вечеря пиле моно вариянт ли е newsm78 Вече се усещам по лека. При мен в първия ден на някакъв режим се изхвърля мн. вода та днес се чувствам прекрасно. Ще се тегля на 19.02 и после на 26.02. и на 29.02 когато се надявам да видя 58 но.. въм наясно че в най добрия случай ще е 59.

Общи условия

Активация на акаунт