Монодиета - част 5

• 28 419
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Беба,
това не е моно, но преди ако си яла много и това ще ти свърши работа като вариант, може даже пилето на обяд, а  млякото на вечеря, по-добре е така. Но пробвай на картофи, ще видиш, че много добре ще се наядеш. Simple Smile

# 256
според мен е добре да редуваш дните с различна храна,за да не зацикля метаболизма.на пр.-протеинов,въглехидратен,плод.-зеленчуков,варива..а ако си следиш всеки ден кг-те,ще видиш от кой сваляш.
въглехидратното редуване -не трябва да се подценява,освен за метаболизма,но и после да няма йо-йо ефект..
...
напоследък доста си го мисля това.
Иначе забравих да кажа, че и аз съм като теб по време на овулацията, освен МЦ.
То оправдания винаги има, ама много ме е яд на себе си.

Иначе установих че качването на кг е по-лесно от свалянето. Mr. Green

Едва днес съм на кг, отпреди мц.
Голямо догонване падна. ooooh!

# 257
Добро утро на всички , да се отчета за вчера.  smile3508 smile3508 smile3508 0.30гр сурови фъстъци, едно парченце кашкавал, едно парченце шунка, много малки скъпи мои. Днес на кюфтета. Утре ще се претегля, нищо, че ме делят четири дни от МЦ-то. Тогава задържам много и може да се отчаям, но нищо.
Успешен ден на всички

# 258
Кетуна, ти на коя диета си или така се е случило вчера?

# 259
Диди, аз на осми пробвах с житото. НЕ е за мене. Първо, го свързвам с помен, второ- така ме боля корема, от това житце, че го зарязах още на осми следобед.

# 260
Чикаго привет. Радвам се за постигнатото. Аз си избирам ден за ден какво ще ям, но гледам да пазя моно, като се придържам към принципите на 90-дневната. Вчера така се случи, мислех да карам на вода, но не издържах

# 261
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
гледам сте се разписали.
Я кажете за житото, и аз обичам, ама го предпочитам със сиренце Simple Smile
Та как да си го приготвя, и покълването как става, колко време да кисне във вода? И може и аз да се включа.
Иначе вчера и аз хапнах малко жито с мед само.

# 262
След успешно лунуване съм -1кг/вечерта към 20,00 хапнах един грейпфрут и 5-6 ягодки/.Много съм доволна,защото минусите ме стимулират да продължавам напред.Другата седмица ще лунувам отново,а дотогава моно.Днес съм на печено пиле.
Успешен ден,момичета  Hug

# 263
Здравейте момичета,

Кет аз незнам дали ще изкарам 10 дни на житото но поне ще опитам, смятам да го сваря, за да избегна чакането около покълването му.
Не толкова за отслабване колкото за прочистване на организма. Ако изкарам 10 дни ще е ОК ако ли не - колкото толкова.
Браво за храната - доста добре си се справила  Hug Hug Hug Hug Hug

Сиренче браво бе мила - май си единствената дето е лунувала този път  hahaha hahaha hahaha hahaha другите покрай улюбването са уляхме, освен Мимс ама тя не яде от притеснения така че по добре да беше прегрешила ама детенце да не беше се разболяло  Hug Hug Hug Hug Hug Сега вече са наред нещата и тя е по спокойна  Hug Hug Hug Hug

Беба диетката която си си избрала всъщност не е толкова лоша, не е съвсем моно, но поне съчетаваш само белтъчини, което ще даде добър резултат. Не се задържай много на това меня обаче, за да набавиш и други вещества на организма си.

marini спазвай моно , коквото и да е, не се придържай към някое определено - не е необходимо. Направи си свое меня и резултат ще има. Успех мила.  Hug Hug Hug

Уки много ми липсва нещо. Дано при нея всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 264
Здравейте момичета,
marini спазвай моно , коквото и да е, не се придържай към някое определено - не е необходимо. Направи си свое меня и резултат ще има. Успех мила.  Hug Hug Hug

Така ще да е някак, Диди!  Hug
Ето ме от днес в строя - с празен стомах и пълни бутове за топене! Днес, благодарение на приближаващата МЦ и вчерашното ми прощално освинване, кантарът рече: 59кг, т.е. закръглих тези за сваляне твърдо поне на 5.
Картофите вече се варят...Имам лошия навик да се меря всяка сутрин, така че ще разбера кое как се отразява на ужасяващият ми организъм.
Успешен и усмихнат ден! Hug

# 265
и аз се чудя днес м/у картофи или риба.. newsm78
да е повече и по-засищащо.. Rolling Eyes
че в къщи ми се яде от отварянето на очите. Embarassed
успешен ден на всички! Hug

# 266
Инче,,и аз съм така. От сутринта пия фреш, за да не се натъпча. Embarassed Embarassed Embarassed

# 267
и на какво хранително измисли да сме?
само не ми казвай пръчици,щото за ден в къщи на 3 пакета не мога да остана...

# 268
Инче,, от няколко дни реших да се придържам към принципите на 90-дневната диета. Много хора около мен отслабнаха с нея. Аз мисля въглехидратния ден да пропускам яденето на торти и спагети, но ще ям черен хляб със салата или лютеница. Днес ще карам на белтъчини- кюфтета.  chef

# 269
Забравих да кажа, пак ще гледам да е моно

Общи условия

Активация на акаунт