Монодиета - част 5

• 28 406
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Вчерашния ден мина добре.Днес продължавам напред.Ще се тегля веднъж седмично(само в понеделник).

Chicago,завиждам ти за тренировката.Аз не мога и 30 минути да изкарам.Имам най-различни дискове с тренировки,обаче мързела е голяма работа.А и кг много ми тежат.Като сваля 10 кг и ще започна да тренирам нещо,защото трябва и да се стегна. Peace

# 301
Чикаго, я дай един бърз отчет, за стимул.

Колко време изкара на моното, кога го започна и колко кг. свали за това време.
ИНаче помня че си започнала да сваляш кг.отпреди НГ, но с др. диети.
Дай пъъъъъъъълен отчет! Mr. Green

# 302
Здравейте момичета,

днес ден за отчет - аз отчитам тотално задържане  Laughing Laughing Laughing Laughing
чудесен ден и повод да започна от днес наново, по сериозно и доста по мотивирано  Hug Hug Hug

беба28 има някакво и аз незнам как да го нарека, нещо като завист ли е незнам от диета към диета, 90-дневната, Дюкан, броенето на калории и там другите, но като че ли Дюканките и 90-дневните са по разпространени и незнам защо като някой рече да мине на нещо друго и така се получава едно отлъчване и заклеймяване. Де да знам - тяхна си работа  newsm78 newsm78 newsm78
Пиши си ти тук но не прекалявай с белтъчините за дълго време, че хич не е полезно. Аз преди години правих Дюкан и адски ме боляха бъбреците затова се разведохме  Naughty Naughty Naughty

Chicago поздравления и от мен за резултатите   bouquet  bouquet  bouquet

qvili като си ги изяла тез бисквитки посред нощ, защо не направиш днес моно на бисквити - примерно пакет и половина - два за целия ден  newsm78 newsm78 newsm78 мисля, че ще е добре да си направиш един въглехидратен ден  Hug Hug Hug

Мимс, Инче срещата ще се състои, ама си мислех за август месец, че вие те лесни имате малко за сваляне още а аз кво да кажа с тия мойте 1500 кила  Joy Joy Joy

Аничка мерси за кафенцето и да ти кажа идеята за мерене един път в седмицата е добра. Аз също няма да се меря всеки ден, че така вместо да си намеря мотивацията аз май я губя  Confused Confused Confused

Даниииииииии
хич да не се отчайваш, аз ще запиша 0 в моята графа за това мерене така че ти поне имаш резултат надолу  Hug Hug Hug

Айде бързо всички да се отчитат да попълваме таблицата  Hug Hug Hug Hug

# 303
Добро утро и от мене. Хич не бях стриктна и режимна снощи  Embarassed Embarassed Embarassed Днеска наказана на фрешове дано да издържа.
Чикаго хубаво е че си тренирала душко ама толкова много тренировки за един ден не са полезни. Оставяй мускулатурата ти да почива. Дала си голям раз изведнъж.
Дани тъкмо вчера се оглеждах за тебе  Hug Hug Hug ама по често се отчитай де.
Кога е контролното мерене  newsm78 newsm78 newsm78 Разбрах днеска е. Аз реални резултати немога да дам тъй като съм в МЦ така че следващото мерене.
Анитка мерси за кафенцето.
Диди и аз съм се отпуснала много след като детето се оправи.  ooooh! ooooh! ooooh! И на мене пиши едни големи 00000000000000000000000 smile3514 smile3514

# 304
  • София
Здравейте дами,
и аз вчера се поизложх вечерта, но не много де. Мерене и аз в понеделник. Нова седмица, нов късмет  Simple Smile
Дани, не се отчайвай ще стане, но зависи изцяло от теб.  Hug
Чикаго, много тренировки бре. Аз за съжаление няма как да ги направя, че трябва да се занимавам с дребните. то и на теб ти остава малко време, че проходи ли детенце ще има драстично намаление на свободното време.
Аз днес ще съм на кис. мляко. Дано се удържа, докато си легна, но поне имам немски довечера та няма да се яде до 9. После да оправя децата за лягане, би трябвало да стане  Whistling

# 305
Дани тъкмо вчера се оглеждах за тебе  Hug Hug Hug ама по често се отчитай де.

Мими редовно ви чета , но какъв отчет да давам като все съм в групата на прегрешилите  Banghead newsm43

Sofy знам , че е така , но пусто акъла ми идва вечер когато съм овършала хладилника и едвам дишам  #Cussing out hahaha

# 306
Добър ден и от мен! Hug
Картофите не се оказаха висока летва и издържах без прегрешения, само дето може би количеството е било повече от 5, но здраве да е...нали е моно?! Wink А и пред МЦ гладът е голяяям!
За отчета - има минус, но кантарът ми е механичен и не знам точно колко. Вчера не премерих обиколки (забравих), а днес - умишлено няма, защото в този период всичко е нереално нагоре. Тумбакът е поприбран, но след такова хранене, няма как да е друго.
Да, при Дюканките не винаги е приятна атмосферата, но пък ако кротичко си спазваш режима и не задаваш въпроси, които са обсъждани на предната страница, няма проблеми. Аз бях там през 2008 и нямах конфликти, но и не съм от много знаещите и много пишещите.
Chicago, браво за тренировките. Аз така и не успях да стана спортна натура, а на тази възраст вече ще е доста трудно, а пък и с малката около мен е абсурд.
Пожелавам на всички ви успешен моноден - аз съм на плодове!

# 307
  • Варна
аз не пиша,понеже все прегрешавам и се въртя между 85 и 84.....вчера бях на 4-5 филии с лютеница и пица калцоне(домашна от 600г брашно) с лютеница,лук и подправки и имам около 500г минус ииииииии 1 парченце руло Embarassed Embarassed Embarassed.....но все още не съм под кг на линийката ми....от няколко дена правя по 40 мин зумба фитнес в къщи(клипчетата изпеглих от р2р)....
днес ще съм на яйца,даже вече се варят....

# 308
Здравейте, карам по ред на номерата Simple Smile
Аз съм 50 качила съм, но и толкова и исках да съм. Само не знам с тия тренировки как ги направих (използвах когато бебе спинка) и ако не бяха те, не знам сигурно 1кг щях да кача за 1 ден, ужас. Направих сега 1ч тренировка като вчерашната и довечера съм на Зумба. Изядох една кофичка кисело мляко с лют пипер. Аз мисля да съм на групи, а не само моно. Белтъчини, въглехидрати ...ако ям месо ще го ям със зеленчуци, няма да е с картофи както вчера направих. Аз свалих веднъж като бях на картофи и си позволих повече, но вече не мисля да го правя, ще ги ям от време на време като преди съм го правила.
Анитка, мен ако питаш си тренирай, може да е 30 мин или колкото можеш, леки движения, за да свиква тялото или псто си танцувай, трябва да има движение, не го отлагай, защото никога няма да го почнеш, не никога, но трудно. И аз бях едно време мързелива. Но от три години, 4 даже тренирам, като изключим като бях бременна, след като родих на 2 месец започнах може би, защото спрях да кърмя. (просто ми спря кърмата) .
калинчи, отчета го бях давала преди да. От къде да почна. Ноември съм била (момент да отворя тефтера:) ) 65.5, ханш - 103, талия- 83, бедро -57см, сега сме февруари - 50кг, талия - 70, ханш - 89см, бедро -50см. Стават ми всички дрехи от преди бременността. Ако човек има воля нещата се случат. Аз не преграшавам. Само имах периоди знаете с урината и т.н. тогава си похапвах, но пак не прекалявах. Била съм на зелевата супа и сега на моно.
Никой не вярваше, че толкова бързо ще отслабна, заради килограмите ми покрай бебето. Всички ми се радвам много, но и много жени ми казват, че по-дебелка съм била по-добре, на тях не им вярвам.
Софи, Мими, много тренировки да, знам, че не е толкова хубаво, като някой фитнесманиак съм, но просто бях гузна. Едно време ако прекалих продължавах да тъпча, но тогава не ми се ловеше, а сега вместо да се натъпча- тренирам.
Не знам дали вариант с бисквити е добър вариант, защото в тях няма само един продукт. За мен моното е от един продукт, даже ако е на зеленчуци трябва да е един вид за по-голям успех, но аз винаги съм ги смесвала.Дори и ако съм на яйца и хапна 1 лъжица карфиол, край, веднага се отразява. Затова се придържах стриктно.
Това е, ако има въпроси пишете, ще ви подкрепям.
Ако някой не обича да тренира да си пусне филмче, любимо предаване и да тренира, няма да усети кога ще свърши времето. Качвайте стълбите пеша(а не като мен на 1 жилищен аз се качвам с асансьор), ходете пеша на работа, магазин. Дори можете да правите упражнение пасивно, седите си и стягате коремните мускули и т.н.
Много дълго стана да не ви отегча.
Упражнения в офиса дори
http://www.jiveiaktivno.bg/p=24&article_id=62.html
Ей ,Вивито ми липсва.
http://dieti.net/office-gym/
http://www.zaneya.com/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5 … 0%B8%D1%81%D0%B0/
Здравей, Калинка Малинка успех ти желая днес.
Марини аз използвам да тренирам когато малката спинка както казах, никога не е късно за тренировки стига да има желание.

# 309
Права си, Chicago, че има ли желание, винаги се намира начин/решение, но...и оправдание! Wink Моята мома вече спи само веднъж след обяд за около 1 1/2ч. и през това време ще ми е трудно да тренирам, да се къпя и същевременно да слухтя дали не се е събудила, че да я доприспя...Както казах, оправдания за мързела винаги има, но не пречи да се възползвам от "офисните" упражнения.
Като ти прочетох мерките - моите на ханш и бедър са почти същите сега, с разликата, че кг са по-малко и талията ми беше преди няколко дена около 72. Ако достигна ханш под 100 ще съм много щастлива - като бях на Дюкан го бях докарала до 97 и бях като седмокласничка - аз съм с типична женска структура и най-голямата ми драма е огромният ми ханш. Ще го борим...
Аз също мисля, когато се справя с тези досадни кг, да се храня разделно...Да видим дали ще успея!

# 310
Чикаго то верно си дала безценни съвети за ходенето пеша ама няма кък да стане в това натоварено ежедневие. Аз без колата немога. Ставам качам детето оставям го на градина щото ми е далече и от там на работа щото пък имам и доста километри до там. Вечер се прибирам с поне шест седем кила багаж от магазина /не всяка вечер де/ и дали ще ми се върви по стълбите с тия торбички  Laughing Laughing Laughing Това дето си го написала е за хора, които нямат по скоро деца и се съобразяват изцяло само със себе си. А за гимнастиката лично съм  ставала в шест сутринта да играя и пак ще ставам стига да имам време и сили.
Калинче дай да са стегнем Варненките  Hug Hug Hug

# 311
То офисна гимнастика не е зле като идея ама кат са има в предвид че съм пухенка и лесно се потя   261uu  261uu после как ли ще седя на столчето вмирисана на  Animal Pig Animal Pig Animal Pig и това го отхвърлих като идея за спорта току що   love001  love001  love001 аз ей тъй обичма да сам.

# 312
  • Варна
Аз мисля да съм на групи, а не само моно. Белтъчини, въглехидрати ...ако ям месо ще го ям със зеленчуци, няма да е с картофи както вчера направих.

newsm10 newsm10 newsm10 радвам се на успеха ти и съм сигурна,че ще си задържиш резултата,защото си жеУезна.....
май и двете си падаме по лютия пипер и зумбата.... Joy

Здравей, Калинка Малинка успех ти желая днес.

мерси!!!

Калинче дай да са стегнем Варненките  Hug Hug Hug

време си е,че плажът наближава.....

# 313
Днес се изтеглих 63,800. Минус съм с 1,200, нищо не е, но все пак е нещо

# 314
Днес се изтеглих 63,800. Минус съм с 1,200, нищо не е, но все пак е нещо
за една седмица ли?
Ако е така не е нищо!!!
Ама никак!

Общи условия

Активация на акаунт