Монодиета - част 5

• 28 394
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Днес се изтеглих 63,800. Минус съм с 1,200, нищо не е, но все пак е нещо

как не е нищо бре . супер си
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 316
Най доброто отслабване е седмично -1 килограм.  Peace Peace Peace

# 317
кет,веднага поработи в/у 200гр....Simple Smile
 Hug

# 318
  • Варна
за една седмица ли?
Ако е така не е нищо!!!
Ама никак!

#Cussing out #Cussing out #Cussing outкак да е нищо...... Shocked Shocked Shockedспоред мен 1 свален кг  за 10 дена е напълно нормално....не сме на състезание все пак.....

# 319
Цитат на: kalinka-malinka_83
#Cussing out #Cussing out #Cussing outкак да е нищо...... Shocked Shocked Shockedспоред мен 1 свален кг  за 10 дена е напълно нормално....не сме на състезание все пак.....

Мила теб колко кг да те пиша в табличката 84 ли

# 320
за една седмица ли?
Ако е така не е нищо!!!
Ама никак!

#Cussing out #Cussing out #Cussing outкак да е нищо...... Shocked Shocked Shockedспоред мен 1 свален кг  за 10 дена е напълно нормално....не сме на състезание все пак.....
Калинка,
имам предвид, че сваленото от нея си е доста добре.
Важно е ритмичното сваляне и задържане.

# 321
  • Варна
Цитат на: kalinka-malinka_83

Мила теб колко кг да те пиша в табличката 84 ли

84,700,като предния път съм с кг....за последните 10 дена само веднъж видях 84,800....другото все 85,000-85,600.......

за една седмица ли?
Ако е така не е нищо!!!
Ама никак!

Калинка,
имам предвид, че сваленото от нея си е доста добре.

аз разбрах,че са имаш на предвид,че е свалила твърде малко за 1 седмица......е понякога в тея форуми не се разбира какво сме имали на предвид....както и да е.... Peace Peace Peace  bouquet

# 322
  • София

Да, точно така. Ама аз за 1 седмица да съм свалила 0.5кг не повече, и то заради вечерите, когато си нарушавам диетата  Crossing Arms И още си седя с 6-цата отпред, а трябваше вече да съм 58 и надолу.
Дидка, пак изчезна някъде. Да се появи да ни стегне малко, че....

# 323
  • Варна

Ама аз за 1 седмица да съм свалила 0.5кг не повече, и то заради вечерите, когато си нарушавам диетата  Crossing Arms И още си седя с 6-цата отпред, а трябваше вече да съм 58 и надолу.

и аз така.....досега да съм видяла 7-цата и да съм забравила кога съм била 80 и кусур..... Embarassed Embarassed Embarassed

# 324
Момичета, пак се измъквате. Как така не можете да правите гимнастика, и аз едно време така се измъквах и казвах, че нямам време.
Офисните упражнения са леки, няма да се изпотите.
Аз снощи тренирах от 22 до 23 когато бебето спи. Подредих си къщата и почнах да тренирам. Единия вариант е сутрин рано , другия късно вечер. Понякога съм прекъсвала тренировка ако тя се събуди, къпя се много бързо след това Simple Smile
 Я да се стягате, че като ви дойда подред на номерата.

# 325
Момичета, пак се измъквате. Как така не можете да правите гимнастика, и аз едно време така се измъквах и казвах, че нямам време.
Аз снощи тренирах от 22 до 23 когато бебето спи. Подредих си къщата и почнах да тренирам. Единия вариант е сутрин рано , другия късно вечер. Понякога съм прекъсвала тренировка ако тя се събуди, къпя се много бързо след това Simple Smile

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 326
  • София
Така е по принцип, ако има желание винаги ще се намери време. Ама я да те питам с 2 деца  Simple Smile, едното ставащо рано 6-6:30, другото лягащо си към 11, демек съня ми е ограничен от доста време насам на 7ч. и като включим и буденето 1-2 пъти нощем от дребен (не ми е е целта да се оплаквам де, само обяснявам  Simple Smile ). Ами и аз съм човек и имам нужда от сън все пак. Таткото не гледа децата, занимава се с негови си работи. Добре, че ми е мини степера, та го домъкнах в офиса и 2 пъти дневно правя по 500 стъпки.

# 327
Хай! Според вас мога ли един ден да бъда на оризовки вместо варен ориз? Flutter Hug

# 328
Хай! Според вас мога ли един ден да бъда на оризовки вместо варен ориз? Flutter Hug

можеее що да не може  Wink Wink Wink

# 329
sofy аз имах точно това предвид но май Чикаго и е още широчко около врата.  Joy Joy Joy бебето не реве много та може да си скача на воля.
Аз съм  много  заета  два пъти седмично отделям време и ходя на народни  танци .  мисля си за трета вечер ама както и да я мисля не ми се получава в графика.

Общи условия

Активация на акаунт