Монодиета - част 5

• 28 352
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Ани как си се наредила с високо кръвно. И аз имах преди две три години сега съм перфектна да чукам на дърво. Моето се вдигаше на емоционална основа.
Марини той дилижанс много пътува  Laughing Laughing Laughing Laughing
Мецанчеда ви се разрешат бързо проблемите.  fingerscrossed fingerscrossed
Мене ме боли една глава днеска ужас направо  ooooh! ooooh! и като си помисля че утре съм на работа  ooooh! ooooh! ooooh!

# 451
Мецанка, не е хубаво това с проблемите, но ще се радваме да свършат бързо. Всичко е добре, когато свършва добре. Хубав ден

# 452
а как е малката? Praynig

# 453
Здравейте момичетаааа  Hug Hug Hug Hug

днес съм направо железна - да не повярваш че е неделя и аз не седя цял ден около хладилника и печката да връткам разни нережимни работи  Party Party Party

Не съм много моно днес, но пък съм супер - 2 пълнени чушки и 1 сърмичка хи хи хи много пък вкусни бяха.
За една седмица съм свалила на мерки но не и на килограми. От ханша и талията -2 см -  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Днес съм решила и да правя малко упражнение у дома - не съм измислила какви да са, на коремни преси и подскачане ще има  hahaha hahaha hahaha

Мецанке дано проблемите се оправят бързо, но не го мисли всичко ще бъде наред каквото и да е станало  Hug Hug Hug Hug

Марини тя срещата и без това ще е някъде август като е хубаво времето и ако можеш да ни отделиш един уикенд ще е чудесно  Hug Hug Hug Hug

Даниии гларуси само им в главите на тез кат взеха да свалят бре  ooooh! ooooh! ooooh!

Мимс хубавко да се разкрасиш мила и супер ноктенца да направиш. Може да са похвалиш и в нашата темичка нищо че не е за маникюр - ний приемаме всякакви красиви неща тук  Hug Hug Hug Hug Кажи как е детенце днес  newsm78 newsm78 newsm78

Кет ти кви ги работиш днес мила  Hug Hug Hug Hug

Аничка аз знам че нес кафето сваляло кръвното ама не съм сигурна  newsm78 newsm78 newsm78

# 454
Мими, защо те боли глава. Аз днес си сварих картофите за утре. Готова съм за началото на десетдневната диета. Ако ми и дойде, да спре апетита суууууууупер.

# 455
Диди, днес май, както и вчера ще заговявам. Тревожа се за сваленото килце ама кво да правя-  smile3521 smile3521 smile3521

# 456
ОТ УТРЕ- НЕ ЧОВЕК, А ЖЕЛЯЗО

# 457
кет,и аз с теб! Hug
аз на тази картофена:
http://www.zajenata.bg/картофена-диета-за-отслабване-3кг-за-3-дни-news2563.html

# 458
Диди, по съвет на твоя диетолог, мисля да карам по два дни на едно и също нещо. Така ще направя десетдневно моно с пет продукта. Вече съм си ги избрала и повярвайте ми там няма царевични пръчици  smile3508 smile3508 smile3508

# 459
Инче, мисля да покажа, че и аз мога, когато искам. Ще издържа тези десет дни. Много малко ми звучат в сравнение например с 90-дневната.
Май надъхвам себе си Laughing Laughing Laughing

# 460
кет,аз за житото от сряда се надъхвам..
и ние избрахме един период за сериозност..след новолуние става трудничко за сваляне на кг,но баш тогава е момента да блеснем,нали?
ако не е трудно,няма да е забавно..Simple Smile

# 461
Мими, защо те боли глава.
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 принципно си мислих че  е празна и не битрябвало да ме боли ама знам ли.
Диди една убава снимка неможах да направя с фотото че да си пусна новите нокти. Много убави станаха. Отивам сега да пия един хап и да дърпам косата надолу, че се е навила накъдето си иска.

# 462
Кет ти нямаше ли да караш с нас на житото - аааааааааа стой стой сетих са не те кефеше нещо

Инче аз ще опитам на житната, но мисля да си варя житото, а не да го оставям да покълва, много се чудя още за това житуване, много време ми се виждат 10 дни на жито  newsm78 newsm78 newsm78

Мимс хич не ми е зор дали си харесваш или не качеството на снимките - искам снимкиииииииии да вида ноктенцата

# 463
Инче таз картофена диета, за един ден ли е тоз 1.5 кг. или за трите дни, че не ми стана ясно  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Може и аз да пробвам

# 464
мимс,кажи как е малката?да съдим ли по хубавите нокти,че сте ок? Hug
дианка,аз ще бъда в пътувания и също ще го варя..но колкото дни издържа де..знам,че другата неделя,ще го загърбя за ден,за да не обидя нашите..пък и нали сем.традиции са важни..та такива ми са житните планове.. Thinking
кет,но 11 и 12 ден ще е пръчков,нали? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт