Монодиета - част 5

• 28 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
от утре нали сме железни? Praynig

# 481
Инче,надявам се жИлезни,от най-твърдата стомана.Тук имаше ли някой на 90 дневната или само така ми се върти,а нямам време да чета назад,ако има да свирне ,моля.

# 482
Мецанке, аз бях до вчера  newsm47 newsm47, от утре съм на друга. То при мен така се случва.

# 483
Ми то и аз ли на кратофи. Май мислих да си направя омлет докато мога да се възползват от сирене яйца и мляко  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Мецанке ти с тая лопата си изразходила всичко.
Чикаго и аз ти прощавам  Hug Hug Hug
диди ще чакам мъжо да ме наснеме. Егати фотоапарата нищо не се вижда от ноктите що така бе  newsm78 newsm78 newsm78 хамава работа.Ако ли не утре на работа с работното фото  Laughing Laughing Laughing
Сланината я лапам с мекото на хляба  Joy Joy Joy Joy Joy само така ми е вкусна.
инче какво желязо бе душко направо сме бетонни.
Мецанке няма 90 дневни.
Ани смятам че кръвното ще го пребориш дигала съм до горна граница 200   ooooh! ooooh! провери се за някой ошипяване да нямаш някъде при мен това излезе шип между прешлените и като се обърнел ми натискал някакви нерви и от там лудо кръвно. Слава богу не ме подхраниха с бета блокери и други лекарства.

# 484
Мецанке, аз бях до вчера  newsm47 newsm47, от утре съм на друга. То при мен така се случва.
Ти ли ма душата  ooooh! ooooh!

# 485
Никой ли няма да прочете поста ми за гръмотръна и да ми отговори  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

# 486
Последния на страница 32

# 487
Мецанке, родом съм от Враца, но май вече повече станаха годините живот в София...За съжаление на родителите ми, доста рядко стигаме до там вече! Но това лято мисля да понаваксаме...
mimi_msm, до Варна ще е по-бързо! Wink
Дидка, ще видим какви ще ги накъдрим до август - време бол...Ще следя с интерес организацията и ще кажа своевременно, ако имам шанс да присъствам. Hug
ketuna, за гръмотрън нищо не знам...Да четем в нета?
Аз ще пасувам на картофеното предложение, че нали скоро бях и още не са ми се прияли пак...Хо друго се чудех: в тези чудно звучащи шоко дни, само шоколад ли ядете или и други сладкарски изкушения? Утре, не...но вдругиден май ще си зарадвам душичката! Нали така беше лекарската препоръка? Трябва да се слушат по-знаещите...  Mr. Green

# 488
кет,аз съм пила и гръмотрън,и глухарче,и билките за детокс.
но ги пих за уропроблеми.
ако си сериозен и без тях ще свалиш..
аз задържам течности,че се опитвам с тях да се отводнявам..

# 489
Инче, аз също имам периоди, в които задържам много вода и затова ми стана любопитно. Благодаря за отговора.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Утре го купувам.

# 490
има една манекенска отводняваща диета.преди хранене-грейпфрут,след хране-чаша чай от глухарче.
за отслабване от коприва,пита вместо вода, съм най-доволна.отделно ефект в/у кожа,коса...а в това време и с/у пролетна умора..

# 491
Правиш чай от коприва и го пиеш вместо вода, така ли???

# 492
  • Испания и Стара Загора
Ето темата за гръмотрън.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524421.0
Ще я прочета и може утре да потърся,дано продават тук такива билки. Peace

П.П.Колкото повече чета,толкова повече започва да ми харесва този гръмотрън. Laughing

# 493
заливам я направо в тенджера с вряла вода и я пия вместо вода.
то е време пак да започна,но съм мързел..

# 494
Ко напраихте с тия треви бре
аз засега само когато имам проблем с двете нули пия чай от сена - винаги ми е помагал
а том гръмоотвод не знам нищо за него Кетунче
я четете и кажете наготово че хич не ми се рови в нета сега
не че съм хванала кой знае каква друга работа ама на готово си е друго

Кет кажи душо с тоя гръмо-нещо си кво са праи и да го пробваме

Общи условия

Активация на акаунт