Монодиета - част 5

• 28 336
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Гръмотрънът намира широко приложение в борбата с наднорменото тегло. Може да се използва самостоятелно, но се влага и в много препарати, целящи да подпомогнат процеса на отслабване. Гръмотрънът подпомага и намаляването на целулита,  който често е съпътстван със задържане на вода в организма

# 496
Аз съм много несериозна в пиенето на каквото и да било. Само ще го купя и ще ми се мота. Иначе не е зле това дето е написала Кетуна.
Диди ето ти снимки. Дано другите не се разсърдят щото  spam2 spam2
http://mimirali.snimka.bg/other/nokti.655391.26404478

# 497
От утре ще пия и копривена вода. Ако се наложи до лятото ще ходя да я паса, но трябва да отслабна  smile3532 smile3532 smile3532

# 498
канелата също топи мазнини.
аз я слагам в кафето..
но не повече от 1/2 лъжичка на ден.

# 499
  • Испания и Стара Загора
От утре ще пия и копривена вода. Ако се наложи до лятото ще ходя да я паса, но трябва да отслабна  smile3532 smile3532 smile3532
Joy Joy :35:Tова ми хареса. Peace

diana_m,ето малко инфо-

За намаляване на теглото най-препоръчителна е запарката на корени от растението, тъй като при запарване се съхранява етеричното масло.
Две супени лъжици ситно нарязани корени се запарват с 400 мл кипяща вода. След 30 минути течността се прецежда и се пият 3 пъти дневно по 100 мл след ядене. Курсът е 10 дни, почива се една седмица и рецептата се повтаря. Могат да се използват и готови пакетирани чайове – на 100 мл кипяща вода се слагат 2 пакетчета.

Ако по някаква причина билката не ви понася, е възможно да се получат стомашни киселини. В такъв случай не е желателна употребата на гръмотрън.

и още:

В горещ билков чай, който се приготвя вечер, примерно от мащерка или липа се прибавя едно коренче гръмотрън (без да се наситнява, така се запазват по-добре летливите му съставки) и така се изпива една чаша сутрин преди закуска, може и по време на закуската. Вечер преди лягане се изпива също една чаша - 200 мл. След месец наднормените килограми, ако са в диапазона до 5 са само лош спомен, а полученото тегло се запазва за дълъг период. При повече излишни килограми това се повтаря отново след почивка от 10 дена.

Метода по, коѝто аз се " стараех" да я пия е: Прави се запарка от корена 2с.л  в 500мл вода, престоява 30 мин. и се пие три пъти на ден  преди хранене! 10 дни се пие 5 дни се почива!

Потърсих в нета и разбрах как се казва гръмотрън на испански.Оказа се,че го знам,но не знаех ,че на бг е гръмотрън.Утре ще го потърся в билковата аптека. Party

# 500
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 501
днес нали е месни заговезни,но като не ям месо,изрових едни масленки.. Embarassed
ще видим колко филтър ще ми направят... Thinking
но от утре с кет нали ще сме супер сериозни.. Praynig
та през 20мин.ще влизам тук и ще питам за тези минути сериозност,колко ли съм отслабнала? Rolling Eyes

# 502
Е Инче сега ми се доядоха и на мене твоите масленки  Joy Joy Joy Joy сетих се откога не съм яла такова нещо. Чакам мъжо ад се върне да напда месото и утре съм си запланувала да си обуя панталона дето не съм влизала в него от две години малко ми пристисква но тъкмо ще ми напомня да не прекалявам с храната. Joy Joy Joy

# 503
ще стартирам аз от 70кг..то се е видяло.. Embarassed
но да дойде утре само...

# 504
Е, браво за панталона, mimi_msm! Peace
Сега ще ме карате да се ровя как са на руски/румънски гръмонещо си и коприва... Laughing
Та, за шоко-дните какво казвате?  Wink

# 505
Сега ще ме карате да се ровя как са на руски/румънски гръмонещо си и коприва... Laughing
Та, за шоко-дните какво казвате?  Wink
Аз ям само шоколад. Даже немога за целия ден да изям повече от 200 гр става ми гадно но следващия шоко ден ще си направя шоколад но със ядки  Laughing Laughing Laughing.

# 506
Мимс ноктенцата са супер  newsm51
ииии браво за панталона - искам и аз такааааа  newsm45

еййй днес сте много активни - да не повярваш че иначе в неделя само се крием и лапаме  hahaha hahaha hahaha hahaha

От утре ще пия и копривена вода. Ако се наложи до лятото ще ходя да я паса, но трябва да отслабна  smile3532 smile3532 smile3532

ох ма Кет  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Та, за шоко-дните какво казвате?  Wink
Аз ям само шоколад. Даже немога за целия ден да изям повече от 200 гр става ми гадно но следващия шоко ден ще си направя шоколад но със ядки  Laughing Laughing Laughing.

Марини шокодните са супер аз много си ги тача, даже си ги правя и с млечен шоколад - ми да ми е вкусно. Първия път като го правих свалих 0.7 за един ден, а втория не се мерих и незнам резултата от него  newsm78 newsm78 newsm78

Гръмотрънът намира широко приложение в борбата с наднорменото тегло. Може да се използва самостоятелно, но се влага и в много препарати, целящи да подпомогнат процеса на отслабване. Гръмотрънът подпомага и намаляването на целулита,  който често е съпътстван със задържане на вода в организма

начи от утре тръгвам да търся гръмотрънак  Joy Joy Joy

# 507
Мисля да си сваря една голяма бутилка, за да ми стигне за десетте дни, в които  се пие, а не да варя като луда всеки ден. Правя една тенджера и копривена водичка. Лепвам на масата картофите и двете отвари, и се мятам.

# 508
 Ще подкарам аз сушената коприва на кокошките на майка,чувал има от нея newsm53 newsm53 newsm53.
 За грамотръна,ако искате ще ровя в билкарските книги.
  mimi_msm,след шоко дните отврати ли се от шоколада,щото аз много го обичам,и все се каня да изям два наведнъж да се отвратя,но колегата ми вика"Аз кат се напия ми е гадно,но 2 - 3 дни ,и после пак.."
 За протокола,аз съм от Трявна,пък ако решите,елате да се срещнем тук.

# 509
Аз опеках картофите за утре, правих една гимнастика ама малко по различна  smile3503 гладна съм ама мисла да устискам и да не ям повече днес.
Уж реших днес да хапвам начесто и по малко ама не стана баш така.

Къде я намерихте тая коприва пък вие та чак ше я варите вече  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт