Монодиета - част 5

• 28 012
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от мене. Пак не я разбрах тая луна. Мислих утре да съм на вода и фреш, сега разбирам, че е на 8 не на 7. Да поясни някой моляяяяяяя  Praynig Praynig Praynig

Луната започва да навлиза във фазата на 07.02.2012 в 23:55
Значи лунуваме на 08.02.2012 год. целия ден
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Софи мила извинявай но съм забравила да попитам за височината  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

.......
А този режим на твоята позната ми изглежда страхотен!
Така ми се иска да го въведа и за себе си, и май ще се амбицирам в тази посока.
Считам, че това е добър на чина да се погрижиш за себе си, особено ако си склонен към напълняване, като мен.

Тя мацката го прави товахем за поддържане на теглото, хем за прочистване - казва че е много доволна  Wink Wink Wink

# 61
  • София

Луната започва да навлиза във фазата на 07.02.2012 в 23:55
Значи лунуваме на 08.02.2012 год. целия ден
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Софи мила извинявай но съм забравила да попитам за височината  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Пишете ме и мен за лунуването, да се пробвам и аз, няма да се цепя от колектива я Simple Smile
Диди, аз извинявай, трябваше да се сетя, че трябва и височина - 170 съм.

# 62
В монодиетата , която се опитвам да спазвам 7-мия ден е воден , и той ми е утре  Mr. Green
това е един от вариантите на първа страница ли?
Колко свали за 1 седМ?
[/quote]

Някое от момичетата я беше публикувало в старата тема  Simple Smile за резултат не мога да коментирам , защото досега не съм я спазвала стриктно  Embarassed Whistling

# 63
Софи готово

Аз досега съм на едно кисело мляко и сухарчета  Embarassed Embarassed Embarassed

Така добре се чувствам да ви кажа. Тези дни като хапнах повече и толкова тежко ми беше че много ми залипсва диетата. Направо се чудя преди как съм издържала толкова дни на непрестанно преяждане  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За по късно имам още едно кисело мляко и това ще е за днес  Hug Hug Hug Hug Hug

# 64
  • София
Софи готово

Аз досега съм на едно кисело мляко и сухарчета  Embarassed Embarassed Embarassed

Така добре се чувствам да ви кажа. Тези дни като хапнах повече и толкова тежко ми беше че много ми залипсва диетата. Направо се чудя преди как съм издържала толкова дни на непрестанно преяждане  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За по късно имам още едно кисело мляко и това ще е за днес  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря Дидка Simple Smile така и вие ще можете да ме контролирате, нали така Simple Smile
И аз се оказах, че съм на кис. мляко, това имах в хладилника в офиса Simple Smile но сложих малко овесени трици, които също си седят тук. Утре май съм на яйца, а лунуването сряда нали така

# 65
Благодаря Дидка Simple Smile така и вие ще можете да ме контролирате, нали така Simple Smile
И аз се оказах, че съм на кис. мляко, това имах в хладилника в офиса Simple Smile но сложих малко овесени трици, които също си седят тук. Утре май съм на яйца, а лунуването сряда нали така

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
всички ще вием дружно срещу луната в сряда  Whistling Whistling Whistling

# 66
Добро утро момичета,

айде отчитайте са за табличката  Hug Hug Hug Hug
моите резултати вече съм написала - 2,0 кг за миналите 10 дни  Confused Confused Confused
не съм доволна от себе си, но ще се стегна

# 67
Диди то мен ма е срам да пиша - 0,500.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Стягам се днеска съм сварила картофи почвам номер едно от моното и никой няма да ме спре.

# 68
  • София
Здравейте дами Simple Smile
днес съм на месо. Това си намерих. Ща хапна за обяд и вечеря и утре вода и фрешчета, нали така.

# 69
Аз станах 53,100.
Днес не знам на какво да съм, може би пак ще направя почивка, това е резултат за 7 дни. Трябва да си засиля метаболизма, иначе свалям трудно.
Успех на всички, които ще се мерят Simple Smile

# 70
# 71
Да се запиша наобяд

току що врътнах едно кисело мляко, до девечера имам максимум още две и край.
Няма вече да допускам компромиси, защото отпускането ми ще доведе до едно голямо НИЩО.
Гледам и пускам постоянно снимки на които много пълни жени и мъже са свалили страшно много, а никога не се замислям за обратния вариант. Какво ще стане ако както съм си сега 112 кг продължа с многото ядене на какво ли не?!? Гледах снимки в нета на жени, които в следствие на хормонално лечение са станали с едно 30-50 кг. по тежки. Реших да си набия в тъпата глава, че при условие, че нямам здравословен проблем, който да ми пречи да отслабна или да ме кара да напълнявам би трябвало да се взема в ръце и да наложа волята си над глада. Още повече че това не е глад, а лиготия - да си хапна това или онова.

Утре сме на водичка и фрешове, а в други ден продължавам на кисело мляко.

Дани не е страшно - все пак имаш минус. Я сподели какво ти е било менюто тези 10 дни . Мисля че някъде бъркаш в храненето  newsm78

# 72
Аз от днеска съм на това моно
1 ден – 1 кг Картофи
2 ден - Плодове
3 ден - Сирене 500 гр
4 ден – Яйца - 6 бр
5 ден - Пилешко месо – 500 гр
6 ден - Зеленчуци - 1кг
7 ден -  Кисело мляко – 3 кофички
8 ден - Кашкавал – 500 гр
9 ден - Риба – 500 гр
10 ден - Вода на корем

Утре ще направя луната с вас като разместя десетия ден за втори. Иначе като Диди смятам да съм стриктна, че май се отпуснах много.
Дани и ти имаш минусче браво мила  Hug Hug Hug

# 73
Здравейте момичета,последните дни съм затрупана от работа и нямам време нито да пиша нито да  чета в темата-съответно и не съм много режимна.Явявам се днес само за да се отчета-68,500кг.-е малко е само 0,500кг но здраве да е .Чакам да се позатопли времето и да  включа активно спортуване -с колелото в морската градина.Днес ще съм на айрян и още нещо май та да се подготвя за утрешното лунуване.Успешен ден на всички и леко лунуване.

# 74
Оле, как ще изкарате само на вода не знам.
Аз да се отчета, днес съм в почивка, съответно не съм на режима.
На обяд печена риба със салата домати
Сега ядох фазан със салата краставици и домати, 1 л. картофен огретен
Доядох на бебчето оризовата каша с банан. За днес ще е това, мисля повече да не ям. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт