Монодиета - част 5

• 28 044
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Дани не е страшно - все пак имаш минус. Я сподели какво ти е било менюто тези 10 дни . Мисля че някъде бъркаш в храненето  newsm78

Проблема не е в диетата , а в  мен , че не я спазвах стриктно досега,  Embarassed smile3511 а и ходенето до планината ми обърка нещата  Wink абе на крива ракета - космоса й е крив   hahaha

Благодаря ти mimi_msm за подкрепата  bouquet и аз смятам вече да съм сериозна  Peace

# 76
Здравейте момичета,последните дни съм затрупана от работа и нямам време нито да пиша нито да  чета в темата-съответно и не съм много режимна.Явявам се днес само за да се отчета-68,500кг.-е малко е само 0,500кг но здраве да е .Чакам да се позатопли времето и да  включа активно спортуване -с колелото в морската градина.Днес ще съм на айрян и още нещо май та да се подготвя за утрешното лунуване.Успешен ден на всички и леко лунуване.

записала съм те в табличката мила

а за минуса не се притеснявай - важното е че е минус
за това че е малко е виновна луната  Hug Hug Hug Hug Hug

# 77
Дани то повечето сме така - не се притеснявай ще коригираме нещата и всичко ще се подреди  Wink Wink Wink Wink

# 78
Момичета

до тук съм железна - 2 кофички кисело мляко и никакво желание за нещо нережимно  smile3521 smile3521 smile3521
Утре ще се запася с фрешче и направо ще ви смая с резултати на следващото мерене  Wink Wink Wink

Много от вас не се отчетоха - айде бързо да си казват кой какво е свършил тези 10 дни  Hug Hug Hug Hug Hug

# 79
Много от вас не се отчетоха - айде бързо да си казват кой какво е свършил тези 10 дни  Hug Hug Hug Hug Hug

Ако повечето са като мен явно нямат желание да се срещат с кантара  Wink newsm43

И ад днес ще съм лунна  Mr. Green

# 80
Добро утро лунатички  Hug Hug Hug Hug

От мен вчерашния ден -ОК
днес приятно лунуване на всички  Hug Hug Hug Hug

Не забравяйте че днес е пълнолуние - ще свалим по 2 кг.  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 81
Добро утро, аз днес не се мерих.
Искам да пожелая успех на всички, които са на луната, то май почти са всички. Simple Smile

# 82
Добро утро на всички  Hug Hug Hug прегръдки от мене. Вчера стоически изкарах на 1 кило варени картофи  newsm44 newsm44 днеска имам подготвен фреш и вода и се надявам да издържа щото 2 кила са си 2.  Laughing Laughing Laughing

Диди само така давай  spoko spoko няма да се даваме на едни сланинки я.............
Дани няма да закъснеят резултатите ще видиш силно вярвам, че можеш да отслабнеш.
Чикаго тая оризова кашичка с банани не дава ли много калории  newsm78 newsm78

# 83
Малко стимули за днес

Мимс не се давам за нищо на света аз  Hug Hug Hug Hug

# 84
  • София
Здравейте,
с вас съм днес. Сега ще си правя второто чайче. Обаче сутринта нямах време да си направя фреш, та ще бъде чак като се върна от работа. Дотогава ще го карам на билкови чайчета. Преди малко мина един колега да почерпи с шоколадови бисквитки  Tired но аз я преотстъпих на колегата до мен:)
Засега се издържа. В 12:30 отивам на фризьор, поне час-час и половина отива и там, ама после ще видим. Довечера имам и немски от 7 до 9 часа, така че днес трябва да се справя.
Успех на всички с днешното неядене Hug

# 85
Здравейте,
с вас съм днес. Сега ще си правя второто чайче. Обаче сутринта нямах време да си направя фреш, та ще бъде чак като се върна от работа. Дотогава ще го карам на билкови чайчета. Преди малко мина един колега да почерпи с шоколадови бисквитки  Tired но аз я преотстъпих на колегата до мен:)
Засега се издържа. В 12:30 отивам на фризьор, поне час-час и половина отива и там, ама после ще видим. Довечера имам и немски от 7 до 9 часа, така че днес трябва да се справя.
Успех на всички с днешното неядене Hug

Ей така като имаш с какво да се занимаваш и не мислиш за ядене е най добре. Щото повечето се дъним като се приберем от работа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 86
  • София
Дидка, измисли си някакво занимание, което да ти поглъща изцяло вниманието тогава Simple Smile
Аз като се прибера от работа основно с децата се занимавам, към 9 слагам дребен да спи, още занимания и игри с каката и лягаме двете заедно към 10, 10 и нещо. Много рядко успявам по-рано да я сложа.

# 87
Дидка, измисли си някакво занимание, което да ти поглъща изцяло вниманието тогава Simple Smile
Аз като се прибера от работа основно с децата се занимавам, към 9 слагам дребен да спи, още занимания и игри с каката и лягаме двете заедно към 10, 10 и нещо. Много рядко успявам по-рано да я сложа.
Не ми се получава незнам защо може би навика  newsm78 newsm78

Мен това ми е коронния номер. Като се върна и като се огледам да ми се прияде зверската  ooooh! ooooh! ooooh!

# 88

уффффффффф колко просто звучи - ама неееееее
аз съм си свикнала като се прибера от напрегнат ден да си седна спокойно на масата и да се впусна в неистово преяждане  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
до миналата седмица се прибирах към 9, сега вече се прибирам към 6:30 и става още по трудно.
Като се прибера в 9 и банята-спалнята и съм ОК
обаче сега като се прибирам по рано  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
То не трябва да е така, не би трябвало да има значение дали си си у дома или навън, просто трябва да си го наложа да не мисля за ядене - ама пуста лакомия в мен още не мога да я преборя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 89
хоп и аз тук...днес съм с вас ..на чай... Peaceзасега е добре положението....

Общи условия

Активация на акаунт