Монодиета - част 5

• 28 431
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Ketuna, благодаря ти. Как така белтъчини-кюфтета?
Аз от вчерашното лунуване съм -400гр. Ама по-скоро я направих дали ще издържа, не мисля повече да отслабвам, даже ще кача до 50.
Ина, аз ядох сега свинско, но мисля да съм на картофи днес, сега ги пека.

# 271
Ами месото е към групата на белтъчините. Купувам си телешко месо, мелят ми го и си правя кюфтета

# 272
Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО, РИБА, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ-СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ИЗВАРА, МЛЯКО, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО СОЕВО МЛЯКО И СОЕВО СИРЕНЕ ТОФУ)

# 273
и на мен от мързел да изляза,ще е бълтъчен ден на сирене,но с люти чушки...явно...

# 274
Инче, и аз много обичам люти чушки. Те все пак са полезни и засилват метаболизма. Горчицата също  smile3521

# 275
мда,ще се паря и горя днес..а и стимулират серетонин,ендорфини..ще има шоколадов ефект на блажество..

# 276
 newsm51, голяма си симпатяга

# 277
  • Испания и Стара Загора
Здравейте ,момичета(и момчета ако има),
от днес реших и аз да се включа във вашата темичка.Чета ви от известно време и много се  радвам на хубавите ви резултати.Опитала съм почти всички диети и остана да пробвам Монодиетата.Отслабвала съм със зелевата супа(4кг за 1 седмица),с 90-дневната( 13кг ),но това беше преди 4 години.След това забременях и ....му изтървах края.След като родих правих БВД(свалих 7кг за 24 дни),но после ги качих двойно.След това правих Системата-60(свалих 6кг за 1 месец).И така сега съм.....много кг.Искам да сваля 20-25кг до юни.Започвам от днес с моното.От понеделник започвам и Великденските пости и се надявам да успея да ги сваля.Нямам измислено меню.Ще го решавам ден за ден.Днес съм на прясно мляко с малко мед.(не е много моно,но мисля ,че е добре).За утре мисля варени картофи. Peace

# 278
ketuna, Hug
anita29,добре дошла. Hugще си постим заедно тогава.аз за тогава планирам и по д-р гайдурков да мина,но зависи от времето и настройката..Simple Smile

# 279
Анитка, добре дошла  Hug Hug Hug Ще се справим заедно. Аз тук съм една от най-прегрешаващите, но малък ефект имам. Ако си по-стриктна ще се радваш на добри резултати

# 280
  • Испания и Стара Загора
Благодаря за посрещането. Hug

ketuna, Hug
anita29,добре дошла. Hugще си постим заедно тогава.аз за тогава планирам и по д-р гайдурков да мина,но зависи от времето и настройката..Simple Smile
Кой?Дай малко информация,че не съм го чувала. newsm78

# 281
Ketuna, oбожавам телешко месо. Много добре постъпваш като си го мелиш. Поне знаеш, че е само месо. Предполагам си слагаш подправки в каймата.
Ани, здравей, пожелавам ти успех.
Относно лютото, няма нещо, което да не го подправя с люто (като индийка съм) Simple Smile, е само сладките неща не ги подправям, но има много рецепти за шоколад с лют пипер и мисля да го пробвам.
Лютото помага много за отслабване (така съм чела) :
Дори и сега на картофите си сложих чили,но не на прах, че не ми е толкова люто, а стрито.
Много интересна статия, но си мисля, че и зелентите чушки са полезни,
http://bodytime.bg/%D0%BB%D1%8E%D1%82%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%87%D … 0%B5%D1%82%D0%BE/

# 282
Чикаго,
поздравления за отличния резултат.
Ти явно излезе най-сериозна и с най-малко прегрешения и резултатът ти не закъсня.
Наистина си ми стимул!
Поздравления отново!

# 283
Здравейте ,момичета(и момчета ако има),
от днес реших и аз да се включа във вашата темичка.......................

Здравей Ани, това "сега съм ..... много кг." хич да не ти се струва много. Имаш да свалиш 20-25 ооооооооооо я спокойно аз имам за сваляне още 37  ooooh! ooooh! ooooh!
Не се притеснявай и не възприемай моното като диета - така ще ти бъде по лесно и далеч по приятно.
После и с постите ще свалиш още така че мисля че ще ги пребориш до лятото  Hug Hug Hug Hug
Отново добре дошла при нас и успех от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 284
  • София
Добре дошла на Анита и от мен  Hug
Тази година и аз съм се замислила да постя, ама с тези моите дето само трябва да им готвя незнам дали ще се получи. А пък си обичам мляко, кашкавалче, яйца...

Общи условия

Активация на акаунт