Монодиета - част 5

• 28 418
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
и аз ги обичам млечните и сега ги наваксвам..
а великденските ги обожавам..

# 286
Айде и аз да се отчитам. Днеска месо и салатка. Не съм се теглила тъй като съм в МЦ и ще тежа. За сега съм режимна снощи мъжо имаше рожден ден но се държах прилично  Laughing Laughing Laughing някак си вече не съм толкова лакома за храна както бях преди няколко месеца  Embarassed Embarassed
Привет на Анита пожелавам и много свалени килограми.
Сега се зачудих, че и аз мога да се включа в постите  newsm78 newsm78 само че съм чувала че някой са напълнели от постене тъй като е доста стеснен кръгът на храните. Може да почна пък колкото изкарам и една седмица да е пак е нещо.

# 287
зависи с какво се храниш.коледните- дебелея,но съм на хляб с маргарин , картофи(в лош вариант приготвени),постни палачинки,ужасии..
великденските ги правя в строгият им вид и съм главно суровоядка или зеленчукови супи.и се радвам на добър дух и стройно тяло..
та въпрос на избор е...
а и повече храни,които се забраняват,имат заместители.аз лично гледам да съм без тях...

# 288
  • Испания и Стара Загора
diana_m, Hug

И аз на Коледните пости винаги дебелея.Великденските са ми по-лесни ,защото има повече плодове,марулки,салати.Ще гледам да наблегна на тях основно.А за млечние-ще ги заместя със соево кисело и прясно мляко. PeaceА ако много ми се дояде сладко,ще направя и шоко-ден с натурален шоколад. Heart Eyes

И един въпрос-ядките в отделен ден ли се ядат,или може в един ден и плодове и ядки? newsm78

# 289
.........................
И един въпрос-ядките в отделен ден ли се ядат,или може в един ден и плодове и ядки? newsm78

сурови ядки можеш да хапнеш винаги в плодов ден за да заситят глада ти - според мен, освен че са полезни, подпомагат отслабването, тъй че не се притеснявай от тях

# 290
ето и друг житен вариант:
http://otslabvam.info/read.php?z=3342881773b

# 291
Аз съм значи от понеделник на пости моно.  Hug Hug Hug

# 292
от понеделник постите са безмесни,но са разрешени млечни,риба и яйца.възползвай се от това.
в неделя е сирни заговезни,иска се прошка и от понеделник-27.02 започват строгите.

# 293
от понеделник постите са безмесни,но са разрешени млечни,риба и яйца.възползвай се от това.
в неделя е сирни заговезни,иска се прошка и от понеделник-27.02 започват строгите.
  Hug Hug Hug
Инче тъкмо това чета. Ами почвам ги аз няколко години подред се каня и все не постя ама сега ще се опитам като си имам и приятелчета става по лесно.

# 294
mimi_msm, Hug
в компания е винаги по-лесно.
тъкмо за великден,ще си организираме морска среща-с нов дух и ново тяло!нали?

# 295
mimi_msm, Hug
в компания е винаги по-лесно.
тъкмо за великден,ще си организираме морска среща-с нов дух и ново тяло!нали?

Иска ли питане за срещи съм готова но стоп.  Hug Hug

# 296
Kалинчи,аз вярвам, че и ти ще успееш, мила.
Сега да ви кажа аз каква я забърках, мислех да съм на картофи, но бях яла свинско преди това. та ядох цял ден картофи и вечерта пак свинско и кисело мляко и варено яйце и 2 ябълки Simple Smile Аз ябълки не обичам иначе. Simple Smile Та, не знам по навик явно си исках да е моно. Предполагам утре може да съм качила, трябва вече да имам план за задържане и понеже се чувствах гузна може да ме помислите за луда, но вижте как тренирах днес.
Сутринта - 1 час Трейси - за ръце, крака, бедра, дупе, корем всичко както си е
Следобяда - 1 час Зумба
Сега вечерта тренирах 1 час Тае бо - Fat Burn Accelerator.
Е, днес много ядх, но и 3 часа тренировки не е малко, за първи път поставам такъв рекорд. Simple Smile)

# 297
Здравейте момичета аз днес се справих идеално-варени пилешки бутчета -без кожата .Ама сега посред нощите като не ми се спи и прегреших с 5 бисквити с орехи-еверест-дано да не ме провалят утре те на отчета.

# 298
Аз държа фронта. вчера 1 кис. мляко за обяд и пиле за вечеря. Като гледам май съм за дюкан, но хич неми се пише в тяхната тема. Преди години правих диетката и хич не ми хареса атмосферата в темата им. Мисля да си пиша тук понеже и само протеини да са като се повтарят 5 дена 2 вида храна си е пак моно  пък и ви харесах  Grinning

# 299
Първа на отчета , не че има с какво да се похваля  Embarassed Embarassed newsm45 преодолях прегрешенията от края на миналия месец и отново съм в изходна позиция  - 100 кг  EmbarassedWink

Общи условия

Активация на акаунт