Монодиета - част 5

• 28 391
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря за подкрепата  newsm20. Момичета на десетдневка ли се теглим

# 331
Аз се тегля всеки ден, с изкл на МЦ.

Резултатът - за един месец съм минус 5 кг.
Май съм доволна.
Дори доста!  Mr. Green

Разработвам МЦ стратегия. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 332
Аз се тегля всеки ден, с изкл на МЦ.

Резултатът - за един месец съм минус 5 кг.
Май съм доволна.
Дори доста!  Mr. Green

Разработвам МЦ стратегия. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

аз преди се мерих всеки ден обаче тук покрай цикъла са омазаха нещата и не го ща кантарев не го обичам и документите за развод са ми нон стоп в чантата  hahaha hahaha hahaha

# 333
Калинчи, като я разработиш, веднага да я споделиш. Като чета на всички ни това е  най-проблемния период newsm61 smile3514 smile3514 smile3514

# 334
В никакъв случай не казвам, че нямате оправдание, все пак домакинската работа и гледането си е доста натоварващо. Преди да се омъжа излизах от вкъщи в 6:30 и се прибирах към 19ч , може да сметнете колко часа съм навън, на работа. Прибирам се и почвам веднага да тренира, че а,седнах, а до там беше всичко. Тренирам 1ч. става към 20:30 с душа. Започвам да готвя за другия ден и към 22Ч съм си легнала.
Сега мъжа ми много обича ястията ми. Ставам рано, бебе закусва. Слагам я да си играе и аз подреждам и чистя от вечерта ако е останало нещо, готвя й за обяд. Преди обяд тя ляга за около 45 мин и аз тогава веднага оставям всичко и почвам да тренирам. Когато се събуди, просто ме гледа, а когато не е на кеф , реве и аз прекъсвам. След това ако е поспала добре се къпя. Ако ли не й двете под душа. Обядваме и тя пак си играе. Ако спи следобяда готвя и така, гледаме се, храним се. вече започва да пълзи и очите са ми на 4. Слагам я на столче да кротува, за да свърша нещо. Но когато не мога казах, тренирам късно, когато си легне.
Не сядам по цял ден, не гледам филми, нищо, само ги слушам. Сядам само да напиша коментар и това е.
Фистичка виж какво им е съдържанието. Аз не ги ям и не знам какво съдържат. По принцип избягвам готови неща.

# 335
Калинчи, за един месец 5кг са си супер
Диди, аз се разведох с електронния, отскубнах му батерията след днешното теглене, защото механичния ме показа на обед 63. Но май ще върна на оня противняк живота и по него ще давам резултати  badscale badscale badscale

# 336
Фъстъчке, можеш според мен да си ги хапнеш. Те са леки, кухи и нямат много калории, но за сметка на това са засищащи. Дори мисля, че са по-добре от мойте царевични пръчици.
ДО ВСИЧКИ МОНОДИЕТКИ : Уведомявам Ви, че от както се налапах с трите пакета царевични пръчици, не съм си и помислила за тях.  smile3521 smile3521 smile3521

# 337
ДО ВСИЧКИ МОНОДИЕТКИ : Уведомявам Ви, че от както се налапах с трите пакета царевични пръчици, не съм си и помислила за тях.  smile3521 smile3521 smile3521

Браво бе Кети супер си. Ама сега пък зайо байо дават промоция незнам дали си гледала може да идеш в топлите страни с едно пакетче царевички.

# 338
 smile3514 smile3514 smile3514 Или дебела в топлите страни, или слаба на българските гьолове.  newsm47

# 339

Браво бе Кети супер си. Ама сега пък зайо байо дават промоция незнам дали си гледала може да идеш в топлите страни с едно пакетче царевички.

стига си заяждала Кет моно ли е - моно е, отслабна ли с царевичките - отслабна, аааааааааааааа ма работа  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Кет не и обръщай внимание - тя иска в топлите страни ама няма да я вземем  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 340
Ама искам та искам. Лошото е че немога да ям царевчики а тя Кет няма да ми се сърди дет се вика щото я гледам носи на майтап  Laughing Laughing Laughing пък ако не и аресва майтапа да каже.  #2gunfire #2gunfire

smile3514 smile3514 smile3514 Или дебела в топлите страни, или слаба на българските гьолове.  newsm47

Айде по добре слаба на нашите гьолчета.  Hug Hug

# 341
 аз понасям всякакви шеги.

# 342
Има няколко тайни благодарение, на които можете бързо да преодолеете задържането на килограми:

-   не се опитвайте да увеличите или да намалите количеството на калориите – това може да даде кратковременен ефект, но в последствие ще се върнете към тази цифра, ако не и повече;

-   не се ядосвайте и помнете, че с това минава всичко;

-   не планирайте да отслабнете към определена дата, месец, събитие – никога не знаете предварително на кой етап ще се сблъскате със спада и как ще продължи отслабването след това;

-   не си казвайте, че не можете да отслабнете повече – във всеки от нас са заложени безгранични възможности и само от нас зависи дали ще можем да ги реализираме;

-   не си позволявайте да се отпуснете окончателно и да престанете да правите каквото и да било, защото спада никога няма да завърши;

-   не мислете, че ако започнете да използвате препарати за отслабване ще стимулирате организма си да отслабва. Приемането на лекарства и биологично-активни добавки за отслабване противоречат на принципите на системата;

-   не реагирайте на подмятания на ваши познати по повод задържането на теглото ви;

-   накрая най-важното призовете себе си да бъдете стройни. Това е най-сложната от всички задачи.

[/color][/b][/color][/b][/color]

# 343
И така, какво да направим, за да минимизираме ненужните разочарованията и необоснованите надежди, свързани с претеглянето?

Ето няколко съвета:

•   Процедурата по претеглянето трябва да бъде максимално обективна. Претеглянето трябва да е по едно и също време, с едни и същи дрехи или без дрехи. Най-добре е сутрин след освобождаване на правото черво.

•   Старайте се да се теглите на един и същ кантар.
•   Правилно интерпретирайте резултата от претеглянето. Ако въпреки вашите усилия, теглото се е повишило, то е свързано с увеличаване на задържаната вода в организма. И най-важният извод. Ако сте настроени твърдо да отслабнете, ако сте подбрали хранене, което ви харесва, ако се движите достатъчно и сте в добро настроение, то  резултата няма да се скрие от вас. И за това не е важно колко сте се теглили вчера или днес. Главното е, че ден след ден се променяте в добра посока.”
[/b]

# 344
Чикаго, може би има такива големи успехи, защото живее на чист въздух. Чикаго, ти от кое селце беше??

Общи условия

Активация на акаунт