Монодиета - част 5

• 28 383
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания и Стара Загора
И аз съм тук,ама нямам време да пиша.Мойта малката на обяд не искаше да спи.А като се съберат с батко си само се дразнят и пищят. Crazy

Мисля и аз да се пробвам с лунната. Peace
А за 90-дн. не ми се говори.Когато я правих за сефте ,преди 4-5г.,настроението в темата беше много приятно,както е сега в тази тема.
Но в последно време там,поне за мен,не е място,в което мога да релаксирам и да диетувам.Така ,че ще пиша тук,във вашата приятна компания. Peace

Хайде на следобедната закуска Wink

# 376
Брях!
Какво им е на 90 дн. тема ?
Я раздуйте, хич не ми се чете ама ми стана любопитно  Heart Eyes!

Добре дошли.

Моно храненето си е една отлична алтернатива на 90 дн.
Аз съм искала да я започна, но за нея е нужен различен вид самоконтрол, който нямам.
А тази моното е ясна-една храна, еди какво си количество.
Имено това е което действа при мен.
А може и да се позволят храни, които по принцип не са толкова диетични.

# 377
Калинчи, не е лоша стратегията  newsm10

# 378
Калинчи, на мен са ми малко суховати в 90 дневната, може би са по-стриктни от мене и затова не ми допадат. Няма много закачки, много шеги, чак не смея да напиша, че съм прегрешила. Естествено това е мое мнение. Ето на вас не се срамувам да кажа, че отново днес се наплюсках  newsm48

# 379
калинчиИ аз писах преди в 90 дневната. Незнам какво ми беше ама ме подминаха все едно нямам пост  Joy Joy Joy Joy втори път опитах с един въпрос и така ме нахулиха дет съм си помислила да смеся еди си какво с еди си какво Laughing Laughing Laughing Laughing Верно е като си на диета да си на диета ама аз съм със слаби ангели бе все си имам прегрешенията.
Ани страхотна ти е закуската. Пиши си при нас няма проблеми ще ти е весело ще се разтоварваш и ще отслабваш.

# 380
Ето на вас не се срамувам да кажа, че отново днес се наплюсках  newsm48
Що бе Кетунке  smile3538 smile3538 smile3538

# 381
Ох, лошо е това с прегрешаването.
А още по-лошото е ако от следващия ден не продължиш, както си му е редът.
Иначе за един ден...преживява се, трябва и душата да се храни! Heart Eyes

Нооооо, един паметник предлагам на Чикаго да вдигнем.
Желязна воля показа мацката и и казвам "Браво" отново!
Чикаго, изчислих,че на месец си сваляла около 5 кг, и така 3 месеца подред-нещо такова нали?!
Браво, миличка.
Само ти ще ме вкараш в пътя.
Имам нужда от такива стимули.

А вие прежядащите и прегрешаващите 
smile3533 smile3533 smile3533  261uu  261uu  261uu  261uu  animal037  animal037  animal037 smile3527 smile3527 smile3527  341uu  341uu  341uu jump jump jump pironi pironi pironi pironi fight fight fight

# 382
  • Варна
кардио и извайване на тялото.

и аз тренирам с тези двете-един ден едното,един ден другото.....

# 383
Калинчи какви са тия сопи бе душко мале мила  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 384
Оф,успокоих се,мислех ,че само аз съм крива ,защото не ми се пише в 90 дневната.
 mimi_msm,и мен тъй ме подминаха ,преди като писах,но беше отдавна.Понякога ги чета,да им гледам сеира....и да си избера меню Grinning
 Аз не съм от супер стриктните и надъханите,че трябва на всяка цена да отслабна-просто не искам да ми е тежко и да не качвам.Вие сте млади,аз гоня 50.Така че ,вярвам че ще ме приемете и ще съм ви като баба.А пък и майтап да става и време да минава....
 За таблицата:години 48,ръст 155,кг 71,желани-колкото толкова-около 60-63.
 Благодаря ви ,че сте толкова мили.

# 385
Каква баба бе Мецанке  hahaha hahaha hahaha hahaha Я недей така. Hug Hug
Дидонка ще те отрази в таблицата ама днеска не я виждам и ми става тъжно че я няма

# 386
 Е,дъщерята още не ме е направила баба,отдала се е на учене за сега,отиде в чужбина да учи,та може да ми донесе някое чуждоземно внуче.Не се притеснявай за таблицата,аз едва ли ще сваля нещо,но поне да съм в приятна компания. Hug Hug Hug

# 387
Калинка-Малинка, браво на теб.
Калинчи, какъв ти паметник бе душичка,  първо не съм починала ... второ ако ви кажа какво се случи..... нали бях 50кг преди 2 дни, е бях, сега 2 дни по-късно с две едночасови вчера и 3 едночасови онзи ден тренировки днес се премерих 53. Е как стана това не знам. Смесих месо със салата. Това съм яла това. И като видях, че за 2 дни съм качила 3кг, отворих хладилника И ИЗЯДОХ СЛАДКИЯ САЛАМ ОТ ЯД. После се сетих, че батерията падаше и вероятно е да не съм качила толкова много, но пък може и да съм се прецакала. После ме хвана яд, че трябваше да купя батерии да видя дали е от кантара, съответно можеше да не го ям този сала, утре сигурно ще съм 54. Винаги се меря сутрин, утре искам да пропусна,но ще видим.
За първи път се чувствам толкова кофти. Чудих се дали да ви го напиша, че да не ви демотивирам, но пък нямаше да съм честна към вас.
Ами това е... след като постигнах толкова за кратко време ми е много неприятно.
Може би пък ми е трудно вече да ги задържам. Аз по принцип не ям тестени неща, сладки също рядко ми се прияждат. Въпреки това 3кг за два дни с тежки тренировки ми се виждат много.
Сори за поста, но исках да си го кажа.
 Confused

# 388
Чикаго как можа бе маце. Моя кантар прави същите глупости като му свършва батерията.
Почвай сега 6 часов Зумба маратон щото тоя калоричния салам дето си го оправила ще ти се намаже по бедрата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! най малко очаквах ти да се издъниш така.

# 389
Mime, аз не съм се издънила Simple Smile)) , просто хапнах сладък салам от яд.
Да ти кажа на корема ще ми се лепне Simple Smile
6 часа Зумба няма как да издържа, не съм изперкала толкова. Но като заспи довечера бебе ще тренирам сигурно, но сега ми тежи. Направо не мога да повярвам, ама не може цял живот да не хапвам сладко,я.
Утре сме на гости при кумовете, там освен да им кажа, че няма да ям, много кофти така. Мога да си избера нещо да е моно, но искам да се изчистя и да не ям нищо. Онзи на лунната издържах цял ден, чак не повярвах, аз по принцип не мога да не ям. Явно и картофите и свинското си оказват влияние, хубаво си правех 2год, не хапвах картофи, ориз и свинско и си бях все 50кг.

Общи условия

Активация на акаунт