Монодиета - част 5

• 28 377
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък от ориза и картофите свалям. Чикаго има информация за диети по кръвни групи виж в твоята кръвна група дали ти препоръчват свинското или го отхвърлят. Една моя позната свали кила по тоя начин съблюдаваше кое е полезно за нейната група.

# 391
Чикаго, не се кахъри.
Бързо ще си ги свалиш.
Бързо качени са и бързо свалени, жалко, че и обратното е вярно.
Да не би да наближава МЦ, че да си задържала течност?

Утре при кумовете можеш месце да хапнеш, нали така се прави?!!

Я кажете къде я гледате тая зумба, мога пък да се вкл. или е на накъв сложен файл, дето не знам как да го получа!!!Искам и аз зумба!

за картофите, ориза се сетих.
Аз откакто правих Дюкан след първото раждане, доста дълго време се въздържах, на практика само опитвах от тези храни.
Втълпено ми е, а сигурно е и вярно, че аз качвам от тези храни.
Все се каня да си направя картофен ден.

# 392
чикаго,с тези многочасови гимнастики не се ли замисляш ,че мускула тежи повече от сланината?

# 393
Аз си правих Вега тест, за поносимост на храните. Има голямо разминаване с резултатите от Вега теста и диетата по кръвната ми група. Моя позната отслабна само като спазваше Вега теста. Аз го направих и до там. Единственото, от което се въздържам е зеле. Преди все започвах диети със зеле, но на този тест ми показа, че нямам ензими за разграждане на зеле. Колко е вярно не знам

# 394
Мецанке, каква баба  #2gunfire #2gunfire. В разцвета на силите. Няма значение, кой колко ще отслабне, важното е да се забавляваме, а всички кг. минус са добре дошли

# 395
Момичета тук съм бре къде ма отписахте толкова бързо  Hug Hug Hug праих си ноктите аз и хич не можех да пипна компа. Сега разкрасена видиш ли сядам да ва чета да видя какви сте ги свършили.
Много нещо сте изписали - браво на вас

Мецанке добре дошла при нас, вече си в табличката и няма мърдане само да ми уточниш от кога си на диета. Какво е това аз сигурно нищо няма да сваля - как така то при нас това го няма като вариант. Всички сваляме, е не стават бързо нещата, но стават и сме поели по правилния път   bouquet  bouquet  bouquet

...........Ето на вас не се срамувам да кажа, че отново днес се наплюсках  newsm48
е как няма да си кажеш иначе нии за кво да ти са караме, те сопите паяжини ша хванат ако всички сме стриктни.  Joy Joy Joy Joy

Аз упорито продължавам да подминавам кантарев докато не се почувствам по добре. В момента се чувствам подута и ужасна, нооооо ще се оправя скоро скоро

# 396
Мецанке, каква баба  #2gunfire #2gunfire. В разцвета на силите. Няма значение, кой колко ще отслабне, важното е да се забавляваме, а всички кг. минус са добре дошли

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 397
Точно смятах да напиша и аз като ina15 - Chicago, след тези дълги тренировки си мисля, че това е мускулната маса, която е натежала толкова. Ти премери ли си обиколките? Ако там няма промяна, не мисля, че имаш повод за притеснение. Утре ще си монодама и мисля, че ще си по-добре откъм кг в понеделник.
Днешният месен ден ми е мнооого тегав...Толкова да ми е омръзнало това месо покрай дюканските периоди, но още малко остана от деня, а пък и вече съм към края на вечерята.
Аз също по принцип качвам от картофи, но от ориз - не. И аз съм ги чела тези кръвните, но като прочетох, че не трябва да ям любимите си домати и се отказах да чета нататък... Laughing
Мецанке, добре си дошла в тези стройни, приветливи редици! Hug

# 398
diana_m Hug,пиши ме от днес,днес се претеглих и започвам стриктно уж Embarassed,че страшни сопи вадите тук...

# 399
diana_m Hug,пиши ме от днес,днес се претеглих и започвам стриктно уж Embarassed,че страшни сопи вадите тук...

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling готова си

а за сопите - тя Мимс ги вади не съм аз  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
шегичкааааа Мимс  Hug Hug Hug Hug Hug

# 400
Диди бравос маце ноктите си направила. Аз смятам утре да я върша тая работа.
Сопи имам и за тебе и за Мецанката и за другите дет не слушате.

# 401
направо ги запращай по мен! Hug
аз от 55кг след месец -мъка и свинине съм 65кг.
тъй,тъй днес всички грехове изповядвате..
и аз да си го кажа.. Embarassed Embarassed Embarassed

# 402
Диди бравос маце ноктите си направила. Аз смятам утре да я върша тая работа.
Сопи имам и за тебе и за Мецанката и за другите дет не слушате.

слушааааам слушам ама дет викаше мама кат бях малка - само с ушичките  hahaha hahaha hahaha

# 403
Инче, ние двете сме по тази част. Другите пишат минуси, ние плюсове  smile3532. Ще се хванем и ние сериозно и да видиш как ще ги изумим  smile3521 smile3521 smile3521

# 404
Инче, ние двете сме по тази част. Другите пишат минуси, ние плюсове  smile3532. Ще се хванем и ние сериозно и да видиш как ще ги изумим  smile3521 smile3521 smile3521

а така
Инче вземи малко позитивизъм от Кет и на другото мерене тлъсти минуси да покажете

Общи условия

Активация на акаунт