Монодиета - част 5

• 28 374
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
кет,даже чикаго ще задминем.. Mr. Green
нали?

# 406
Ами тя днес е в изходна позиция, доколкото разбирам, затова тя вече не ми е стимул. Минавам на план Б- мотивирай се сам.

# 407
Аз пък да кажа че сега разбрах че моята първа братовчедка на 23-ти май прави бал и си намерих страхотен стимул да свалям
нали?
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 408
Големи сте сладурани бе,дори и да не отслабна поне ще ми е кеф.

# 409
Аз пък да кажа че сега разбрах че моята първа братовчедка на 23-ти май прави бал и си намерих страхотен стимул да свалям
нали?
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Браво чудесни стимули за всички. Аз все още си нямам  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes но пък мъжо яде до мене семки детето друго аз изядох един портокал и това ще е. Нямам апетит.

# 410
Мими, не се тревожи. Аз имам апетит и за тебе. Ноооооооооо от утре  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 411
mimi_msm,ти добре си изгубила апетит,но се надявам да не е в моя или на кет двора,че сме с най-слаби ангели...
МЕЦАНКА 2610,то и смях се отслабва,тренира без много зор..и пот.. Hug

# 412
Големи сте сладурани бе,дори и да не отслабна поне ще ми е кеф.

Глупости, сладурани били  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Само аз съм сладурана, те тука всички са по 60,50,40 кила и са праят на ударени аз съм 120 и съм като плюшено меченце  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мимс как го затри тоя апетит че да повторя действието  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 аз имам в излишък  Joy Joy Joy

# 413
Диди незнам бе. Ама чакай да не се хваля много щото ще се върне с пълна сила.  Joy Joy Joy
Инче, Кет няма да е за ваша сметка. Само за моя си е. Познавам се добре.
Мецанке ние тука се веселим яко. Ще си правим и среща лятото като станем фиданки  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 414
Мими, да не си се влюбила рожбе, че така ти захецна апетита   Sick Sick Sick

# 415
Мими, да не си се влюбила рожбе, че така ти захецна апетита   Sick Sick Sick
Не съм. Въпреки че детето е на края на антиботика почна да кашля и ми е притеснено затова ми секна апетита.

# 416
мъжо може да я чете..тихичко.. Wink
срещата ще е морска,нали?
то за зимно по върви при мецанка да отидем...,но не сме във форма още..
дианка,ей сега ще се постарая да започна поста 70кг,за още по-голям стимул..

# 417
mimi_msm,за кашлица по баба ванга-100гр.кр.масло,100мед и 1 ваниля.по 3 лъж.на ден преди ядене.доста е ефикасна.
а от сиропите-ен ти тус..

# 418
diana_m,аз ще бъда твойта плюшена баба мечка HugСмях да пада,Инчето каза,че и от смеха се слабее...Еха.
 mimi_msmЗА срещата съм,дори и да не съм фиданка,ще се правите ,че не сте с мен.
 Инче,елате,тук е приказно студено и красиво.

# 419
mimi_msm,за кашлица по баба ванга-100гр.кр.масло,100мед и 1 ваниля.по 3 лъж.на ден преди ядене.доста е ефикасна.
а от сиропите-ен ти тус..

Инче мерси мила. Имам си продуктите ще ида да и направя, че я стягах понеделник на градината дано не ми мине котка път още една седмица да се чудя кой да я гледа.
А срещата морска да е повечето сме от морето. А може и по средата диди е човека дето ще я организира.Мецанке не му бера кахъра ша та пишем по голямата сестра и готовос   Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт