Монодиета - част 5

• 28 319
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
добро утро! Hug
и успешна нова диет седмица на всички! Peace
дианка,аз един чувал с билките за отслабване изпих.2-ри поръчах и вече е половинка.но аз съм все пак виден гарганел..
кет,джелязни ли сме?а?А?А? Hug
до после... Hug

# 541
  • София
Добро утро и от мен,
брей голямо писане е паднало събота и неделя. Аз се занимавам с децата уикенда и няма как да седна на компа даже.
Какви са тези треви дето ще пиете бре Simple Smile Иначе аз вчера готвих супа от коприва за дребните, ама със сиренце и мляко. Аз днес забравих да се претегля за отчет, но събота сутринта бях 59.800. Но тези 2 дни определено не бях режимна, какво да се прави покрай децата и готвенето за тях  Blush Но не съм прекалявала де. Определено като съм на работа е доооста по-лесно. Тук съм ограничена на чай, кафе и вода. Днес ще съм на кис. мляко, а утре мисля на зеленчуци и тази седмица в края дано наистина има по-голям минус, че свалям ама охлювската  Simple Smile
Чикаго, ако може линкчета за Тае-бото, благодарско  Hug
че откъм тренировки съм ограничена само на степер и крос тренажор.

# 542
  • Варна
аз ви чета,нищо,че не пиша....

виждам,че коментирате за картофите.....аз ги пека с лук,водичка и мн подправки.....не е нужна мазнина...стават уникално вкусни....аз слагам сол,чубрица,розмарин,мащерка,черен пипер и лют червен пипер....

# 543

виждам,че коментирате за картофите.....аз ги пека с лук,водичка и мн подправки.....не е нужна мазнина...стават уникално вкусни....аз слагам сол,чубрица,розмарин,мащерка,черен пипер и лют червен пипер....

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
а така де пиши от време на време
кажи при теб как вървят нещата
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 544
Момичета в сряда ще се лунува ли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Кет Инче ний с тия картофи ко ша праим, аз май само си търся повод да намаля дните на картофи, честно казано предпочитам да лунувам. Има и нещо друго - това количество 1,5 кг хич няма да мога да го изям днес - май ще ми стигне за два дни  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Не че ми е много но не са ми вкусни, въпреки всичко няма да се откажа от тях де - ще си направя дните, само че се чудя дали да не изкарам 2 дни и един лунен  newsm78 newsm78 newsm78

# 545
новолуние е.смятах да яхна луната и да вия...Simple Smile

# 546
  • София
Момичета в сряда ще се лунува ли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Дидка, за лунуването ме пиши и мен. Този път ще се подготвя с прясно изцеден сок от зеленчуци и бутилка вода  Simple Smile

# 547

ай тогава да караме 2 дни на картофи само и после да лунуваме моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Дидка, за лунуването ме пиши и мен. Този път ще се подготвя с прясно изцеден сок от зеленчуци и бутилка вода  Simple Smile

ох и аз все се каня да си го приготвя предварително ама хич не го правя - голяма съм патка

# 548
Купих билките, сега остана и да ги сваря. Аз на картофи мисля да карам само 2 дни. После ще видим. Щом е луна да лунуваме.
Инче, железни, няма огъване  Laughing Laughing Laughing

# 549
  • Испания и Стара Загора

ай тогава да караме 2 дни на картофи само и после да лунуваме моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

И аз съм с вас. Peace

# 550
Anita ето, гледай и тренирай в началото за ръцете ми беше най-трудно, вече ги правя без проблем.
http://www.youtube.com/watch?v=GAqmg3oZ5Qs&feature=related
Sofi, ето много клипчета на тае Бо
http://www.youtube.com/results?search_query=Tae+Bo
Все нещо ще направите и 10 мин да е пак е нещо.
Аз тренирах, къпах се, масажирах си тялото с body scrub, после лосиони и сега се чувствам супер. Бебка спа доволно повече от час, за да си свърша всичко. Сега се събуди и отивам при нея. Досега половин кофичка кисело мляко.

# 551
Момичета,гледам коментирате рецепти за картофи.Аз имам една,мисля че е на съфорумка,но не се сещам точно.
Пекани картофи
12 средни по големина пресни картофи,6 с.л. зехтин,2 с.л. оцет,6 скилидки чесън, нарязани на филийки,сол, риган...мащерка...розмарин (или подправки по вкус)
Картофите се нареждат в тавичка, режат се вертикално на разстояние около 1/2 см. не до края. Във всеки разрез се слага по филийка чесън, поливат се със зехтина и оцета, поръсват се с подправките и се посоляват. Пекат се около час в загрята фурна.
След изпичането оцетът въобще не се усеща, но прави чудеса с картоfite
Стават невероятно вкусни,често ги приготвям  вкъщи и много се харесват.

А иначе днес ще съм на зелева салата и изобщо незнам как ще изкарам.

# 552
Момичета нали ви казах че братовчедка ми прави бал на 23.05 тази година

От днес поставям пред себе си лично предизвикателство до тогава да сваля поне 25 кг. не е непосилно и ако съм много ама много сериозна - ще успея.

# 553
  • Варна

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
а така де пиши от време на време
кажи при теб как вървят нещата
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

както преди...през деня е ок,на вечеря прегрешавам....явно трябва да вечерям преди да се пробере приятелят ми от работа,че като седна с него ям и от храната ,приготвена за него,не само от това,което си е за мен....това е основния проблем.....не е от глад,просто и аз не знам....но не се отказвам...

# 554
kalinka-malinka_83 мила то този проблем не е само при теб. Аз дълго време не стоях изобщо на масата докато се вечеряше и нямах проблеми обаче от онези дни когато си стоях все си чопвах от това от онова и то излиза като да съм си вечеряла  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт