Монодиета - част 5

• 28 269
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Софи,
последно като се теглих показа 57,7.
Останах толкова доволна че три дни си хапвах!
Та сега сигурно се въртя около 58. Та толкова казвам        58!
Ще се състезаваме, прието! И това си е  стимул!

Hug
А за протокола съм 160 см, и целта е 50-52!
Софи, ти при какъв хомеопат водиш децата? Я кажи ако знаеш нещо за задна хрема, че ни умори това животно, задния ринит! Ако си се сблъсквала де!

Та, имаме си първото състезание-Софи-Калинчи, краен срок 8 март! bowuu bowuu bowuu

# 586
....................................

Днес голямо раздвижване в темичката ни, май ще бием всички рекорди Simple Smile Не мога да публикувам от вас, брей  Laughing

ми че как
аз като казвам че ние сме най най от форума що не ми вярвате  Party Party Party

да взема аз да ви спретна една среща у Видинско че гледам тук май никой не е идвал да ва заведа на Баба Вида да са катерите за стопяване на килата  Laughing Laughing Laughing
шегувам са, че гларуските има да пътуват три дни и три нощи до тук  smile3532

още не мога да я измъсла тая среща къде да я организирам
сигурна съм че ще да е някъде на мегдана на България обаче къде ще е точно - ще ви изненадам

# 587
  • София
Моята редовно ми се тръшка с 40 градуса. Давам нурофен ефералган и хексалгин като ги редувам де. Не се е случвало с висока температура да ни се размине без антибиотик  ooooh! ooooh!
Бързо да се оправя детенцето.  Hug Hug Hug
Мими, не бързай с АБ при висока температура. Каката така първия път като беше на 2г. вдигаше над 40 и ние като се шашнахме и айде АБ. Миналата година и тази пак беше така, но този път изчакахме 4 дни и тя се оправи и без АБ. Повече за висока температура не давам АБ  Crossing Arms освен ако не се наложи, т.е. ако е бактериална инфекция, а не вирус.

# 588
  • София

да взема аз да ви спретна една среща у Видинско че гледам тук май никой не е идвал да ва заведа на Баба Вида да са катерите за стопяване на килата  Laughing Laughing Laughing
шегувам са, че гларуските има да пътуват три дни и три нощи до тук  smile3532

още не мога да я измъсла тая среща къде да я организирам
сигурна съм че ще да е някъде на мегдана на България обаче къде ще е точно - ще ви изненадам
Дидка, лятото идвам с децата да знаеш  Simple Smile И ще взема да ти ги оставя за 2-3 дни, пък аз ще ходя по басейни, да видиш с моите как ще свалиш 10кг за седмица  Laughing

# 589
..................
А за протокола съм 160 см, и целта е 50-52!
...................

мила дай ми години и от кога си започнала диета - моляяяя
добавих те в таблицата

# 590
............
Дидка, лятото идвам с децата да знаеш  Simple Smile И ще взема да ти ги оставя за 2-3 дни, пък аз ще ходя по басейни, да видиш с моите как ще свалиш 10кг за седмица  Laughing

хич не ма притесняваш мен наиш ли децата как ма обичат и ма слушат
незнам щото съм готина или щото съм страшна  hahaha hahaha hahaha hahaha

аз направо ги вземам и с тях на басейн, хем ше ги науча да плуват, хем да им покажа как са върти слабо дупе на басейна  hahaha hahaha hahaha

# 591
............
Дидка, лятото идвам с децата да знаеш  Simple Smile И ще взема да ти ги оставя за 2-3 дни, пък аз ще ходя по басейни, да видиш с моите как ще свалиш 10кг за седмица  Laughing

хич не ма притесняваш мен наиш ли децата как ма обичат и ма слушат
незнам щото съм готина или щото съм страшна  hahaha hahaha hahaha hahaha

аз направо ги вземам и с тях на басейн, хем ше ги науча да плуват, хем да им покажа как са върти слабо дупе на басейна  hahaha hahaha hahaha
Ей тези изречения ще вземат още по-силно да ме мотивират да дойда...и аз с моите! Дидка, ще забравиш за диетите завинаги! Ако на sofy са диви като моите, ще те стопят!
С Калинчи сме почти с идентични размери, но аз май няма да устискам да сваля толкова много. Калинчи, ти по принцип такива кг ли поддържаш - 50/52?

# 592
..............................
Ей тези изречения ще вземат още по-силно да ме мотивират да дойда...и аз с моите! Дидка, ще забравиш за диетите завинаги! Ако на sofy са диви като моите, ще те стопят!
........................

давайте всички децата насам - като нови ще си ги вземете  Hug Hug Hug
обаче незнам после кво ша правите че все за оная хубавата леличка от Видин ще ви говорят  hahaha hahaha hahaha hahaha
ще трябва по често на гости да идвате  Hug Hug Hug

# 593
започнала съм на 13 януари.
и съм на 32 г.

НЕ съм поддържала тези кг. Винаги съм била около 57-58, че и доста повече-в студенските години 65!

След първото раждане паднах до 50-52 кг.
Структурата ми е кофти-тип дженифър лопез-дупе и бедра, нагоре слаба.
Та колкото и кг да свалям си имам и дупе и бричове.
Под 50 кг ако падна, съвсем ще остана без лице и ръце. Щото само там свалям, от дупето нагоре!!!!!!!!!!!!!!!

# 594
обаче незнам после кво ша правите че все за оная хубавата леличка от Видин ще ви говорят  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще ти докарам и мойте двете  Grinning а на баба Вида съм била  200 пъти smile3534 щот и аз съм от Видин , хем и родата ще видя  Simple Smile

# 595
Софи,
не разбрах за състезанието!!!

Айде и другите дееееее...
кой колко кг , ще свали до 8 !!!!!-това са повече от 15 дни!
Аз-3,5кг!
И като се има предвид че след около седмица чакам МЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 596
  • София

Ще ти докарам и мойте двете  Grinning а на баба Вида съм била  200 пъти smile3534 щот и аз съм от Видин , хем и родата ще видя  Simple Smile
Ей, чакайте малко  Laughing май множко ще й станат на Дидка.  Тя, че ще отслабне ще отслабне покрай тях, ама не може да се клонира  Joy Моите са с предимство, аз първа предложих  Simple Smile
Калинчи, няма да е честен стартът, аз съм поне 2кг отгоре на твоите  Naughty Но мога да опитам да се справя с неравностойната битка  Simple Smile
Иначе и аз имам като твойта структура, дупе и бедра си имам, ама ако отслабна много, горе най- ще си личи.
За хомеопата, дребния беше с бактерии в носа и задна хрема, за около 2-3 месеца се оправи след неговите капки, ако искаш ще ти дам координати на лични да не спамим темата.

# 597
Софи,
не разбрах за състезанието!!!

Айде и другите дееееее...
кой колко кг , ще свали до 8 !!!!!-това са повече от 15 дни!
Аз-3,5кг!
И като се има предвид че след около седмица чакам МЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

оу оу и аз искам - щом е така
харесвам идеята
аз искам до 08.03 да сваля 5 кг поне  newsm78

Софи давайте ги смелооооо - оправям се с поне 8 на куп - гарантирано

оу оу Данииииииии видинско чадо а  Hug Hug Hug Hug Hug
мое да си била 200 пъти на баба Вида ама нито веднъж с мен  Joy Joy Joy
няма да е тук срещата много ще е далеч на морските девойки - ще ви изненадам казвам   bouquet  bouquet  bouquet

# 598
искам инфо на лични!

Нищо де, давай да се състезаваме тогава на свалени кг, а не на до колко сме стигнали!!!
Така е честно за всички, които искат да се вкл.
аз писах,че ми предстои МЦ

# 599
Е, добре, sofy, ще ѝ направим график на Дидка, че да може да поема дъх за малко...
Калинчи, описала си и моята чудна структура...Ама, жени сме, какво да се прави!
С удоволствие се включвам в състезанието, само дето моята цел е по-скоро да ги сваля, че да не се излагам пред чужденците на 03.03. Та, и аз 3.5 трябва да сваля, но до 01-02.03.
Следващ кандидат, моля...

Общи условия

Активация на акаунт