Монодиета - част 5

• 28 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Хайде тогава се състезаваме НА СВАЛЕНИ КИЛОГРАМИ!!!!!!!!!

# 601
Марини, аз само чета за тази среща, я разкажи повече дееееее!
А до тогава освен да го караш на вода и КМ, друго не се сещам!
А да-вода и шоколад!!!!!!!!!!

# 602
искам инфо на лични!
.........................
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
за кое, от мен ли
ако е за срещата - нищо не казвам даже големите сопи не ма плашат мен

Включвам се в състезанието с мои си 5 кила да ощавя до 08.03

# 603
А, аз не говоря за моно-срещата. Аз не съм в БГ в момента и тук ще има прием по случай 03.03., та затова бързам, бързам...
Другата среща май ще е лятна...

# 604
Аз какво да се включвам в състезанието, то е ясно - пу за мен първото място, ама отзад напред  hahaha

Добре дееее  Whistling до 8-ми - 5кг.  Mr. Green

# 605
За срещата

Това лято ще организираме среща на монодиетичките. Понеже по са бутам - аз ще я организирам и ще реша къде ще е. Всичко това ще бъде съгласувано с всички разбира се - време, място, продължителност, коктейли, басейни, мускулести мъже, масажи  ooooh! ooooh! ooooh! малко са отплеснах  hahaha hahaha hahaha
Срещата мисля да е през август за да имаме време всички да достигнем до очаквания резултат  Hug Hug Hug

оо Дани значи двете сме с еднаква цел - а да видим коя ще устиска

# 606
инфо от софи за хомеопатията и задната хремааааааааааааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607
инфо от софи за хомеопатията и задната хремааааааааааааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз пък са надух че от мен искаш инфо и са права на недостъпна и жеуезна  smile3534 smile3534 smile3534

добре де ще го преглътна  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 608
преглъщай, че да свалиш 5 кг до 8, трябва верно само на преглъщане да бъдете с дани!

# 609
Абе хора , от вас не мога работа да подхвана  Grinning и Дидка за разни масажисти тука ни говори  Sunglasses довечера ще има да налитам на мъжо  Joy

Диди , аз да питам - ти като яде триците , чувстваше ли се отпаднала, че мене нещо краката не ме държат  Rolling Eyes ще зема да завехна от таз диета  hahaha

# 610
преглъщай, че да свалиш 5 кг до 8, трябва верно само на преглъщане да бъдете с дани!

Калинчи недей така бе душо  Grinning

# 611

начи обидена съм ти
за да ма омилостивиш требе едно коктейлче на срещата спешъл от теб - иначе съм  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Дани трици не съм яла душо ядах аз овесени ядки
нищо не мое да ма събори мен  thumbsup thumbsup thumbsup
хапвай по повечко кисело мляко - нищо няма да стане
ако се чувстваш отпаднала помисли за таблетки с рибено масло

# 612
  • София
ако се чувстваш отпаднала помисли за таблетки с рибено масло
Аз взимам от време на време, ама на дечицата давам всекидневно, че е добре за паметта и мозъка.
Кажете аз какво да хапвам като ми падне много кръвното, че аз съм си по принцип с ниско. От нискокалоричните неща знам само за айран със сол.

# 613
Не съм варила още отвари, ама като прочетох ДИДИ, за мускулести мъже, аз ще дойда с този http://iwoman.bg/snimki/goreshti-polugoli-myje-25446.htm

# 614
Не съм варила още отвари, ама като прочетох ДИДИ, за мускулести мъже, аз ще дойда с този http://iwoman.bg/snimki/goreshti-polugoli-myje-25446.htm

ма то така или иначе без теб за къде сме ние на таз среща  Hug Hug Hug
и ти имаш едни коктейли от едно наказание дет прегреши - хич да не забравяш хм  Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт