Монодиета - част 5

• 28 238
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Направо нямате прочитане  Joy Joy Joy
И аз се включвам в състезанието до 08,03 се надявам да съм -4 кг.При последното теглене след миналото лунуване бях 76 кг/1,72 съм висока,35 год/ сега в 4етвъртък ще се тегля пак,че кантарчето ми е механично и няма полза от често теглене,щото не отчита грамове и като не мърда ми отива стимула на кино  Mr. Green

# 631
Като гледам слънцето днес как пече, скоро май ще идва пролетта и пак ще ме свари неподготвена.
Казвам ви мечтата ми - да си ударя едни тесни дънки ама без да ми се търкат в тях кълките и един бял, smile3501 smile3501 smile3501 тесен пуловер. Е за ей това Ша отслабна
ооо при мен е почти същото ама пуловера - НЕ
искам един потник да плесна аз бял - ей за това си мечтая

Joy Joy Joy Joy
ох паднах под компа от смях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и аз искам заради няколко чифта дънки да се отръскам от тия 7-8 кг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да се види и човека в мен!!!!!!!!!!
Дрехите са си голям стимул, обаче.
И аз така нищо не си купувам. Каквото имам това нося, само за да ме стимулират старите дрешки, че бая съм купувала на кльощавите времена! отварям и ги разглеждам от време на време!

# 632
Лятото бял потник- задължително. Може би това сме нашата група http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0%BF%D0%BE+%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8&start=739&um=1&hl=bg&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1680&bih=917&tbm=isch&tbnid=70VkKKZ_3bPxoM:&imgrefurl=http://www.hobyto.com/post/1272/istoriya-na-dankite&docid=LBmWmzlgJMqmKM&imgurl=http://www.hobyto.com/data/image/ModaKrasota/Moda/2011/jeans.jpg&w=800&h=533&ei=7URCT7-HCsHgtQayhLXFBA&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=577&vpy=629&dur=438&hovh=169&hovw=248&tx=147&ty=133&sig=114775369966954325654&page=14&tbnh=137&tbnw=185&ndsp=31&ved=0CPUQEK0DMIoEOOQB

ние сме ние сме  Hug Hug Hug Hug Hug

# 633
И аз нищо не купувам, първо не можех да закопчея старите, от миналата година не мога и да ги обуя, ама ги вардя. Купих си ГоЛеМи дънки с надеждата да ми станат широки ама още няма резултат. Чисто луда  Sick Sick Sick

# 634
аааа,
не ми се отваря линка!

# 635
  • Испания и Стара Загора
Бре голямо писане днес. Laughing

Ще ме добавите ли и мен  в табличката.На 33г.,160см(по лична карта,иначе 158см Joy).Стартирам 95кг,цел поне 68кг.Начало ще пишем днешна дата. PeaceКато гледам съм от най-тежкотоварните в темата. hahaha

За дрехите-половината ми гардероб е пълен със слаби дрехи.Пазя си ги и от време на време ги гледам.Не ги пробвам,щото е мисия невъзможна да се мушна в тях.Но се надявам това  лято да си ги нося,а не да ги ядат молците. Crazy

# 636
Бре голямо писане днес. Laughing

Ще ме добавите ли и мен  в табличката.На 33г.,160см(по лична карта,иначе 158см Joy).Стартирам 95кг,цел поне 68кг.Начало ще пишем днешна дата. PeaceКато гледам съм от най-тежкотоварните в темата. hahaha

ооооо срещу мен да тичаш не моиж ма стигна по тежкотоварност - обаче аз искам до теб да се наредя скоро време с тия 95  Hug Hug Hug

# 637
Тука съъъъъъъъъъъъъм но имах малко работа то неможе да ви изчете човек. И мене ме бройте за състезанието фърси съм ще ви изпреваря всичките.
Кетуно не ти го ща тоя миризливец на фасове  smile3546 smile3546 и пак за мъже мислиш bambam bambam
Диди и аз искам бял потник

Мецанке ко напрай с тос котел душо или приключиха майсторите и ти лапаш тайнично нещо сладострастно  newsm48 newsm48
Анита тука при нас няма нищо невъзможно. Аз вече почнах да се събирам у старите гащи.  smile3508 smile3508

# 638
Мимс начи да вземем да са изтъпаним всичките с тесни дънки и бели потници на срещата малииииии ше оберем точките. Тия жени ко ше си праят мъжете като всички нас ша гледат незнам

НОВО ПРАВИЛО: На срещата всички по дънки и бели потницииии  Hug Hug Hug

Какво ще рече  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 че Кет пак мисли за мъже - че то тя не е спирала  hahaha hahaha hahaha

а за тоя вмирисания на фасове - мое и да са разправяме двете с нея и аз него си аресах  hahaha hahaha hahaha

# 639
НОВО ПРАВИЛО: На срещата всички по дънки и бели потницииии  Hug Hug Hug

Малииииииии , ша избием рибата  Joy ма не ма ли познахте на снимката - оназ третата от ляво надясно  Whistling / засега само в мечтите ми  Cry /

# 640
ихааааа,
аз и като бях най-слаба, пак не изглеждах така?!!!!

# 641
  • София
Леле, много високи летви сте вдигнали  Simple Smile
И аз така с панталоните - нови не съм купувала, че искам да си отслабна и тогава. Взех си само едни дънки за зор заман, защото старите дето влизах в тях се изпокъсаха (голям зор видяха като ги носех, та затова). Иначе имах едни след първата бременност ги дадох на леля ми вече, понеже бая широки бяха Simple Smile, защото с щерката бях качила много повече, отколкото със сина ми. Точно сега като излизах на обяд и гледах жално един манекен на витрината със страхотен модел дънки, ей затова искам да отслабна, за да мога да си нося каквото си искам, а не да съм ограничена от грозните модели, които сега трябва да нося.

# 642
  • София
ихааааа,
аз и като бях най-слаба, пак не изглеждах така?!!!!
Ее, Калинчи, какво ти. Аз преди точно 6 години, демек преди да забременея със щерката, бях 51-52кг и много добре изглеждах. И после какво ми стана, защо ли толкова качих, след като не съм яла много, а и сладко тогава не ми се ядеше. Все още това качване на 24кг си е загадка за мен. Добре че после дивотията й беше голяма, та нямаше как да кача много с дребния. Тичала съм след нея и съм я носила на ръце до 9-ия месец  Simple Smile

# 643
Леле, много високи летви сте вдигнали  Simple Smile
..........................

Летвите са високи обаче ний ше го даваме като джамбазите
ти си кажи със 300-400 лева повече да има мегдан за сваляне на цената
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Летвата трябва да е висока за да се доближим максимално до нея  Hug Hug Hug
Май всички гледаме жално към едни такива дънки. ох какви турове из магазините ще правя аз само да заслабна - ей тогава ако мъжо ми не ма изгони - нема кога. Ама и тогава няма да ма гони щот ше съм една убавица мани мани пу пу да ми не е уроки  hahaha hahaha hahaha

# 644
  • София
Дидка, и аз съм се приготвила за един пролетен шопинг, пък да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт