Монодиета - част 5

• 28 219
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
А?
Нали?
Виж думата "състезание" как и при мен днес спаси моното, в ранния следобед все бях объркала нещата.

ЧИкаго, чудна си!
Ти никакви изключения ли не си правила? Ей, чак и при кумовете не яде нищо, значи!

# 661
  • Варна
Чикаго,перфектна си!!!!свалих си снимката ти и ще си ми стимул вече да не се излагам и да почна да свалям....  bouquet  bouquet  bouquet

# 662
Ехооо онез жеуезните къде са
Кет Инче ко става особенно Кет ми е много подозрителна следобяд изчезна и открито я подозирам в нережимност

От сега да ви кажа че първата награда е за мен, просто съм бетон днес
Утре незнам как ще изкарам още един ден на тия картофи ама определено ще опитам  newsm78 newsm78 newsm78

# 663
diana_m,браво ,че си ДЖилезо smile3501 smile3501
kalinka-malinka_83Как ти дойде на ум това със снимката,браво на теб.
mimi_msm,днес съм добре,то за мекици време не остана,обаче сега нещо ме боцка....затуй един пън в котела ,и баба в кревата на горния етаж,далече,далече от храната...
Инче,губиш ми се нещо,ама ти си работна днес явно,а аз от утре...най-после..
Какво ви стана с грамотрънките бе милички?!Вгорчихте ли се?
За всички,който не съм споменала, Hug Hug Hug Hug Hug
Изчезвам,че току лапна нещо.
До утре вечер,ако не успея по раничко.

# 664
Mimi, Didi, Marini, Мецанк, Морска сирена , Калинчи, Калинка Малинка, благодаря ви момичета, но наистина много се лиших, за да си върна килограмите. Тук съм 53 кг някъде. Бялото прави и по-дебел човек, но аз и така се харесвам вече, но все искам да ги махна тия 2 ,които останах след като махнах 1 вчера. Да, не съм хапвала и нищо извън режима до преди едно мерене, знаете, че и ми се случваше да хапвам покрай болежки, но преди съм била стриктна. Е, опитвала съм пюретата на бебка дали са горещи това е на обяд само и то по лъжичка. Но като цяло когато имах много за сваляне не си позволявах нищо извън диетата. Честно казано зелева супа ми повлия така добре и свалих.

Вие имате по-голям стимул от мен, защото трябва да сваляте освен и аз за 01.03 да съм 50кг. Пишете и мен, все си мисля, че ще ми е трудно тези 2кг. Ето днес уж на мляко, ама ядох и пиле. Просто човек не може само на диета.

Само да кажа, че аз не обичам кльощавелки, като бях 48 и аз не се харесвах и другите също. Носех дрехи от детски магазин. Сега пак ми стават блузките оттам, ама поличките не стоят хубаво....Simple Smile
Предлагам нашата група да е това

Един лесен въпрос:
  ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЛЕТНИТЕ ВАКАНЦИИ (СОРИ за големите буквиииии)

ИЛИ ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА СИ СТОИТЕ ВКЪЩИ?

# 665
Ох мале Чикаго от де ги барна тия двете последните снимки  ooooh! ooooh! ooooh!

Мецанке марш веднага в леглото да не прегрешаваш, аз вече се опнах с лаптопа в скута и никакво мърдане напред назад покрай хладилника  hahaha hahaha hahaha

# 666

Аз като вас няма да стана,ама поне да намаля шкембе,цици,кълки....да не ми тежат.
 Леле,Чикаго,таз последната на мен прилича,само дето е по млада...

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 20:13 от МЕЦАНКА 2610

# 667
diana_m , не си казала, не съм постнала още 150 такива, ако това е стимул ще го направя.
Уки не ми се крий, виждам те много ясно Simple Smile ела кажи как си, липсваш ни.

# 668
Чикаго въх недей пу пу

Мецанке кво се косиш не ми е ясно аз съм на 31 нераждала жена и тежах 122 кг в началото на годината  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
няма да се дам на едни килограми - искам да се чувствам добре
а и ти отде си сигурна че няма да изглеждаш добре - хеййййй моля те - всички ще сме ослепителни това лято

# 669
Ееее човек да не отиде да си подхвърля задника на аеробика , да изяде два три картофа и вие сте изписали темата.
За състезанието Ketuna- 5 килограма
Сега отивам спокойно да си доям картофите.
Чикаго, браво, ама защо си си отрязала главата  #Crazy #Crazy #Crazy

# 670
Кетунка, ами не искам да ме гледат , има и скришни елементи във форума Simple Smile То какво му е да гледаш главата Simple Smile
Дай си фейса на лични и ще ме видиш Simple Smile ако толкова искаш.
Иначе аз също се уредих за утрешна ЗУууууумба, нали в петък ще ходим при свекърите.
Мен ме е яд, че ядох от пилето, бялото месо ядох и салата лук с маслини, много обичам лук и сега ми е тежко, много ме е яд. Как хубаво си вървях с млякото, ама мъжът ми хайде да ядеш с мен, винаги ядеш по-рано... както и да е, сега дори и да тренирам пак няма да ги сваля.
Само да допълня Мецана, не си дебела, така както говореше ми се струваше много по-пълна. С годините става все по-трудно, затова и аз се зоря така Simple Smile .

# 671
Chicago,не се втелясвай толкова.направила си му компания,което е по-ценното.хубавите мигове са толкова малко,че не е необходимо да не ги споделим с любимите си хора,ако ще да е и компания и на храна..
ketuna,охооо,ти даже и спорт си включила...съвсем сериозна..
аз явно ще съм на млечни течности и чайове..да хвана 3-дневната луна,но по "зоната",че от сряда няма вече млечни..

# 672
Алооооо, кльощиииииии, ще изчезнете от това тракане по клавиатурите, не смогвам да ви изчета, бре.
60 минути - Писане на компютър - 63 калории!!!! справка тук- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=583561.495

На новите сладурки- Добре дошли   bouquet
На "старите"- липсвахте ми   bouquet
Chicago, Диди, ама много ми е приятно като се интересувате от мен  Heart Eyes
Аз бях в серия- първо всички се изредиха да боледуват у нас- ужас ужасен беше... после се заредиха тежки гости- аз на някъде, после  в нас се събирахме по цял катун. И така...
Не съм моно, изобщо даже не съм диетична, но ще дам отчет за последните дни.
Събота- чаках гости с преспиване- готвих и чистих цял ден... поизгорих някоя калория. Вечерта опитах да изпия всичката ракийка, която ми беше пред погледа и да изям всички мезета и т.н.- не можах. Обаче пък препуших яко...
Неделя- близах рани и бях моно- на шкембе чорба с мноооого лют пипер.
Днес- гледах на приятелка детенцето и бях на бебешки режим- спах след обяд и ядох на 3 часа горе- долу. Вечерта със същите приятели пийнахме уж по една ракийка, ама то на куц крак с една само не може- нали ме разбирате... и мезета, естествено.
Виноват- грабвайте сопите и всичко подръчно и ме почвайте направо.
Диди, единият ми племенник има бал на 27.05., а на 01.06.заминавам на море, ще се наложи да се стегна. Събирам си волята и се надявам скоро да се включа пак, ако ме искате още след горните признания.
Това е- признах си и ми олекна.  Hug

# 673

Едно кИфенце да почерпи баба ви,че ще заминава на работа.
Таз сутрин,хем се бях зарекла и стъпих на кантара,и оооооо УЖАС -73 кила.
Яд ме е ,направо полудявам.Сега сърбам един чай,и изчезвам,заредена с моркови и ябълки.
 Чикаго,мерси за топлите думи,То 5 кила цици имам аз от тез 73.Е там съм на риболов и разпусната,щото отдолу съм по бански.Като се стегна-по добре е.Пък и нали с вас ще вляза в пътя.
 Целувам ви по списъка и изчезвам до довечера. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 674
Таз сутрин,хем се бях зарекла и стъпих на кантара,и оооооо УЖАС -73 кила.

Аз да съм твоите кила - банкет ви правя  Grinning а някога бях и доста по-малко , еееех спомени, спомени  Wink

Общи условия

Активация на акаунт