Монодиета - част 5

• 28 172
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,

То 5 кила цици имам аз от тез 73.

МЕЦАНКА ,мерси за кафенцето. Ей това все едно за мен си го писала.Ама дано намаля и гръдната обиколка.Хората пари дават за големи гърди,а аз искам малки  hahaha

Гледам за плаж си говорите-аз живея на морето и миналата година няма и 2-3 пъти само да съм се къпала в него.Естествено зарди килограмите.Моя мъж и децата ходиха всеки ден,а аз си оставах в къщи,защото ме е срам да се съблеча по бански. EmbarassedТази година трябва да променим нещата. Naughty

Таз сутрин,хем се бях зарекла и стъпих на кантара,и оооооо УЖАС -73 кила.

Аз да съм твоите кила - банкет ви правя  Grinning а някога бях и доста по-малко , еееех спомени, спомени  Wink
И аз така. Crazy

Днес не знам дали ще мога да се включвам много.Алекс(синът ми) от снощи го болят ушите и ще ходим на лекар. Tired

# 676
Виноват- грабвайте сопите и всичко подръчно и ме почвайте направо.
Нямаш проблем и без това в събота съм София в твоя квартал , колко му е да отскоча до вас  newsm29  newsm66

Ей това все едно за мен си го писала.Ама дано намаля и гръдната обиколка.Хората пари дават за големи гърди,а аз искам малки  hahaha

И аз от там искам да сваля доста  Praynig

Анита дано се оправи бързо синчето знам колко много болят уши и на моя син там му е слабото място

# 677
Добро утро и от мен!
Ани бързо оздравяване на детенце  Praynig
Днес съм на плодове и се очертава дълъг и тежък ден  Mr. Green

# 678
Добро утро момичета,

Уки много се радвам че при теб всичко е ок вече и с нови сили да борим килата че все хубави поводи ни чакат лятото  Hug Hug Hug Hug
Няма да се притесняваш, че не си била режимна - всички си имаме моменти на отпускане

Мецанке начи много ми харесва така като ни целуваш по списъка щото аз съм първааа  hahaha hahaha hahaha hahaha И да кажа че и аз като Дани ако съм на твоите кила банкет ще вдигна  Joy Joy Joy

Аничка то и мен ме беше срам да ходя на плаж или басейн ама много пък ми се ходеше и в един момент реших че не ме интересува мнението на другите и си ходих хем на басейн хем миналата година и море отнесох дет не бях ходила на море от 10 години  hahaha hahaha hahaha цоцолана по плажа бях обаче пък си изкарахме страхотно

Гледам цици взехте да засягате та да се доредя до вас, че сутиени по поръчка имам само Е чашка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Лошото е че като бях 55 кила пусти цици не намаляват бре - едва ги носех  ooooh! ooooh! ooooh! Сега се надявам да се понамали гръдната обиколка, че да не изглеждам като Памела Андерсън  hahaha hahaha hahaha hahaha

От вчерашния картофен ден имам -0,7 кг и най накрая достигнах килата от таблицата че нали се бях поуляла с яденето от онези дни дето мотивацията ми отида в гората  hahaha hahaha hahaha

Пожелавам ви хубав и отслабващ ден аз ще изчезвам че съм на една работна закуска с едни господа и ще ме чакат за кафенцето - дано да се пуши там  hahaha hahaha hahaha

# 679
Добро утро момичета. Аз излизам, но набързо да се отчета.
ЖЕЛЕЗНА - вчера пет варени картофа и две лъжици лютеница. ЕЕЕЕ за вкус на картофа.
Успешен ден на всички. До по-късно

# 680
Мецанке,целувки и на теб.
Диди, мисля, че първата снимка в списъка е моя  smile3534 smile3534 smile3534
Ще пиша, като се прибера.

# 681
Забравих да ви почерпя
с гръмотрън  Mr. Green, спомних си вкуса на прах и дърво   Sick

# 682
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Брей не мога да смогна да ви изчета откак дойдох. След вчерашното кис. мляко и половина, едно парченце шунка и 5 маслини, сутринта бях -0.5. Днес съм на зеленчуци, приготвила съм си салата зеле с моркови. Лунуването утре ли е?
Чикаго, страхотно изглеждаш, ама наистина кофти като си с отрязана глава, следващия път по-смело  Simple Smile
Уки, здравей   Hug Добре завърнала се в темата, аз съм отскоро. Ама гледам с теб сме съвсем съседки, та като се пооправи времето може да заформим една среща с децата  Simple Smile
За състезанието, мен ме пишете -5кг до 08.03., ама чудя се ще успея ли, че този месец по-кратък  Thinking

# 683
Ехееееее, рано рано сте изписали толкова много.
Ани, да се оправи детенце.
Диди, браво за минуса.
Аз съм си на същите килограми.
Поздрави на всички, успешен ден. Днес може пак на кисело мляко, че вчера се провалих и ядох и пиле. Довечера потене на ЗУмба.
Поздрави и успех на всички.
Софи, ами нали за тела говорим, не за главите Simple Smile)
То и Мецанка няма глава.Simple Smile

# 684
  • Испания и Стара Загора
Върнахме се от лекар.Има отит. Tired

Аз днес мисля да съм на млечни,че не ми се поглеждат картофи. SickНе съм се теглила.Ще се тегля чак след 1 месец. Peace

# 685
здравейте! Hug
успешен ден ви желая! Hug
на тези,които са на работа-лека да е! Peace
болните ушички при анита малкия да минават! Praynig
кет,браво! Hug
дианка,честит картофен минус!поздравления и на другите с минусите!  bouquet
утре ще си житена ли с мен или се отказа?
та при мен последен млечно-лют,от утре -на зоб и билки.
аз сега съм на филтарен чай "биободи"--не отслабвам от него,но течности изхвърлям повечко..
отивам по задачи..

# 686
ANi, дано минат бързо ушичките, милото то..
Момичета, аз не издържах и хапнах зеленчуков гювеч, няма картофи, но все пак исках да съм на мляко, а не удържах, нещо ми става май. или просто искам всичко много бързо да се случи, но организмът ми явно ми дава спирачки, за да не се случи нещо както с урината.
Та хапнах зеленчуци на фурна, но като се замисля може днес да ми е зеленчуков ден и готово, нали така?

# 687
  • Варна
днес съм така....

# 688
Здравейте.  к`ва ви е диетата днес моми ненаситни?

Моето скромно меню е

Закуска пакет и половина до два макарони с доматен сос
Обяд Около 3/4 тава ориз със зеленчуци (в една тава слагам 600 гр ориз и 2 л. водъ)
Вечеря около 2-3 пици с диаметър 40-5 см.

# 689
Здраствуйте и от меня, хубавици! Heart Eyes
Анита, дано бързо се оправят ушенцата на малкия.  Praynig Моят като го заболят ушите е ужас, а аз дори не знам какво е това...за щастие. Но децата ми явно са наследили болежките на татко си...Sad
Мецанке, ще свалиш, бре мила! В тази стимулираща компания, няма как да е... Peace
Уки, като гледам с нови сили ще се бориш, но пък дано си по-мотивирана...
ketuna, браво желЕзна лейди!
dani.m73. благодаря за дървено-прашната почерпка...Ще ми е първата от този вид!
Chicago, точно така - зеленчуков ден и готово!
Той и тя, да ти е сладко! Mr. Green
Браво на всички с по-ниски резултати... Peace И аз от тях - след вчерашните филии и леко стерео пица за вечеря съм малко над 57, но обиколките само на талията са намалели...Останалите, които са ми най-голямата мъка си стоят. Явно трябва да мине МЦ-то и тогава да чакам и там резултати или просто да изкарам една врътка на монодните. Днес - кисело мляко и ако много примра от глад съм купила и извара да си добавя...
Всички, които имате излишна гръд, моля да я насочите на североизток...Очаквам я вече, така че действайте бързо! Wink

Общи условия

Активация на акаунт