Монодиета - част 5

• 28 011
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Е ма днеска не ме оставят клиенти да ви драсна два три реда. Привет на всички. На болните дечица бързо оздравяване. Мисля че бях чела някъде при болки в ушенцето малко капки от алое  Hug Hug
Снощи един час народни ора друсах днеска кашкавален ден.  Laughing Laughing Laughing айде пак ще мина че работа ми се отвори  ooooh! ooooh! ooooh!

# 691
Мими, за кашкаваления, колко гр. ще ядеш? Колко си предвидила?
Ще се теглиш ли утре, за точен резултат?

# 692
  • София
Днес много малко пишете нещо.
Анита, бързо да оздравее малкия. Аз не мога да помогна със съвети за отит, моя е другата крайност, прави бронхити  Sad Дано този сезон няма повече болести  Praynig
Аз след малко си почвам салатката. Довечера пак салатка. Утре ли се лунува?
мими,кашкавала не е ли много калоричен  Thinking, май по-добре извара. Аз поне до 08.03. мисля да го пропусна (няма да съм в последните редици от състезанието я  Simple Smile), ще има изварен ден, ама кога ли ще е  Whistling

# 693
Здравейте момичета,

моята работна закуска се превърна в работен обяд и едва сега влизам в офиса.
При мен днес се очертава ден на месо, че там имаше едни пилешки хапки та ядох от тях  hahaha hahaha hahaha
kalinka-malinka_83 уф тия картофи малееее кат ги видя и лошо ми става. Вчера едвам устисках  ooooh! ooooh! ooooh!

Довечера или ще хапна още малко пилешко или ще пия само чай, че така имам най хубави резултати  Hug Hug Hug

# 694
Кашкавал си хапнах няколко парчета с една черна филийка хляб. Кашкавалчето е калорично но е засищащо така че с една филийка и някой резен кашкавал се нахраних порядъчно. Довечера ако много огладнея ще сръбна едно кисело мляко
Кашкавалът съдържа до 32 % мазнини, 26 % белтъчини, 2, 5-3, 5 % органични соли. В състава му влизат и витамините А и В. Той е много богат и на калций – микроелемент, крайно необходим за укрепване на костната система, зъбите и костите. Най-голямата ценност на продукта е, че белтъчините, които съдържа, са разтворими и почти на пълно (98, 5 %) усвоими от организма. Твърдят кашкавал е по-калоричен, като 100 г съдържат 208-400 ккал. По хранителност кашкавалът превъзхожда сиренето, тъй като съдържа с около 10 % повече сухо вещество, в т.ч. 5 % повече мазнини и 3-4 % повече белтъчини. Той има по-ниско водно съдържание, което го прави и по-траен продукт.
Кашкавалът е ценна добавка и към менюто на бременните и кърмачките. Видове кашкавал със средната масленост са подходящи за хората със захарен диабет, наднормено тегло и нарушения на сърдечно-съдовата система и черния дроб. Настърганият кашкавал се усвоява по-лесно, защото това е предпоставка за по-малките количества изяден продукт.

# 695
  • София
Хехе Мими на даде подробна инфо за кашкавала  Simple Smile
Аз си знам, че е полезен и ми е любим, обаче мисля сега да се въздържам  Confused
Иначе и децата много го обичат и вкъщи не оставаме без него. Една вечер двамата изядоха 400-500гр. наведнъж  ooooh!
Иначе мисля някой ден да съм и на обезсолено сирене. Кога ли ще му дойде времето се чудя  Simple Smile

# 696
sofy аз съм с идеята че ще постя поне до когато издържа. Вече месо не се яде освен рибка така че искам да кусам от слодостите на кашкавалеца яйцата и сиренето. Принципно ям много рядко кашкавал сирене и мляко кисело. Прясното го пия с кафето поради тая причина съм кашкавалена днеска   Laughing Laughing Laughing

# 697
  • Испания и Стара Загора
Тъкмо се връщам от билковата аптека.Купих гръмотрън и коприва.Даже съм ги запарила,обаче аромата им е убийствен. SickСамо мога да гадая за вкуса. #Crazy
Утре и аз съм на лунната.Чакам да ми донесат 2 торби с грейпфрути и ще карам на фреш и чай.Дано устискам. Rolling Eyes

# 698
  • София
sofy аз съм с идеята че ще постя поне до когато издържа. Вече месо не се яде освен рибка така че искам да кусам от слодостите на кашкавалеца яйцата и сиренето. Принципно ям много рядко кашкавал сирене и мляко кисело. Прясното го пия с кафето поради тая причина съм кашкавалена днеска   Laughing Laughing Laughing
Ами освен и аз да се присъединя към постите  Thinking Ама значи и аз трябва да се наям хубаво с кашкавал, пилешко и кис. мляко преди това, а да не забравя и яйцата  Simple Smile

# 699
Тъкмо се връщам от билковата аптека.Купих гръмотрън и коприва.Даже съм ги запарила,обаче аромата им е убийствен. SickСамо мога да гадая за вкуса. #Crazy
Утре и аз съм на лунната.Чакам да ми донесат 2 торби с грейпфрути и ще карам на фреш и чай.Дано устискам. Rolling Eyes

Анита
наздраве, аз пия втората чаша гръмотрън за деня  Mr. Green

# 700
Софи свърше вече пилешкото. Беше то каквото беше.  Laughing Laughing Laughing до миналата седмица.
Ани че гадно ли мирише това.
Дани какъв вкус им
Аз няма да си взема че съм непостоянна няма да го пия сигурна съм.

# 701
  • Испания и Стара Загора

Ани че гадно ли мирише това.

Ужасно мирише.Чакам го да изстине и тогава ще го пия.Знам,че такива горчилки се пият по-лесно като са студени. Simple Smile

# 702
  • София

Анита
наздраве, аз пия втората чаша гръмотрън за деня  Mr. Green
Ама всъщност за какво я пиете тази отвара?? Иначе знам, че отвара от коприва е хубаво за кожата, ама в съчетание с гръмотрън  Confused

# 703
Момичета, аз миналия път издържах на лунния, сега се пълни луната ли? НЕ съм забелязала, ако сега се пълни значи няма да се отслабва. Добре е веднъж в седмицата да си на вода, за да се пречистиш, но аз никога не съм го правила. та  гледам, че е от 00:35 тази нощ. Мисля да пробвам. Не знам дали ще успея. Така както ядох от този зеленчуков гювеч още не ми се яде, май няма да ям, че така хубаво си хапнах преди, още ми е гузно.
Мислите ли, че хапчета, отвари, какви ли не неща са наистина отслабващи, аз не. Ако беше така нямаше да има дебели хора, всеки ще си пийне хапчето и готово. За отварите не знам, може би имат действие като не ти се яде, потиска глада. За мен трябва да има баланс -спорт и хранителен режим, тогава има ефект и то голям. Убедена съм в това, защото последните 3г, живях много здравословно и не наддавах нито грам.
Аз забелязах, че ми се цепят ноктите, откакто съм на моното. Трябва да направя нещо.

# 704
  • Испания и Стара Загора
Chicago,сега е фаза Новолуние,т.е. луната почва да расте.
Ето всички фази за 2012г.   http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2012/

Общи условия

Активация на акаунт