Монодиета - част 5

• 28 003
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Ама всъщност за какво я пиете тази отвара?? Иначе знам, че отвара от коприва е хубаво за кожата, ама в съчетание с гръмотрън  Confused

Аз пия отвара само от гръмотрън  Mr. Green, приложението му е диуретично и подтиска апетита уж  Wink

Чикаго , то е ясно , че вълшебни отвари и хапчета няма, но трябва по някакъв начин да озаптявам свинския си апетит, че ангелите са ми слаби  Embarassed

Анита спокойно , след два-три дни ще свикнеш с вкуса  Peace

# 706
Dani, сигурна ли си за апетита. Simple Smile)))))))))))))))))))))))))))
Аз например почти винаги ам, за да ям, а не защото ми се яд, голяма моя грешка, но какво да правя.

# 707
ако нещо гарантирано подтиска апетита-свирнете!
Склонна съм да го пробвам този гръмотрън, дори само за да подтисне апетита ми.

# 708
за подтискане на апетита- хуск(или колон ц слим)или желатин.след като набъбнат в корема ти,дълго време ти е тежко.
водораслите на д-р михайлов или келп.(с действие в/у коса,кожа,нокти)или спирулина.
при умиране за сладко-без захар сушени фурми.(днес опитах-отщя ми се всяка мисъл за сладко).а през постите при освирепяване смятам да заложа на дом.шоколад и тахан с мед(напомня ми за течен шоколад).
димков има много успешни "гурчоляци"за стихване на апетита,които ги препоръчва с монодиета(има малка разлика с тук посочените).и до 3 мес,ако затлъстяването не се дължи на синдром на кушинг,човек е с нормалните си кг.

# 709
за подтискане на апетита- хуск(или колон ц слим)или желатин.след като набъбнат в корема ти,дълго време ти е тежко.

Хуска  е единственото нещо , което не можах да преглътна  Sick, а аз ям всичко  Mr. Green

# 710
Чикаго да ти кажа и аз доскоро си мислех че всички си знаят че вълшебни хапчета за отслабване няма, обаче се оказа че има доста хора дето все още се подлъгват и опитват естественно ефект няма, но въпреки това все се намира някой лековерен да се пробва.
Иначе за дето нямало да има дебели хора - що бе аз знаеш ли колко хора познавам, пълни но така се харесват, не им пречи и не искат да са слаби  newsm78 newsm78 newsm78
Аз съм за здравословното тегло, има си жени на които им отива да са много слаби има и такива дето изглеждат ужасно като са по слабички - като болни, едни такива бледи ужас ужас

Дани ейй това хуска е адски отвратително, мега противно  Sick Sick Sick

# 711
  • София

Хуска  е единственото нещо , което не можах да преглътна  Sick, а аз ям всичко  Mr. Green
Този хуск съм го взимала преди години и съм го яла. Нямам спомени да е гаден. Но го консумирах с кисело мляко. Сега задължително всеки ден хапвам ленено семе с 2-3 лъжички кис. мляко. На дребен също много му харесва  Simple Smile

# 712
и аз го пия с кис.мляко на айрян и с трици,но в по-добрата му версия -колон це(заради лактобацилите).и се преглъща без проблем..
на мен ми са противни сладникави "нещица"да пия..(очистителни имам в предвид ,при нужда и назначение).

# 713
здравейте отново : ) от утре отново съм с вас ,надявам се този път да е за по-дълго времеее Simple Smile  ooooh!

# 714
здравейте отново : ) от утре отново съм с вас ,надявам се този път да е за по-дълго времеее Simple Smile  ooooh!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ще ще е за по дълго време - ще те държим изкъсо  Naughty Naughty Naughty

# 715
Е Мимунче де се дяна бе  welcome welcome welcome

# 716
Да се отчета преди да съм съгрешила.Днес карах на ябълки,моркови и чай,до сега обаче...
Нататък не е ясно още.Реших да хапна към 20 ч и бум в кревата,че тогаз мързела и по силен от желанието за хапване.
 За целувките по списъка си знаете и Дидка ,ти си първа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
.........................
 За целувките по списъка си знаете и Дидка ,ти си първа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Милаааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Алоууууу Кет видя ли че аз съм първа А? А? видя ли А? Диди е първа за целувкииииии хи хи хи  newsm44 newsm44 newsm44
аз ще съм първа и в състезанието щото наите ли кво - ЖЕУЕЗНА СЪЪЪЪММ

Днес беше моноден на мръвка, всичко мина по план, даже са качих на кантара бях по малко от сутринта така че утре очаквам отново да ма сюрпризира с минусче
Много съм мотивирана - това със състезанието вярно върши работа хи хи хи
какво и трябва на една жена за да отслабне - няколко монодни и едно състезание  Joy Joy Joy

Мецанке пак право в леглото и никакво опущане че вада сопите

# 718
  • София
Записвам се и аз при вас да следя темата. Аз от днес съм на някакъв вариант на 90 дневна с привкус на монодиета - мисля да спазвам 90 дневната като приемам само един вид храна на ден. Днес изкарах на 2 кофички кисело мляко. Дано този път съм сериозна и не се предам че гоня резултат -10.

# 719
stassimira,и аз искам такъв вариант,ще ме прикачиш ли към теб.утре на какво си,варива?ще следваш ли дните,както са на 90 дневната?Оха,ако и аз махна 10 кила.....мечти.
 Дидка,още не съм в леглото,щото параджията ми го няма още,но отивам,че току виж мушна нещо сладко.

Общи условия

Активация на акаунт